Halutaan myydä
Myydään markkinointisivusto Terho Info

Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 6-70.000€ alv 0%
Toimiala Muu toimiala
Sijainti Pirkanmaa
Henkilöluku 1
Myytävänä markkinointisivusto Terho Info
Sivuston myy Theman Sport ry Y-2250351-4

Sairauteni johdosta joudun lopettamaan työn, jota olen tehnyt 20v sivuston www.terho.info kautta. Sivusto on pääosin profiloitunut ulkomaalausten markkinointiin ja myyntiin, sivuston kautta on myyty kesälle 2021 ulkomaaluksia tähän mennessä jo 24.000€ alv 0% (myydyt urakat eivät sisälly kauppaan, vaan ne on jo myyty työn toteuttajalle).
Sivustolla markkinoidaan myös sisämaalauksia, huoneistoremontteja ja parkettihiontaa, joiden markkinointi on ollut mukana muutaman vuoden, ja joita on myyty n. 20 000€.


Ulkomaalauksia on kesäsin myyty 2018/ 56.130€, tarjouksia 39, joista kauppoihin johtavia tilauksia 12. 2019 myynti 36,572€ 34 tarjousta, joista kauppoihin johtavia tilauksia oli 11. 2020 myynti 52,975€, tarjouksia 40 joista kauppoihin johtavia tilauksia 7. Vuosina 2019 ja 2020 tehdyista kaupoista on osa ollut isohkoja kohteita. Tähän merkatut hinnat ovat alvittomia hintoja.
Kaikki tarjoukset ja tilauksen löytyvät vuoteen 2013 asti ja kaiken myynnin olen hoitanut itse.

Sivuston kautta on mahdollista saada huomattavasti ennemmän myyntiä, mutta vakavan sairastumisen vuoksi on viimeiset vuodet olleet itselläni myynnillisesti heikkoja.

Sivusto sopii parhaiten juuri ulkomaalausten myyntiin joko myyntimiehelle, jolla on sopimus maalareiden kanssa/maalausliikkeen kanssa, jotka maksavat saamistaan töistä provision myyjälle taikka yrittäjälle markkimointi kanavana, joka myy ja tekee työt.

Mikäli olet tästä mahdollisuudesta kiinnostunut myyntimies, saat halutessasi samat tekijät, joiden kanssa minulla on ollut sopimus viimeiset kuusi vuotta.

Provision suuruudet ja sivuston mainonnan kerron sinulle tarkemmin henkilökohtaisesti, provisio on hyvä ja sivuston mainontaan on mennyt ainoastaan parisataa vuodessa.

Sivuston lisäksi sisältyy kauppaan Terho Infon Facebook, Google ja Youtube sivut, mistä asiakkaat ovat saaneet tietoja tekemistämme kohteista. Lisäksi painetun mainosmateriaalin, valmiit mainos pohjat, logot , ym inmateriaaliset oikeudet. Annan myös opastuksen työhön, sekä mainosmateriaalin käyttöön ja nettisivujen päivittämiseen.

Sivuston imago on todella hyvä! Voit todeta sen Googlettamalla.

En ole kiertänyt ovelta ovelle myymässä maalauksia, vaan asiakkaat ovat ottaneet yhteyttä minuun, olemme sopineet asiakkaan kanssa tapaamisen ja olen sen jälkeen nähtyäni kohteen tehnyt tarjouksen. Näin tämä on helpompaa sekä asiakkaalle, että myyjälle. Työaika on joustava ja vapaa-aikaakin jäänyt kiitettävästi.

Jos tämä kuulostaa hyvältä, ota yhteyttä. Yhteyttä voit ottaa myös, vaikka vielä pohtisit että voisiko tämä olla sinun kanavasti markkinoida ja myydä urakoitasi. Annan lisätietoja.


Jouni ThemanViesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.