Halutaan myydä
Grilli , Kahvilaravintola Oulussa

Tämä kohde on myyty tai poistettu myynnistä. Katso vastaavat kohteet myytävät yritykset sivulta.
Kohdenumero FK58963
Hintapyyntö 49 995
Liikevaihto 180 000
Toimiala Kioskit, grillit
Sijainti Oulu
Henkilöluku 2+1
2017 uudisrakennukseen alkuperin jo ravintolahuoneistoksi valmistuneessa 24 - paikkainen grilli-kahvila-ravintola. Kesäisin 24 paikkainen aurinkoterassi. Tykätty laajalti mm. SOME-kanavissa. Erittäin runsaasti autopaikkoja. SIjaitsee keskellä 7000 ihmisen työpaikka-aluetta.

Perusgrillin menu jossa myös salaatit, kebabit ym. lautasannokset. Helppo laajentaa esim. pizzapuolelle. Ei kuitenkaan ns. buffetlounaalle tilaa/mahdollisuutta.

Uusittu konekanta, joskin vanhojakin on joukossa. Kannattavaa grillitoimintaa on mahdollista edelleen kehittää, sillä nykyisellään aukioloajat arkisin 9 -18 ja viikonloput kiinni.

Myydään liiketoiminta eli koneet, kalusto,brändi ym. Lisäksi laajalti tunnettu nettivisu kuuluu kauppaan myös. Annetaan riittävästi back uppia jatkajalle ( valmistustekniikkaa, hankintakuviot, preppausta asiakaskuntaan ym ym. Voidaan myös jäädä joksikin aikaa töihin jotta "kapusta" pysyy luontevasti jatkajilla käissä. Edullinen vuokratila. Vuokrantajan kanssa voi neuvotella vuokrasopimuksesta reilusti.

Tästä esim. yrittäjäpariskunnalle tai kahdelle yrittäjäkaverille loistava paikka jatkaa valmiissa grilliravintolaympäristössä. Tarkemmat tiedot sitten käydään facetoface läpi kunhan alkuun jutellaan hieman.


Viesti lähetetty

Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hyvässä kunnossa oleva ja tulosta tekevä valmistava yritys elektroniikka-alalla Länsi-Suomessa

Yli 25 vuotta B2B-puolella toiminut yritys jolla on vahva asema ja kova tulos. Hyvä mahdollisuus pyörittää palkatulla johdolla tai yrittäjänä itse....

Katso lisätiedot

Autokorjaamo ja rengasliike Keski-Suomessa

Erittäin kannattava ja hyvän markkina-aseman omaava autokorjaamo ja rengasliike....

Katso lisätiedot

Suomen johtava perinteikäs ja alallaan tunnettu lihankäsittely- ja teurastamolinjojen valmistaja

Erikoistunut kuljettimien ja kuljetinjärjestelmien, sekä elintarviketeollisuuden koneiden ja laitteiden valmistukseen. Tekee myös erilaisia alihankintatöitä ja myy varaosia ja tarvikkeita.Yritys omistaa myös tytäryhtiön, jolla patentteja ja oikeuksia erilaisten teollisuuden myllyjen ja sekoittimien valmistukseen....

Katso lisätiedot

Nopeasti kasvava puuntyöstölaitteita ja -työkaluja myyvä yritys

Vuonna 2013 perustettu puuntyöstölaitteita ja-työkaluja myyvä yritys. Myynnin lisäksi yritys tarjoaa käsityökalujen ja -laitteiden huolto- ja korjauspalveluita. Yritys on saavuttanut markkinoilla tunnettuutta juuri myymällä ja pitämällä varastoa vain laadukkaampien tuotteiden segmentissä. Pääasiallinen myyntitoiminta tapahtuu myymälän kautta. Tällä hetkellä kaikki tarvittavat laitteet ovat saatavilla, eikä välitöntä investointitarvetta ole. Yleisvaraston ja muutaman avainbrändin varaston kasvattaminen kaksi...

Katso lisätiedot