Halutaan myydä
Osaamisen markkinapaikka 100a.fi alustapalvelu

Hintapyyntö 40 000
Liikevaihto Ei vielä liikevaihtoa
Taseen loppusumma Ensimmäinen tilikausi päättyy 2021
Toimiala Keksinnöt ja liikeideat
Sijainti Pirkanmaa
100a.fi on alustapalvelu, jossa muut käyvät kauppaa keskenään ja ansaintalogiikka perustuu transaktioihin ja/tai mainontaan. Kauppaan voi kuulua koko yritys tai pelkästään 100a.fi-alustapalvelu.

Alustapalvelua voi muokata haluamakseen ja sillä voi toteuttaa erilaisia vuokrauspalveluja, tuotemyyntiä jne. Alustapalvelu ei ole verkkokauppa, vaan alusta, jolla tarjoat muille mahdollisuuden käydä kauppaa. Toki kauppa voi käydä itsekin mukana.

Etusivun kuva, otsikot ja valikkotekstit ovat muokattavissa ja päivittäinen työskentely on helppoa hoitaa itse. Lisäksi alustapalvelun ylläpitäjän kanssa voi sopia ulkoasun räätälöinnistä.

Soveltuvuus: Alustapalvelu soveltuu hyvin myös kuluttajien väliseen tavaroiden tai vaikka autojen vuokraamiseen ja kaupankäyntiin, koska käyttö ei edellytä y-tunnusta. Palvelusta voi tehdä myös organisaation sisäisen materiaalien ja viestinnän jakelukanavan. Tällöin palvelu määritellään suljetuksi, jolloin vain kutsun saaneet pääsevät kirjautumaan ja näkevät sisällön. Palvelussa jaettavia tuotteita ei silloin hinnoitella eikä niiden välittämisestä peritä maksua. Palvelu soveltuu myös Extranet-tyyppiseen toimintaan ja viestintään asiakkaiden kanssa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.