Halutaan myydä
LVI -yrityksen työkalut ja varasto

Kohdenumero FK62595
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala LVI- asennus, huolto, suunnittelu
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Myydään vuodesta 1984 toimineen LVI-asennusliikkeen työkalut ja varasto. Vaihtoehtoisesti voidaan myydä myös yrityksen koko osakekanta ja asiakasrekisteri, jos jatkaja haluaa jatkaa toimintaa yrityksen nykyisellä talousalueella.

Yritystoiminnan lopettamiseen on terveydelliset syyt. Muutoin yritystoiminta olisi jatkunut normaalisti. Yrityksen liikevaihto on ollut parhaimmillaan noin 500 000 €/vuosi ja työllistänyt 4-5 henkeä.

Osakekauppaan kuuluisi yrityksen käytössä oleva halliosake, työkalut ja loppuvarasto. Työkalut ja varastotuotteet hp 40 t€. Yritystalon osake n. 130 k-m2. Kauppaan kuuluu myös ulkona oleva kylmävarasto ja yksi merikontti hp. 25 t€.

Työkaluihin kuuluvat mm: Ruuvinvääntimiä, porakoneita, piikkaustyökaluja, puristuskoneita, puukkosaha, kierrekoneita, mittalaitteita, sekä paljon muuta. Laitteet ovat sähkö- ja akkutoimisia.

Lisätiedot 044 242 1670


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pitkän historian omaava työvaatteiden ja erikoistuotteiden verkkokauppa- ja maahantuontiyritys myytävänä!

Myydään Varsinais-Suomessa toimiva pitkän historian omaava työvaatteiden ja erikoistuotteiden verkkokauppa- ja maahantuontiyritys. Yritys on toiminut viimeiset vuodet yhden ulkopuolisen työntekijän ja sivutoimisen yrittäjän toimesta verkkokauppana, sekä pienimuotoisesti myös kivijalkakauppana.Verkkokauppa-alusta ja koko tiedonhallintajärjestelmä on tehty kokonaan uusiksi keväällä 2020. Valikoimissa on lähinnä keittiö- ja hoitoalan varusteita, jalkineita sekä logomerkkauksiin tarkoitettuja vapaa-ajan vaattei...

Katso lisätiedot

Salaoja- ja sadevesijärjestelmiä sekä muita pienempiä maaurakointitöitä toteuttavan yhtiön osakekanta

Yhtiö toteuttaa salaoja- ja sadevesijärjestelmiä sekä pienempiä maaurakointitöitä. Tuotteita ja palveluita ovat salaojat ja sadevesijärjestelmät sekä niiden kaivuu ja asennus.Palveluihin kuuluvat urakoiden yhteydessä myös pihatyöt, laatoitukset, tarvittavat sähkötyöt, asfalttien poistot ja uusimiset sekä kaivuun esteinä olevien aitojen, terassien ja aitojen purkamiset ja asennukset takaisin. Yhtiö tarjoaa näin ollen asiakkailleen avaimet käteen -periaatteella salaoja- ja sadevesijärjestelmiä yhteistyössä al...

Katso lisätiedot

Kannattava ja kasvava autokorjaamo Jyväskylässä

Hyvin kannattava ja kasvava autokorjaamo, jolla tunnettu liikepaikka. Lisätietoja salassapitosopimusta vastaan....

Katso lisätiedot

Autokorjaamo ja rengasliike Keski-Suomessa

Erittäin kannattava ja hyvän markkina-aseman omaava autokorjaamo ja rengasliike....

Katso lisätiedot