Halutaan myydä
Tuottavan kotipalveluyrityksen liiketoiminta Raahessa

Hintapyyntö 18 000
Liikevaihto 150000-200000
Taseen loppusumma 93600
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Henkilöluku 2
Taitohoito Oy on toiminut Raahen seudun alueella jo 9 vuoden ajan. Sillä on valmis asiakaskunta, joka koostuu vanhuksista, vammaisista, sekä yksityisistä henkilöistä. Yritys toimii myös hyvinvointikuntayhtymän palvelusetelituottajana, ja sillä on hyvä paikallinen maine ja luotettavuus.

Menestyvä liiketoiminta myydään, koska nykyinen omistaja siirtyy toisiin tehtäviin. Liiketoimintakokonaisuus sisältää asiakaskunnan ja sopimukset, nettisivut, valmistuvan verkkokaupan, varaston, yrityksen nimen ja tunnetun puhelinnumeron. Tällä hetkellä yritys tuottaa tukipalveluja, mutta uusi omistaja voi helposti alkaa tuottamaan hoivapalveluja tuomalla yritykseen lähihoitajan. Raahessa on nyt pula lähihoitajista, joten tämä avaa valtavat mahdollisuudet liiketoiminnan kasvuun.

Nykyinen omistaja perehdyttää liiketoimintaan ja auttaa sen jatkamisessa. Yrityksellä ei ole velkaa, ja ostamalla liiketoimintakokonaisuuden kirjanpito alkaa puhtaalta pöydältä. Nykyisellä asiakaskunnalla yritys maksaa itsensä takaisin jo puolen vuoden sisällä.

Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä!
info@taitohoito.fi / 044 027 7070


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.