Halutaan myydä
Grilli , Kahvilaravintola Oulussa

Hintapyyntö 49 995
Liikevaihto 180 000
Toimiala Kioskit, grillit
Sijainti Oulu
Henkilöluku 2+1
2017 uudisrakennukseen alkuperin jo ravintolahuoneistoksi valmistuneessa 24 - paikkainen grilli-kahvila-ravintola. Kesäisin 24 paikkainen aurinkoterassi. Tykätty laajalti mm. SOME-kanavissa. Erittäin runsaasti autopaikkoja. SIjaitsee keskellä 7000 ihmisen työpaikka-aluetta.

Perusgrillin menu jossa myös salaatit, kebabit ym. lautasannokset. Helppo laajentaa esim. pizzapuolelle. Ei kuitenkaan ns. buffetlounaalle tilaa/mahdollisuutta.

Uusittu konekanta, joskin vanhojakin on joukossa. Kannattavaa grillitoimintaa on mahdollista edelleen kehittää, sillä nykyisellään aukioloajat arkisin 9 -18 ja viikonloput kiinni.

Myydään liiketoiminta eli koneet, kalusto,brändi ym. Lisäksi laajalti tunnettu nettivisu kuuluu kauppaan myös. Annetaan riittävästi back uppia jatkajalle ( valmistustekniikkaa, hankintakuviot, preppausta asiakaskuntaan ym ym. Voidaan myös jäädä joksikin aikaa töihin jotta "kapusta" pysyy luontevasti jatkajilla käissä. Edullinen vuokratila. Vuokrantajan kanssa voi neuvotella vuokrasopimuksesta reilusti.

Tästä esim. yrittäjäpariskunnalle tai kahdelle yrittäjäkaverille loistava paikka jatkaa valmiissa grilliravintolaympäristössä. Tarkemmat tiedot sitten käydään facetoface läpi kunhan alkuun jutellaan hieman.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kankaiden ja käsityölankojen vähittäis- ja tukkuketjut Virossa.

Myydään kaksi yritystä jotka liittyvät toisiinsa (samat omistajat ja johtajat, yhteinen varasto- ja myyntitila).Yhden yrityksen päätoiminta on kankaiden ja ompeluvälineiden vähittäis- ja tukkumyynti, joka on toiminut vuodesta 1991. Enemmistö valikoima kankaista on eurooppalaisten valmistajien kankaita Saksasta, Italiasta, Espanjasta, Belgiasta ja Hollannista. Toisen yrityksen perustoimiala on käsityölankojen ja neulonnan apuvälineiden vähittäis- ja tukkumyynti.  Yhtiö on alansa markkinajohtaja.Yhtiöillä on ...

Katso lisätiedot

Myydään Virossa toimivan yhtiön maantiekuljetusliiketoiminta ja yritysomaisuus

Yhtiön toiminta on kuljetus- ja logistiikkapalvelujen sekä lyhytaikaisten varastointipalvelujen tarjoaminen (tavarahotelli). Yhtiön vahvuuksia ovat pitkäaikainen ja korkea palvelukulttuuri ja joustavuus, mikä erottaa ne monista kuljetuspalvelun harjoittajista. Yhtiöllä on pitkäaikainen kokemus erikoiskäsittelyä vaativien lasituotteiden kuljettamisesta. Yritys työllistää 5 kuljettajaa, joilla on pitkäaikainen alan kokemus ja joista yksi hoitaa myös logistiikka-kuljetuspäällikön tehtäviä.  Kuljetusvälineet (r...

Katso lisätiedot

Yritys, joka myy ja asentaa sälekaihtimia, rullaverhoja sekä osin valmistaa muita alan tuotteita

Yhtiö myy ja asentaa sälekaihtimia, rullaverhoja sekä markiiseja ja myy sekä osin valmistaa muita alan tuotteita. Asiakkaita ovat yksityiset sekä yritykset ja yhtiö toteuttaa hankkeita myös uudis- sekä korjausrakennuskohteissa. Yksityisasiakkaiden osuus liikevaihdosta on kasvussa. Kilpailutekijöitä ovat nopea sekä kokonaisvaltainen toiminta. Menestystekijänä on myös yhtiön hyvä maine eri sidosryhmien keskuudessa. Toimivat suhteet sidosryhmiin on saatu aikaan pitkän yhteistyön tuloksena. Yhtiön myyjä tulee a...

Katso lisätiedot

Tunnettu huolto- ja korjauspalveluihin sekä varaosien myyntiin erikoistunut huoltoliike (erikoisalan pienkoneet)

Yrityksellä on toimintaansa varten omat toimitilat, jossa sen ammattitaitoinen henkilöstö palvelee yrityksen asiakasyrityksiä niiden palvelutarpeessa. Yrityksen maantieteellinen markkina-alue on säteeltään noin 80 km ja se on alueellaan suvereeni markkinajohtaja, jolla on useita kilpailuetuja puolellaan. Yrityksen toiminta on ollut erityisen kannattavaa ja sillä on hyvät tulevaisuuden näkymät....

Katso lisätiedot