Halutaan myydä
Lemmikkitarvikkeiden ja -vaatteiden maahantuonti ja tukkuliikkeen liiketoiminta

Hintapyyntö 40 000
Toimiala Maahantuonti
Sijainti Päijät-Häme
Myydään Puppystyle Import Oy:n lemmikkitarvikkeiden ja -vaatteiden maahantuonti ja tukkuliike, joka palvelee asiakkaitaan verkkokaupassa sekä varastomyymälässä. Yrityksellä on rekisteröityjä tuotenimiä. Verkkokauppa on tehty MyCashFlow alustalle, mikä mahdollistaa kansainvälisen myynnin.
Yrityksellä on laaja asiakaskunta Suomessa, joka sisältää niin jälleenmyyjiä kuin kuluttajia. Yrityksellä on luotettavat ulkomaalaiset tavarantoimittajat, joiden kanssa yhteistyö on sujunut hyvin. Yritys hyödyntää markkinoinnissa sosiaalista mediaa.
Liiketoimintakauppaan sisältyvät yrityksen brändi, Puppystylen liiketoiminta, verkkokauppa, sosiaalisen median kanavat (Facebook, Instagram), varasto ja asiakasrekisteri. Yrityksellä on varasto vuokratuissa tiloissa. Liiketoiminta on helposti siirrettävissä, minne päin Suomea tahansa. Liiketoiminta on saatu kasvatettua kannattavaksi.
Tästä liiketoiminnasta on mahdollista kasvattaa ja kehittää suuri business. Ota yhteyttä, niin keskustellaan asiasta lisää.

Yrityskaupassa luottamus on oleellinen asia. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää aina salassapitosopimuksen allekirjoittamista.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.