Halutaan myydä
Toimistotarvikkeiden yritysmyyjä (jatkajayrittäjä) Alajärven seudulle

Kohdenumero FK61055
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kirja-, konttoritarvike- ja paperikaupat
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 1
Etätyökauden päätyttyä yritykset toimivat jälleen normaalisti ja tarvitsevat runsaasti erilaisia tarvikkeita liikelahjoista kirjepapereihin. Etelä-Pohjanmaan Kirjakauppa Oy/Info Kirjakauppa on toiminut Alajärvellä vuodesta 1969 ja omaa vakaan aseman Järvi-Pohjanmaalla erityisesti yritysten palvelijana. Liike kuulu valtakunnalliseen Info Kirjakauppa -ketjuun.

Eläkkeelle siirtymisen johdosta haemme nyt markkinointihenkistä yhteyshenkilöä erityisesti yritysmyyntiin. Positiivisella asenteella vastaat asiakkaiden palvelutarpeeseen ja myyt heidän tarvitsemansa tuotteet. Työssäsi verkostoidut ja opit tuntemaan seudun yritykset ja päättäjät. Tuotteet ovat pääosin ketjumme valitsemia laatutuotteita. Meillä on hyvät yhteistyökumppanit, joilla on laaja valikoima toimistotarvikkeita, värikasetteja tulostimiin, kopiopaperit ym. sekä kirja- ja kodin paperit. Voit kuitenkin oman osaamisesi ja taustasi pohjalta tehdä samalla myös muiden tuotteiden myyntiä.

Kokemuksemme pohjalta voimme sanoa, että normaalilla työllä tulet saamaan kohtuullisen toimeentulon. Sinulla on mahdollisuus itsenäisesti päättää ajankäytöstäsi ja toimialueestasi. Toimialuetta ja tuotevalikoimaa voit halutessasi laajentaa ja nostaa tulotasoasi.

Toimintamme on perustunut henkilökohtaiseen palveluun ja myyntityöhön ja annamme sinulle kaiken tarvittavan perehdytyksen ja tuotetiedon työssä menestymiseen. Haluamme, että asiakkaiden luottamus meihin säilyy ja sinä menestyt ja voit olla ylpeä työstäsi palvellessasi asiakkaitamme. Aikaisempi kokemus myyntialalta on eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Valittu henkilö saa kattavan perehdytyksen.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tuottava design- ja sisustusalan maahantuonti- ja myyntiyritys pääkaupunkiseudulla

Myydään erittäin hyvin tuottavan maahantuonti- , design- ja myyntiyrityksen liiketoiminta pääkaupunkiseudulla. Yritys myy sisustustuotteita kuluttajille ja yrityksille verkossa ja kivijalkakaupassa. Yrityksen tuotteisiin kuuluu sekä omaa designia että kansainvälisten arvostettujen tuotemerkkien edustusta. Yritys pyörii nykyisellä tasolla yhden henkilön työpanoksella. ...

Katso lisätiedot

7,14 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

7,14 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot

Satakuntalainen todella suosittu kahvila kaupungin ydinkeskustassa

Yritys panostaa laadukkaaseen kahvilaelämykseen, joka syntyy ensiluokkaisista, paikallisista raaka-aineista ja intohimosta parhaiden makunautintojen luomiseen.Yritys tunnetaan runsaista ja raikkaista salaateista sekä itsetehdyistä leivonnaisista, joissa maistuu ja näkyy rakkaus leipomiseen.Yritys tuntee käyttämänsä raaka-aineet ja valmistaa itse kaiken alusta loppuun saakka. Valtaosa raaka-aineista tulee lähialueelta.Suosittu salaattipöytä on avoinna koko aukioloaikamme ajan. Kahvilan salaattilounas on kaup...

Katso lisätiedot

Myydään koko osakekanta kannattavasti toimivasta energia- ja kiinteistö-automaatioalan yrityksestä.

Yrityksen päätoimialat ovat automaatiolla toteutettavat energian säästöratkaisut julkiselle ja yksityissektorille ja yksityistalouksiin sekä automaatiokeskusten toteuttaminen eri kohteisiin....

Katso lisätiedot