Halutaan myydä
Myydään kultasepänliike, työhuone myymälä

Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 100000-200000
Taseen loppusumma 145000
Toimiala Kultasepänliike
Sijainti Pohjois-Savo
Henkilökunnan lukumäärä Yrittäjä
Myydään kultasepänliike, työhuone myymälä osakekauppana tai liiketoimintakauppana, eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Liiketoimintakauppana voidaan myydä kellosepän liiketoiminta, kaiverrus liiketoiminta ja kultasepän liiketoiminta vaikka erillisinä osina. Yritys on toiminut samalla paikalla 24 vuotta ja on hankkinut tinkimättömällä ammattitaidolla luotettavan toimijan maineen ja se tunnetaan kultasepänalan huippuammattilaisena. Yksilölliseen palveluun erikoistuneelle yritykselle on muodostunut laaja asiakaskunta. Toimimme kaupungin ydinkeskustassa, keskeisellä paikalla kauppakeskuksessa hyvissä ja toimivissa vuokratiloissa.
Tässä kultasepälle, kellosepälle tai kaivertajalle hyvä tilaisuus aloittaa yrittäjän ura tai jo toimivalle yrittäjälle laajentaa toiminnat uudelle paikkakunnalle.
Yrityksen nykyiseen palveluvalikoimaan kuuluvat kultasepäntyöt ja kaiverruspalvelu suoraan kuluttajille ja myös alihankintana alan liikkeille. Sovittaessa nykyinen yrittäjä perehdyttää toimintoihin sujuvan vaihdoksen varmistamiseksi.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.