Halutaan myydä
Liiketoimintakauppa / verkkokauppa / muuttopalvelut / muuttolaatikkot.

Kohdenumero FK63761
Hintapyyntö 66 000
Toimiala Kuljetusliikkeet, taksit
Sijainti Uusimaa
Vaihtoehto 1

Muuttoja -brändi sisältäen Muutto JA Oy:n tilin Googlella, jonka arvosana on 5,0/5,0 yli 200 arvostelun perusteella sekä verkkotunnus Muuttoja.fi. Sisältää muuttolaatikoiden sähköisen varaus-, hallinnointi- ja maksujärjestelmän käyttöoikeuden Muuttoja.fi -verkkotunnuksella. Samaa järjestelmään voidaan käyttää muihinkin verkkotunnuksiin, mutta jokainen muun verkkotunnuksen avaaminen maksaa 750 €. Hintaan sisältyy myös takanostolavalla varustettu Renault Master 2.3 vuosimallia 2015, jonka tilavuus on 20 m3.

Hinta: 66 000 €


Vaihtoehto 2

Domainit Vuokralaatikot.fi, muuttolaatikotvuokraus.fi ja vuokramuuttolaatikot.fi. Sisältää muuttolaatikoiden sähköiseen varaus-, hallinnointi- ja maksujärjestelmän. Järjestelmää voi käyttää myös muilla yrityksen verkkotunnuksilla asennusmaksua vastaan 750 € / verkkotunnus. Kaikki tunnukset tulee olla samalla omistajalla, eikä niitä voi luovuttaa muiden yritysten käyttöön.
Hinta: 30 000 €


Vaihtoehto 3

Domainit muuttotarjous.fi, kotimuutot.fi, movingcompany.fi, movingservice.fi, movingservices.fi, muutto365.fi, muuttohinnasto.fi, muuttopalvelu365.fi ja muuttorinki.fi. Sisältää muuttolaatikoiden sähköiseen varaus-, hallinnointi- ja maksujärjestelmän sekä muuttolaatikoihin että muuttoihin. Järjestelmään voidaan lisätä niin monta yritystä kuin halutaan, ja jokaisella niistä voi olla eri kuluttajahinnat. Järjestelmässä asiakas täyttää kaikki tiedot muuton tiedot, jonka jälkeen heille näytetään kaikki saatavilla olevat yritykset kyseisenä päivänä sekä kunkin yrityksen hinnat. Toinen vaihtoehto on lähettää pyyntö ja odottaa parasta tarjousta. Järjestelmää on mahdollista käyttää useamman yrityksen tarpeisiin ja sitä voi myös lisensoida.

Hinta: 70 000 €.

Yhteishinta kaikille kolmelle vaihtoehdolle on 140 000 €.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tunnettu ja menestyksekäs kaihdinalan myyntiyhtiö Kaihdin Sampo Oy Tampereella

Tunnetut tuotemerkit, myös suunnittelu ja asennus....

Katso lisätiedot

Autokorjaamo ja rengasliike Keski-Suomessa

Erittäin kannattava ja hyvän markkina-aseman omaava autokorjaamo ja rengasliike....

Katso lisätiedot

Tunnettu luonnonkosmetiikka-alan tukku- ja vähittäiskauppa

Yrityksen toimialana on luonnonkosmetiikkatuotteet. Ne valmistetaan Suomessa. Yhtiö organisoi myyntiä ympäri Suomen. Yhtiö myy ja välittää tuotteita luontaistuotemyymälöille ja kauneushoitoloille sekä verkkokauppa mahdollistaa tuotteiden ostamisen suoraan tukkumyyjältä.Nykyinen omistaja perehdyttää ja kouluttaa jatkajan tuotteisiin sekä auttaa myös liiketoiminnan haltuunottovaiheessa.Tarjolla siis alasta kiinnostuneelle tekijälle loistava mahdollisuus jatkaa menestyvän yhtiön bisnestä! ...

Katso lisätiedot

Tunnettu Kauppapuutarha Hagelberg Oy, Kirkkonummi

Yrityksellä on pitkä vuosien mittainen historia ja sillä on käytössään toimintaansa varten hyvin soveltuvat ja ajantasaiset tuotantotilat sekä tarvittavat koneet ja laitteet.Yritys omistaa kiinteistön, jossa on vielä runsaasti rakennusoikeutta ja siten mahdollisuus laajentaa liiketoimintaa.Yrityksellä on vakiintunut henkilöstö, jonka ammattitaito on hyvä ja sitoutuminen yritykseen erinomainen.Asiakkaat muodostuvat pääosin vähittäiskaupoista, joihin yritys toimittaa suoraan tuotteensa omalla kuljetuskalustol...

Katso lisätiedot