Halutaan myydä
Verhoilu- ja entisöintiyritys Savonlinnan keskustassa

Kohdenumero FK62226
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kirpputorit, antikat, käytetyn tavaran kauppa
Sijainti Etelä-Savo
Haetaan jatkajaa 24 vuotta Savonlinnassa toimineelle verhoilu- ja entisöintiyritys Millille. Yritys tarjoaa monipuolisesti erilaisia puusepän, – pintakäsittelyn, – entisöinti, – ja pienkalusteiden uustuotanto palveluja. Yritys järjestää myös yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa verhoilu- ja entisöintikursseja. Yrityksen palveluja ohjaa vahvasti kiertotalous ja kestävä kehitys, sillä materiaalit ja tekniikat valitaan ympäristöystävällisesti mm. kierrätyksen avulla.

Yritys sijaitsee katutasossa vuokratiloissa pääkadun varrella ja sillä on laaja asiakaskunta niin paikallisista ja lähiseudun asukkaista, kuin ulkopaikkakuntalaisistakin. Eloa myyntiin kesäkuukausina tuovat kesämatkailijat sekä mökkeilijät. Yritykseltä löytyy myös hyvät ja nykyaikaiset nettisivut.

Yrityksen tilat ovat erittäin siistit ja valoisat ja ne sijaitsevat kahdessa kerroksessa. Yläkerrassa on myymälä ja yksi tuotantotila ja alakerrassa sijaitsee toinen tuotantotiloista sekä henkilökunnan sosiaalitilat.

Yrityksessä työskentelee yrittäjän lisäksi yksi osa-aikainen työntekijä sekä harjoittelijoita on tilanteen ja tarjonnan mukaan otettu.

Yritystä on mahdollista laajentaa ja muovata omien mieltymysten mukaan. Myös muutokset yrityksen tiloissa ovat mahdollisia.

Nykyinen yrittäjä voi sopimuksen mukaan olla tukena ja apuna jouhevan alkuunlähdön turvaamiseksi.

Ota yhteyttä, jos tämänkaltainen toiminta kiinnostaa ja haluat jatkaa yritystoimintaa valmiin konseptin turvin!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Sähköpotkulautojen vuokraamo, jonka toimintaa voidaan siirtää mihin tahansa kaupunkiin tai maahan

Sähköpotkulautoja on yhteensä 115 kpl. Halutessasi voit siirtää tämän sähköpotkulautavuokrauksen toiseen kaupunkiin tai maahan. Tässä tapauksessa lisäinvestointeja ei tarvita välittömästi.Ensimmäisen toimintakauden aikana ja ottaen huomioon yleisen ulkoisen ympäristön, liiketoimintatilanne on vakaa ja tarjoaa suuria kehitysmahdollisuuksia. ...

Katso lisätiedot

Kankaiden ja käsityölankojen vähittäis- ja tukkuketjut Virossa.

Myydään kaksi yritystä jotka liittyvät toisiinsa (samat omistajat ja johtajat, yhteinen varasto- ja myyntitila).Yhden yrityksen päätoiminta on kankaiden ja ompeluvälineiden vähittäis- ja tukkumyynti, joka on toiminut vuodesta 1991. Enemmistö valikoima kankaista on eurooppalaisten valmistajien kankaita Saksasta, Italiasta, Espanjasta, Belgiasta ja Hollannista. Toisen yrityksen perustoimiala on käsityölankojen ja neulonnan apuvälineiden vähittäis- ja tukkumyynti.  Yhtiö on alansa markkinajohtaja.Yhtiöillä on ...

Katso lisätiedot

Luotettavan kehystyspalvelun yhtiön liiketoiminta keskeisellä sijainnilla Helsingissä.

Yhtiö on lähes 60 vuotta vanha perheyhtiö kehystyspalvelualalla. Toimintaan kuuluu myös taulujen ja sisustustaulujen myynti....

Katso lisätiedot

Vapaa-ajan merkkivaatteita ja -jalkineita myyvän yhtiön liiketoiminta

Yhtiö myy ajattomia ja laadukkaita aikuisille suunnattuja vapaa-ajan merkkivaatteita sekä -jalkineita. Liikebrändi on huolella rakennettu ja erittäin vahva sekä arvostettu.Valikoimassa on yhdysvaltalaisia, eurooppalaisia ja pohjoismaisia brändejä. Tuotetarjonnassa ovat erikseen kevät-, kesä-, syys- ja talvimallistot.Tuotteista valtaosa on itse maahantuotuja.Asiakaskunta on merkkitietoista sekä ostovoimaista. Suuri osa yhtiön asiakkaista harrastaa veneilyä, liikuntaa ja matkailua.Kivijalkaliikkeet ovat hyvil...

Katso lisätiedot