Halutaan myydä
Damikauppa, koiratarvikeverkkokauppa, myös omaa valmistusta

Kohdenumero FK60922
Hintapyyntö 20 000
Liikevaihto 20 000 -40 000
Toimiala Lemmikkieläinkaupat
Sijainti Uusimaa
Henkilökunnan lukumäärä 0,5
Myydään ainutlaatuinen liiketoiminta eläintarvikealalla. Tässä on tilaisuuksien tilaisuus koiratarvikkeita valmistavalle yrittäjälle. Liikevaihto on alusta asti ollut voimakkaassa kasvussa. Markkinointi on painottunut somepäivityksiin, sponsorointiin, sekä yhteistyöverkostojen rakentamiseen.
Pienin panostuksin saa myynnin volyymiä lisättyä ja muutettua osa-aikaisen liiketoiminnan kokoaikaiseksi. Tässä on tilaisuus yksinyrittäjälle, jolla on ompelutaitoa muutaman vuoden kokemuksella. Nahan käsittelykokemus helpottaa homman hallintaan saamista. Yritys on panostanut ekologisuuteen ja onkin innovoinut tuotteita alusta asti kierrätysmateriaaleista.
Myytävä liiketoiminta sisältää toimivan verkkokaupan, kolme domainia, pari tavaramerkkiä, varaston, vaihto-omaisuuden, sekä kaluston. Valmistus ja varasto on tällä hetkellä omissa tiloissa Hausjärven maalaismaisemassa, mutta on siirrettävissä helposti vaikkapa okt lisäsiipeen, autotalliin tms lämpimään tilaan n. 30-50m2.
Kaluston helmiä ovat kolmisyöttöompelukone ja uuden karhea näppärä kirjontakone. Kaupan päälle lätkäistään insta ja Facebooktilit, joiden päivittäminen on lasten leikkiä mahtavan kuvapankin ansiosta. Damikauppa myös maahantuo ACME koirapillejä, sekä Firedog tuotteita.
Kaiken kukkuraksi liiketoiminnalla on erinomainen maine ja naurettavan pieni palautusprosentti. Viivan alle on syyskuun loppuun mennessä jäänyt 35%. Liikevaihto on kasvanut tasaisesti koko toiminnan ajan. Työaikaa tähän liiketoimintaan on käytetty n. 3-6 tuntia päivässä. Käsi sydämellä, harvoin tarjolla tällaista herkkua. Myydään maastamuuton vuoksi. Älä epäröi ottaa yhteyttä. Tee se jo huomenna!
Tässä vielä konkreettisesti, mitä olet ostamassa.
Koneet ja laitteet:
Adler kolmisyöttöompelukone (1978) askeltavalla moottorilla (uusi) ja normitöpselillä
Brother neulasyöttöompelukone voimavirralla (70-luku)
Brother Innovis 800E kirjontakone (12/2019)
Mustesuihkutulostin (Canon 2022)
Tuotteiden kuvausteltta ja valot
Akkuruuvinväännin, kuumailmapuhallin, kuumaliimapistooli
Käsityökaluja
Kalusteet:
Ikea hyllyjä n 6 kpl, myyntihylly, pyörivä myyntiteline, pienempi myyntiteline
Kaksi varastohyllyä
Leikkuupöytä, kansi liikkuu ja alla säilytystilaa
Ompelukoneiden ja brodeerauskoneen pöydät
Muovilaatikoita, koreja, roll up, A ständi, taittuva myyntipöytä
Myyntiteltta sivuseinin kokoon taittuva ja säilytyskassiin menevä
Koiratarvikevarasto:
Pantoja, taluttimia, leluja, NERF leluja, turvavöitä autoon, tossuja, poikapöksyjä, näyttelytaluttimia, hoitotuotteita, noutokapuloita, ruutunauhoja, HELSITAR froteeloimia ja PK treenitaskuja, CW Oy noutajataluttimia, Firedog dummyjä, liivejä, laukkuja, ACME koirapillejä, Damikaupan omia tuotteita (Kanidameja, Vauhtipatukoita, Nahkispalloja, vepedameja jne)
Materiaalivarasto:
Nahkoja (ylijäämäpalasia patukoihin ja palloihin)
Polyesterkangasta kymmeniä metrejä (dameihin ja Vauhtipatukoihin)
Keinonahkaa (kosketusalustoihin)
Vanua, Polyesternauhoja, muovikuulia, nippeleitä ja nappeleita
Ompelu- ja brodeerauslankoja, neuloja
Pakkausmateriaaleja
Verkkotuotteet:
Domainit: damikauppa.fi, dummykauppa.fi, dummykauppa.com
Tavaramerkit: DAMIKAUPPA JA VEPEDAMI
Facebook, Instaram ja tiktok tilit
Myyntialusta damikauppa.fi Mycashflow pohjalla 69€/kk, erinomainen asiakastuki, raportit, lähetyslistat ja postilaput helppo tulostaa ja lopuksi pika käsitellä tilaukset.
Paikan päälle saa tulla tutustumaan. Laita sähköpostia, niin sovitaan sopiva aika. Ostajalle tarjotaan myös erikseen sovittava tuki, jotta damikaupan toiminta jatkuu saumattomasti myös uuden yrittäjän hoivassa :)


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tavaraliikennettä harjoittava yritys Virossa

Myytävänä on kuljetusyritys, joka tarjoaa elintarvikkeiden kuljetuspalveluita valmistajalta tai maahantuojalta vähittäiskauppiaille ja tukkukauppiaille.Yhtiöllä on 34 autoa, joiden arvioitu markkina-arvo on 250 000 euroa, sekä oma korjaamo autojen huoltoa varten. Yrityksellä on pitkä kokemus ja hyvät sopimussuhteet asiakkaiden kanssa.Myyjä tarjoaa tukea sujuvaan siirtymiseen ja neuvoja hankitun kokemuksen perusteella....

Katso lisätiedot

Myydään kannattava metalliteollisuusyritys Koillismaalla. Liikevaihto noin miljoona euroa.

Yhtiön toimiala on konepaja, koneistus, hitsaus, raskaskonealan tarvikemyynti, hydrauliikka-alan asennus ja huolto, teräsmyynti, hydrauliikkatarvikemyynti.  Yrityksellä on oma tuote....

Katso lisätiedot

Pieneläinklinikka, joka on toiminut keskeisellä paikalla vuosikymmenten ajan

Eläinlääkäriasema tarjoaa pieneläinten, pääosin lemmikkien kattavat hoito- ja eläinlääkintäpalvelut.Toimintaa on harjoitettu vuosikymmenten ajan keskeisellä paikalla Uudenmaan alueella.Yhtiöllä on laaja asiakaskunta alueellaan, joka kasvaa ja asiakkaita tulee myös alueen ulkopuolelta. Yhtiön palveluiden kysyntä on edelleen kasvussa.Eläinlääkäriaseman kasvava suosio perustuu vakiintuneisiin sekä tyytyväisiin asiakkaisiin sekä heidän suosituksestaan tuleviin uusiin asiakkaisiin.Yhtiön kilpailutekijöitä ovat:-...

Katso lisätiedot

Saneerauksiin erikoistunut rakennusliike

Yhtiö tekee mm. vesivahinkokorjauksia, saneerauksia, julkisivuremontteja, ym., ei juurikaan alihankintaa. Hyvä maine ja vakiintuneet asiakassuhteet. Tehnyt useita vuosia hyvää, tasaista tulosta....

Katso lisätiedot