Halutaan myydä
Pitkään toiminut rakennusalan monipuolisia konsulttipalveluja tuottava puolueeton arkkitehti- ja insinööritoimisto myydään eläköitymisen takia

Hintapyyntö 60 000
Liikevaihto 10-50 000
Taseen loppusumma 7622
Toimiala Insinööritoimisto
Sijainti Pirkanmaa
Henkilöluku 15
Myydään pitkään toiminut vuonna 1996 Tampereella perustettu monialainen rakennusinsinööri- ja arkkitehtitoimisto, joka on puolueeton, luotettava ja kokenut moninaisten rakennusasioiden asiantuntija.
Suoritamme pääsuunnittelijan, arkkitehdin, rakennusinsinöörin, valvojan ja eri vastaavien työnjohtajien tehtäviä. Vahvuuksiamme ovat koulutetut, pätevöityneet ja sertifioidut ammattilaiset.
Palveluitamme ovat mm projektin johto, pääsuunnittelu, energiatodistukset, rakennus-, rakenne- ja LVIS- piirustukset, kosteusmittaukset, vesieristysten ja rakennustöiden valvonta, turvallisuus- ja kosteuskoordinaattorin tehtävät, kuntotutkimukset, homekartoitus, korjaussuunnittelu sekä erilaiset tarkastukset työmaalla asiantuntijan lausuntoineen yleisölle sekä oikeuslaitokselle.

Rakennusalan toimeksiantomme tulevat pääasiassa suoraan yleisöltä sähköpostitse vahvojen ja asiakasta neuvovien kotisivujemme www.arkkitehdit-inssit.fi (aik. www.mestari-inssit.fi) kautta keskitetysti yli 15 aktiivisen rakennusalan ammattilaisen verkostoituneelle ryhmälle. Olemme erikoistuneet pientaloihin ja asiakkainamme ovat myös taloyhtiöt ja julkisyhteisöt. Töitä on siten aina tarjolla ja mieleiset kohteet itse valittavissa.

Toimialueemme on pääosin Pirkanmaa. Teemme joitain toimeksiantoja myös Keski-Suomeen ja pääkaupunkiseudulle. Suomalaisen työn Avainlippu -tunnus on myönnetty aiemmin. Laajentumisen mahdollisuudet ovat taattu aina ulkomaille asti. Verkkokaupan perustaminen on myös ajankohtaista.
Yritysmuotona on Oy, joka myydään nyt eläköitymisen takia.
Voidaan myydä myös osakepääomasta 51% tai rahastoida se osittain ostajan toiveen mukaan.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.