Halutaan myydä
Myydään markkinointisivusto Terho Info

Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 100-130€
Toimiala Muu toimiala
Sijainti Pirkanmaa
Henkilöluku 1
Myytävänä markkinointisivusto Terho Info
Sivuston myy Theman Sport ry Y-2250351-4

Sairauteni johdosta joudun lopettamaan työn, jota olen tehnyt 20v sivuston www.terho.info kautta. Sivusto on pääosin profiloitunut ulkomaalausten markkinointiin ja myyntiin, sivuston kautta on myyty kesälle 2021 ulkomaaluksia tähän mennessä 30.000€ (tehdyt kaupat eivät sisälly kauppaan, vaan ne on jo myyty työn toteuttajalle). Sivustolla markkinoidaan myös sisämaalauksia, huoneistoremontteja ja parkettihiontaa, joiden markkinointi on ollut mukana muutaman vuoden ja joita on myyty muutamalla kymmenellätuhannella eurolla.

Ulkomaalauksia on kesäsin ollut 100-130.000€ ja kaiken tämän myynnin olen hoitanut itse. Sivuston kautta on mahdollista saada paljon enemmän myyntiä, mutta itse en ole viime vuosina paljoakaan pysynyt myynnin kehittämiseen sairauteni takia.

Sivusto sopii parhaiten juuri ulkomaalausten myyntiin joko myyntimiehelle, jolla on sopimus maalareiden kanssa / maalausliikkeen kanssa, jotka maksavat saamistaan töistä provision myyjälle tai yrittäjälle joka myy ja tekee työt.

Ulkomaalaukset, sisäremontit, sisämaalaukset ja parkettihionnat myydään samalla periaatteella. Mikäli olet tästä mahdollisuudesta kiinnostunut myyntimies, saat halutessasi samat tekijät jotka ovat olleet tekijöinäni viimeiset kuusi vuotta.

Provision suuruudet ja sivuston mainonnan kerron sinulle tarkemmin henkilökohtaisesti, mutta provisio on hyvä ja sivuston mainontaan on mennyt ainoastaan parisataa vuodessa.

Sivuston lisäksi sisältyy kauppaan Terho Infon Facebook, Google ja Youtube sivut mistä asiakkaat ovat saaneet tietoja tekemistämme kohteista sekä painetun mainosmateriaalin valmiit mainos pohjat, logot , ym inmateriaaliset oikeudet. Opastuksen työhön sekä mainosmateriaalin käyttöön ja nettisivujen päivittämiseen.

Sivuston imago on todella hyvä! Voit todeta sen Googlettamalla.

En ole siis kiertänyt ovelta ovelle myymässä maalauksia, vaan asiakkaat ovat ottaneet yhteyttä minuun ja olen käynyt asiakkaalla ja tehnyt tarjouksen. Näin tämä on helpompaa, työaika joustavaa ja vapaa-aikaakin jäänyt kiitettävästi.

Jos tämä kuulostaa hyvältä, ota yhteyttä. Yhteyttä voit ottaa myös, vaikka vielä miettisit, että tämä kuullostaa hyvältä mutta epäröit kuitenkin. Annan lisätietoja.


Jouni Theman


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.