Halutaan myydä
Pakohuone liiketoiminta

Hintapyyntö 45 000
Liikevaihto 50-100k
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Päijät-Häme
Henkilöluku 1-2
Myydään Lahdessa toimiva pakohuoneliiketoiminta kokonaisuudessaan, vaihtoehtoisesti koko osakekanta (tuolloin hinta on halvempi kuin ilmoituksen hintapyynti).
Paikka sijaitsee Askonkatu 13, rautatieasemalta alle 10min. kävellen.

Vuonna 2018 perustettu pakohuone yritys Pakohuone Lahti - Pako Group (Pako Group Oy) on saanut valtavati kehuja asiakkailta ja pakohuoneet ovatkin sydämellä ja laadulla tehtyjä. Kävijöitä on ollut reippaasti ja lisää on varmasti tulossa, uudistamme kuitenkin liiketoimintaamme ja haluaisimme löytää nyt pakohuoneille jatkajan.

Täysin valmis liiketoiminta alkaen hyvästä ja laadukkaasta pelikokemuksesta ja päättyen markkinoinnin optimointiin ja valmiiseen asiakaskuntaan.
Pakohuoneemme ovat ns. uuden aikakauden huoneet eli ei munalukko/salkkuperiaatteella, vaan tekniikalla, sähköllä, ääniefekteillä ja tarinalla höystettyjä. Ohjaaminen tapahtuu tietokoneelta ja/tai manuaaliselta ohjauskonsolilta, pulmissa on ketjutus ja kommunikointi antureille on automatisoitu.
Asiakasryhmiä on ollut 2018/9-2021/4 liki 1200.(huom. koronavähennys)
Toiminta tapahtuu n. 160m2 vuokratiloissa, vuokra hillitty sijaintiin nähden

Liiketoimintaan kuuluu:
• 2 tykättyä ja kehuttua pakohuonetta Hannibal ja Dr. Shtein
• n. 40m2 kokoustila
• 2 vuokrapakopeliä
• verkkosivut
• kaikki liiketoimintaan kuuluva irtaimisto
Kokoustiloista pystyy helposti tekemään 3nnen pakohuoneen, eli laajentamismahdollisuuksia on.
Hannibal pakohuoneen voi vetää näyttelijällä tai ilman.
Yrityksen pakopelitoiminta työllistää tällä hetkellä 1-2 henkilöä, eli pariskunnalle tai 1yrittäjä+1-2 osa-aikaista työntekijä mainio vaihtoehto.
Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostitse: info@pakogroup.fi


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tori ja grillikioski keskellä Kuusamoa

Kuusamon Tori Oy on kuusamolainen yritys, jonka Auno Törmänen perusti vuonna 2010. Perustamisestaan alkaen Kuusamon torista grillipalveluineen tehtiin toimiva kaupungin sydän, jolla sijaitsee toripalveluiden lisäksi perinteinen grillikioski. Tori onkin kehittyvän Kuusamon keskipiste, jonka toritoiminta ja grilli ovat osa kuusamolaisuutta, jota kuusamolaiset ja turistit arvostavat.Kuusamon Tori Oy grilleineen tarjoaa asiakkaille kirjon toritoimintaa ja konstailemattomalla tavalla valmistettuja, perinteisiä g...

Katso lisätiedot

Kiinnitys- ja teknisten tarvikkeiden tukku- ja vähittäiskauppa Pirkanmaalla

Yhtiö tuo maahan ja markkinoi kiinnitystarvikkeita, työvälineitä, työsuojaimia ja teollisuustarvikkeita eri teollisuusalojen sekä yksityisten kuluttajien tarpeisiin. Käytössä kehittyneet toiminnanohjaus ja verkkokauppa järjestelmät....

Katso lisätiedot

Menestyksekäs pitkän historian omaava tekstiiliteollisuuden ja käsityöalan tarvikkeiden maahantuoja

Yritys on pitkään tuottoisasti toiminut, tekstiiliteollisuuden ja käsityöalan tarvikkeiden maahantuoja, joka omaa asiakkaiden luottamuksen ja arvostuksen. Yritys tarjoaa teollisuus- ja yritysasiakkailleen ammattilaiskäyttöön soveltuvia laadukkaita tekstiiliteollisuustuotteita ja -tarvikkeita sekä käsityöpuolelle laadukkaita käsityötarvikkeita. Yrityksellä on pitkän historiansa ansiosta hyvä tunnettavuus ja pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä valmistajien edustukset.Nopea ammattimainen palvelu ja laadukkaat t...

Katso lisätiedot

Menestyvä, kunnossapitoon ja huoltoon erikoistunut konepaja

Merkittävien teollisuusasiakkaiden huoltoon ja mekaaniseen kunnosapitoon erikoistunut tilauskonepaja, joka valmistaa ja asentaa asiakkaiden tarvitsemia teräsrakenteita. Yhtiöllä on omia tuotteita. Toiminta on keskittynyt suuriin ja asiakkaisiin, joiden kanssa on pääosin kirjalliset sopimukset....

Katso lisätiedot