Halutaan myydä
Osuus kasvavasta pelitarvike brändistä

Hintapyyntö 25 000
Toimiala Maahantuonti
Sijainti Varsinais-Suomi
Henkilöluku 1
Haetaan rahoittajaa osakkaaksi kasvavaan start-up pelitarvike brändiin, jolla Suomessa useita suuriakin jälleenmyyjiä. Toiminta on varsin alussa, mutta lähtenyt nyt alun korona hidasteiden jälkeen hyvin liikkeelle ja rahaa tarvitaan kasvun vauhdittamiseen. Yrityksen on tarkoitus nopeasti laajentua Suomen lisäksi muihin EU-maihin ja tuotteita on myynnissä myös yrityksen omassa verkkokaupassa, sekä Amazonissa.

Brändi on tyylikäs ja tuotteet ovat innovatiivisia ja kiinnostavia ja valmistetaan sopimustehtailla yrityksen oman brändin mukaisiksi. Ensimmäisen nyt vuoden vaihteessa päättyvä tilikauden liikevaihtotavoite on 100 000€ ja tulevalle tilikaudelle tavoite on asetettu 700 000€.

Sijoituksen tulisi olla minimissään 25 000€, mutta suurempiakin summia on mahdollista laittaa ja se katsotaan tietysti eduksi. Olemme avoimia niin pelkästä rahoittamisesta kiinnostuneille kuin myös toimintaan mukaan haluaville innokkaille osakkaille.

Peliala on valtavassa kasvussa, joten tässä on mahdollisuus päästä erittäin rahakkaaseen alaan mukaan. Yrityksellä on myös kiinnostavia tulevia yhteistyöprojekteja suurien ulkomaisten brändien kanssa, jotka entisestään auttavat vauhdittamaan kasvua.

Yrityksen omistaa tällä hetkellä 100% yrittäjä itse, joka on myös sen ainoa työntekijä. Yrityksen toiminnan aloittaminen on rahoitettu finnveran takaamalla lainalla.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.