Halutaan myydä
Pakohuone liiketoiminta

Tämä kohde on myyty tai poistettu myynnistä. Katso vastaavat kohteet myytävät yritykset sivulta.
Kohdenumero FK57769
Hintapyyntö 45 000
Liikevaihto 50-100k
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Päijät-Häme
Henkilöluku 1-2
Myydään Lahdessa toimiva pakohuoneliiketoiminta kokonaisuudessaan, vaihtoehtoisesti koko osakekanta (tuolloin hinta on halvempi kuin ilmoituksen hintapyynti).
Paikka sijaitsee Askonkatu 13, rautatieasemalta alle 10min. kävellen.

Vuonna 2018 perustettu pakohuone yritys Pakohuone Lahti - Pako Group (Pako Group Oy) on saanut valtavati kehuja asiakkailta ja pakohuoneet ovatkin sydämellä ja laadulla tehtyjä. Kävijöitä on ollut reippaasti ja lisää on varmasti tulossa, uudistamme kuitenkin liiketoimintaamme ja haluaisimme löytää nyt pakohuoneille jatkajan.

Täysin valmis liiketoiminta alkaen hyvästä ja laadukkaasta pelikokemuksesta ja päättyen markkinoinnin optimointiin ja valmiiseen asiakaskuntaan.
Pakohuoneemme ovat ns. uuden aikakauden huoneet eli ei munalukko/salkkuperiaatteella, vaan tekniikalla, sähköllä, ääniefekteillä ja tarinalla höystettyjä. Ohjaaminen tapahtuu tietokoneelta ja/tai manuaaliselta ohjauskonsolilta, pulmissa on ketjutus ja kommunikointi antureille on automatisoitu.
Asiakasryhmiä on ollut 2018/9-2021/4 liki 1200.(huom. koronavähennys)
Toiminta tapahtuu n. 160m2 vuokratiloissa, vuokra hillitty sijaintiin nähden

Liiketoimintaan kuuluu:
• 2 tykättyä ja kehuttua pakohuonetta Hannibal ja Dr. Shtein
• n. 40m2 kokoustila
• 2 vuokrapakopeliä
• verkkosivut
• kaikki liiketoimintaan kuuluva irtaimisto
Kokoustiloista pystyy helposti tekemään 3nnen pakohuoneen, eli laajentamismahdollisuuksia on.
Hannibal pakohuoneen voi vetää näyttelijällä tai ilman.
Yrityksen pakopelitoiminta työllistää tällä hetkellä 1-2 henkilöä, eli pariskunnalle tai 1yrittäjä+1-2 osa-aikaista työntekijä mainio vaihtoehto.
Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostitse: [email protected]


Viesti lähetetty

Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Loistavalla paikalla Vammalan keskustassa 548 m2 liiketila katutasossa, esim ravintolaksi

Rakennus on rakennettu 1985, se on tältä osalta yksikerroksinen liiketalo ja sijaitsee omalla tontilla Vammalan keskustassa. Huoneistossa on aiemmin toiminut monipuolinen iltaravintola ja baari, tiloissa on hieno esiintymislava ja -kalustus (valaistus, äänentoisto). Kiinteistökaupan yhteydessä on mahdollisuus saada veloituksetta muutakin ravintolatoimeen liittyvää kalustusta. Aloittavaa ravintolayrittäjää autetaan mahdollisuuksien mukaan tarvittaessa, kohtuullisessa määrin (n. 20 tuntia) esim. toimittaja- j...

Katso lisätiedot

Korkealaatuisten naistenvaatteiden suunnittelu ja valmistus

Korkealaatuisia naistenvaatteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Yhtiöllä on oma kauppamerkki, kaksi kertaa vuodessa uudistuvat mallistot koostuvat tyylikkäistä ja laadukkaista käyttövaatteista arkeen ja juhlaan. Vaatteita myydään pääasiassa Suomessa ja Virossa. Yhtiö omistaa kaikki malliston valmistukseen tarvittavan ompelulaitteet. Massatuotanto valmistetaan vaatetusteollisuudessa alihankinnan muodossa....

Katso lisätiedot

Astiastojen ja keittiötarvikkeiden tukku- ja vähittäismyynti

Yhtiö harjoittaa astiastojen ja keittiötarvikkeiden tukku- ja vähittäiskauppa ravitsemuspalveluille....

Katso lisätiedot

Vuosikymmeniä menestyksekkäästi toiminut turkulainen autokorjaamo

Vuosikymmeniä menestyksekkäästi toiminut turkulainen autokorjaamo, jolla vakiintunut markkina-asema ja erityisen kannattava toiminta.Yrityksen henkilöstö on osaavaa ja sitoutunutta asiakaslähtöiseen palvelukulttuuriin.Suositulle yritykselle olisi tarjolla markkinoilta nykyistä enemmänkin töitä, mutta volyymin kasvattaminen edellyttäisi lisähenkilöstön palkkaamista. Yrityksen toimitilat ja välineet nykyiselläänkin kyllä mahdollistaisivat 1-2 lisäasentajan palkkaamisen.Asiakkaat ovat tyytyväisiä yrityksen tuo...

Katso lisätiedot