Halutaan myydä
Lemmikkitarvikkeiden maahantuonti- ja vähittäismyynti yritys

Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Lemmikkieläinkaupat
Sijainti Uusimaa
Henkilöluku 1
Erittäin kehityskelpoinen Lemmikkitarvikkeiden maahantuonti- ja tukku, sekä vähittäismyyntiyritys etsii uutta omistajaa, jolla on mahdollisuus ja taito kehittää yritystä. Yritys myydään omistajien omien töiden, sekä ajanpuutteen vuoksi.

Yritys maahantuo laadukkaita tuotteita myös omalla tuotemerkillään. Yrityksellä on kivijalkaliike Keski-Uusimaalla Järvenpäässä, sekä verkkokauppa. Myymälässä on yksi työntekijä. Yritys on perustettu vuonna 2018, mutta liiketoiminta on alkanut kesällä 2019. Myymälä on toukokuussa 2020 muuttanut uusiin tiloihin vilkkaalle myyntipaikalle, jossa myynti on lähes kolminkertaistunut. Liiketila on vuokralla ja sitä on mahdollisuus laajentaa. Myymälän valikoimasta löytyy koirien, kissojen, jyrsijöiden, lintujen, liskojen ym. ruokia ja tarvikkeita. Yritys on velaton ja sille on neuvoteltu useiden erilaisten laadukkaiden lemmikkitarvikkeiden osalta maahantuonti. Myymälän valikoima koostuu myös kotimaisten tukkuliikkeiden tarjonnasta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.