Halutaan myydä
Brodeeraamo & työvaatekauppa

Kohdenumero FK59447
Hintapyyntö 120 000
Liikevaihto 100000-120000
Taseen loppusumma 92000
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Päijät-Häme
Henkilöluku 1-2
Koko Etelä-Suomen alueella toimivan tekstiilibrodeeraamon ja palvelualojen työvaatemyymälän liiketoiminta. Molemmat toimivat omalla nimellä, mutta samoissa tiloissa ja myydään yhdessä. Vuokratut liiketilat hyvällä sijainnilla kaupungin keskustassa.

Brodeeraamo palvelee omaa tuotemyyntiä, mutta isolla painotuksella myös muita brodeerauksia tarvitsevia (yritys)asiakkaita. Brodeerausten lisäksi myös lämpösiirto ja alihankintana muut painatustyöt. Brodeeraamo toiminut samalla konseptilla yli 15v.

Työvaatepuolella tuotteet suunnattu pääasiassa eri palvelualoille; ravintolat, hoito- ja hoiva-ala, puhtaanapito, jne. Myynnissä myös työjalkineet. Tuontia Saksasta, Italiasta ja Espanjasta, mutta myös omaa tuotantoa.

Kivijalkamyymälän lisäksi toimiva verkkokauppa.

Nykyinen liikevaihto kertynyt enimmäkseen passiivisella myynnillä ns vanhoille asiakkaille. Liikevaihto pienellä markkinoinilla ja aktiivisella myynnillä helppo tuplata. Sopiva kohde esimerkiksi pariskunnalle tai parille kaverukselle. Yksinkin pärjää, mutta kiire tulee. Opastetaan tietysti alkuun ja ollaan tarvittava aika alussa apuna.

Neuvoteltavissa oleva kauppahinta sisältää koko liiketoiminnan, koneet, kalusteet ja varaston. Myydään omistajapariskunnan eläkeiän lähestyessä.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Yksi johtavista isojen teknisten tuotantovälineiden tukkukaupoista

Yritys on luotettava ja hyvämaineinen sekä toimialallaan tunnettu ja yksi johtavista  tukkukaupoista.Toiminta käsittää laitemyynnin, asennukset ja huollon, tarvikekaupan sekä käytettyjen koneiden välitystoiminnan.  Asiakaskunta on erittäin laaja....

Katso lisätiedot

Piharakennuksia myyvä yhtiö

Erilaisia piharakennuksia myyvä yhtiö, joka on jo kaksi vuosikymmentä tehnyt erinomaista tulosta.Hyvät näyttelytilat, laaja tuotevalikoima ja ammattimainen henkilökunta....

Katso lisätiedot

Voittoa tavoitteleva hammaslääketieteen yritys

Yhtiö on perustettu vuonna 2006 ja sen päätoimiala on hammaslääketieteen kokonaispalvelujen tuottaminen. Kokeneiden hammaslääkäreiden, potilasystävällisten hintojen ja keskeisen sijainnin ansiosta noussut yhdeksi suosituimmista hammasklinikoista, josta saa apua kaikkiin hammasongelmiin. Kaikki tilat, kalusteet ja koneet ovat tällä hetkellä moitteettomassa kunnossa ja niitä huolletaan jatkuvasti. Työntekijöiden keskuudessa vallitsee myönteinen asenne viime vuosien kehitykseen nähden (työolojen parantaminen s...

Katso lisätiedot

Arvometallien ja arvotuotteiden kaupankäynnin verkkopohjainen palveluntarjoaja

Yhtiö myy, ostaa ja jalostaa erilaisia arvometallituotteita. Tarjonta kattaa jalometallialan laajan palvelukokonaisuuden.Liiketoimintaa harjoitetaan erilaisia palvelukonsepteja sekä digitaalisia ratkaisuja laaja-alaisesti hyödyntäen. Liiketoimintamalli on kustannustehokas, digitaaliseen konseptiin perustuva ja pitkälle automatisoitu.Asiakkaita ovat pääosin kuluttajat, mutta myös kuolinpesät sekä yritykset.Yhtiö markkinoi päämäärätietoisesti sekä juuri oikeissa markkinakanavissa ja sovelletut markkinointikäy...

Katso lisätiedot