Halutaan myydä
Brodeeraamo & työvaatekauppa

Kohdenumero FK59447
Hintapyyntö 70 000
Liikevaihto 100000-120000
Taseen loppusumma 92000
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Päijät-Häme
Henkilöluku 1-2
Koko Etelä-Suomen alueella toimivan tekstiilibrodeeraamon ja palvelualojen työvaatemyymälän liiketoiminta. Molemmat toimivat omalla nimellä, mutta samoissa tiloissa ja myydään yhdessä. Vuokratut liiketilat hyvällä sijainnilla kaupungin keskustassa.

Brodeeraamo palvelee omaa tuotemyyntiä, mutta isolla painotuksella myös muita brodeerauksia tarvitsevia (yritys)asiakkaita. Brodeerausten lisäksi myös lämpösiirto ja alihankintana muut painatustyöt. Brodeeraamo toiminut samalla konseptilla yli 15v.

Työvaatepuolella tuotteet suunnattu pääasiassa eri palvelualoille; ravintolat, hoito- ja hoiva-ala, puhtaanapito, jne. Myynnissä myös työjalkineet. Tuontia Saksasta, Italiasta ja Espanjasta, mutta myös omaa tuotantoa.

Kivijalkamyymälän lisäksi toimiva verkkokauppa.

Nykyinen liikevaihto kertynyt enimmäkseen passiivisella myynnillä ns vanhoille asiakkaille. Liikevaihto pienellä markkinoinilla ja aktiivisella myynnillä helppo tuplata. Sopiva kohde esimerkiksi pariskunnalle tai parille kaverukselle. Yksinkin pärjää, mutta kiire tulee. Opastetaan tietysti alkuun ja ollaan tarvittava aika alussa apuna.

Neuvoteltavissa oleva kauppahinta sisältää koko liiketoiminnan, koneet ja kalusteet. Varasto hinnoitellaan erikseen. Myydään omistajapariskunnan eläkeiän lähestyessä.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hyvää oloa herkuttelulla Bistro!

Bistro tarjoaa monenlaiseen hyvää oloa lisäävään ruokavalioon sopivaa ruokaa ja herkkuja; vegaanista, kasvispainotteista, gluteenitonta, ketogeenistä ja keveyttä. Puhtaasti ja asiakkaan toiveita kuunnellen....

Katso lisätiedot

Myytävänä pitkän historian omaava menestynyt koneiden ja työlaitteiden myyntiin erikoistunut tukkukauppa

Myytävänä pitkän historian omaava menestynyt maanrakennuskoneiden ja työlaitteiden myyntiin erikoistunut vakavarainen koneliike Etelä-Suomesta. Menestyksekkäiden vuosiemme ansiosta meillä on todella laaja asiakaspohja, joka kattaa koko Suomen.Yrityksen toiminta pohjautuu osaavaan ja motivoituneeseen henkilökuntaan sekä hyvään erikoisalan osaamiseen. Yritys pystyy auttamaan asiakkaitaan teknisesti sekä toimittamaan parhaimmat työkoneet ja laitteet asiakkailleen nopeasti ja luotettavasti. Myynnin lisäksi pal...

Katso lisätiedot

Loistavalla paikalla Akaan Viialan keskustaliiketila 508,5 m2, toiminut ravintolana.

Kiinteistö Oy Viialan Torikulma Oy, osakkeet 9-4298, oikeuttavat 508,5 m2 toimitilan hallintaan....

Katso lisätiedot

Pitkän historian omaava toimistotarvikeliike Turun naapurikunnassa

Yrityksellä on pitkäaikaiset, vuosikymmenten mittaiset, kontaktit merkittäviin tavarantoimittajiin ja sitä kautta sen tarjonta on monipuolista ja laadukasta (tunnetut tuotemerkit ja yli 3000 tuotenimikettä).Liiketila sijaitsee aivan kaupungin kaupallisessa keskustassa katutasolla, jossa sen tavoitettavuus on hyvä.Myymälän lisäksi yrityksellä on toimiva verkkokauppa, joka mahdollistaa markkina-alueen paikallisuutta isomman koon.Toimintaa on pyörittänyt yksi palkattu henkilö, joskin nykyisin yrityksen omistaj...

Katso lisätiedot