Halutaan myydä
Vilkas ja pitkäaikainen kirppis Helsingissä

Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 140 000 €
Toimiala Kirpputorit, antikat, käytetyn tavaran kauppa
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1-3
Myydään pitkään toiminut ja erittäin vilkas kirpputori Helsingissä. Kirppis toimii pääosin itsepalveluperiaatteella ja toiminta on kannattavaa. Myymälällä on hyvä maine ja se on kohderyhmässään hyvin tunnettu.

Liikevaihto on keskimäärin 140 000 € vuodessa. Vuosi 2020 oli koronatilanteen vuoksi poikkeus, mutta nyt toiminta on taas vilkastunut ja myyntipaikat ovat loppuunvarattuja. Liiketoiminta on jälleen pandemiaa edeltäneellä tasolla.

Uusi yrittäjä pääsee jatkamaan valmista toimintaa ja saa yritykselleen vakiintuneen asiakaskunnan, joten epävarmaa aloitusta ja kallista uusasiakashankintaa ei tarvitse tehdä. Uusi yrittäjä perehdytetään täysin tehtäviinsä, opastetaan käytännön asioihin ja halutessaan voidaan yhdessä ideoida miten konseptia voisi mahdollisesti vielä kehittää.

Myyntihinta on laskettu 3-4 vuoden investoinnin mukaan. Kaikki yrityskauppa on luottamuksellista, joten pyydämme aina allekirjoittamaan salassapitosopimuksen.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.