Halutaan myydä
Kellosepäksi Lauttasaareen, myynnissä kivaa liiketoimintaa!

Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kelloliike
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Tule tekemään kellotöitä Lauttasaareen!

Helsingin Lauttasaaressa ison alueen ainoan kello- ja koruliikkeen kellotyöliiketoiminta myynnissä. Täällä arvostetaan päivittäistä palvelua ja kunnollista kellohuoltoa ja korjaustyöosaamista. Valmiit tuotteet myydään soveltuvin ja erikseen sovittavin osin (kellot ja valmiskorut).

Liikkeen tämänhetkinen erityisosaamisalue on helmikorut, jota ei ensisijaisesti olla sisällyttämässä kauppaan, mutta sekin on mahdollista kiinnostuksen mukaan.

Hieno tilaisuus esimerkiksi kellosepälle tai muuten alaa osaavalle henkilölle. Asiakaskunta on enimmäkseen kellotyöasiakkaita: päivittäisistä pariston- ja rannekkeenvaihtajista isoihin huoltotyöhin asti, sekä kultasepäntyöasiakkaita: korukorjauksia, muutostöitä, tilaustöitä.

Myymälässä on valmiina tyylikkäät, uudehkot Jewalin ja Prafitin kalusteet, joita voi ostaa uuteen yritykseen. Monikäyttöinen ja muunneteltava 60 m2 vuokratila, jossa mahdollisuus jatkaa. Takahuoneseen saa helposti hyvän työhuoneen.

Nykyinen yrittäjä on käytettävissä siirtymävaiheen konsulttina sekä yhteyshenkilönä nykyisiin verkostoihin.

Myyntihinta asettuu sen mukaan, mitä osia kauppaan liitetään.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.