Halutaan myydä
Kasvava second hand shop keskustassa!

Hintapyyntö 55 000
Liikevaihto 100 000
Taseen loppusumma 32000
Toimiala Kirpputorit, antikat, käytetyn tavaran kauppa
Sijainti Länsi-Suomi
Henkilöluku 2
Noin 150 neliön toimitila sijaitsee kaupungin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työllistämme tällä hetkellä 2 henkilöä.

Liiketoiminta sisältää tällä hetkellä 4 erilaista palvelukonseptia. Toiminta kattaa second hand vaatteiden ja asusteiden myyntipaikkojen vuokrausta (+provisio), All Inclusive -kokonaispalvelun asiakkaille, uuden tavaran kaupan sekä kahvilatoimintaa. Toiminta on helposti muokattavissa ostajan intressien mukaan (esim. verkkokauppa).

Kauppaan kuuluvat second hand shopin kalusteet ja muu irtain sekä kahvilan puolelta täydellinen varustus keittiökoneineen ja laitteineen sekä kahvilahuonekaluineen. Second hand shopin puolella on käytössä Kirpparikalle -ohjelmisto sekä kahvilapuolella oma kassajärjestelmä. Taloushallinto on ulkoistettu.

Tässä on mainio mahdollisuus tuoreelle yrittäjälle jatkaa hyvämaineista liikettä, jossa on valmiina kalusteet ja tilat sekä asiakaskunta. Autamme tarvittaessa uutta yrittäjää alkuun.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.