Halutaan myydä
Myydään verkkokauppa ja ateriapalvelu

Kohdenumero FK62319
Hintapyyntö 129 000
Liikevaihto 300000
Taseen loppusumma 30000
Toimiala Elintarvikkeiden myynti, tuonti, vienti
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1+4
FuelMe on subscription -pohjainen ateriapalvelu, joka tarjoaa valmiita aterioita toimitettuna kotiin, toimistoon tai noutopisteeseen. Kaikki ruoka on valmistettu pilvikeittiöstämme Helsingistä. Ratkaisemme asiakkaidemme "mitä-syödään-tänään?"-kysymyksen tasapainoisilla, täyttävillä ja herkullisilla aterioilla. Kaikki tilaukset tehdään räätälöidyn verkkokauppamme kautta.

Viimeisten kolmen kasvuvuoden jälkeen olemme omistajina päättäneet lopettaa palvelun pyörittämisen. Päätös on tehty henkilökohtaisista syistä ja olemme saaneet yrityksen kasvatettua jo tavoittelemaamme kokoon.

Tavoitteenamme on löytää FuelMelle uusi yrittäjä joka jatkaisi alustan rakentamista ja palvelun kasvattamista. Otamme yhteyttä kaikkiin pääkaupunkiseudun suurimpiin ruokatoimittajiin löytääksemme sopivan toimijan jatkamaan palveluamme.

Koko yritystoiminnan myynnin lisäksi olemme valmiita keskustelemaan osittaisesta myynnistä, kuten liiketoiminnan, asiakaskannan, verkkokaupan tms.

Yrityksen perustietoja:
Liikevaihto yli 300 000 euroa vuodessa. Yli puolet nykyisistä tilaajista tilaa toistuvalla tilauksella (subscription), mikä yhdessä viikoittaisten tilausten kanssa antaa vakaan tulonlähteen.
Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä ruoan laatuun ja palvelun tarjoamaan helppouteen. Yli 80% ensimmäisistä ostajista ostaa uudelleen. Keskimääräinen osto on ~75€ ja viimeisten 2 vuoden aikana FuelMellä on ollut yli 1100 yksittäistä asiakasta.
Olemme rakentaneet räätälöidyn verkkokaupan Shopifyn päälle, josta tilaukset tehdään. Verkkokaupassa oli noin 55 000 kävijää vuonna 2022 jotka tavoitettiin orgaanisesti ja minimaalisella maksetulla markkinoinnilla. Verkkokaupan konversioprosentti on noin 3,23%.

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää ja haluat keskustella aiheesta lisää. Käymme keskusteluja mahdollisten jatkajien kanssa tammi-helmikuun aikana.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tavaraliikennettä harjoittava yritys Virossa

Myytävänä on kuljetusyritys, joka tarjoaa elintarvikkeiden kuljetuspalveluita valmistajalta tai maahantuojalta vähittäiskauppiaille ja tukkukauppiaille.Yhtiöllä on 34 autoa, joiden arvioitu markkina-arvo on 250 000 euroa, sekä oma korjaamo autojen huoltoa varten. Yrityksellä on pitkä kokemus ja hyvät sopimussuhteet asiakkaiden kanssa.Myyjä tarjoaa tukea sujuvaan siirtymiseen ja neuvoja hankitun kokemuksen perusteella....

Katso lisätiedot

Suunnittelupainotteinen teollisuuden tuotantolaitteiden valmistaja, jolla erinomaiset referenssit ja vahva markkina-asema

Yritys suunnittelee ja valmistaa teollisille asiakasyrityksille erilaisia niiden tuotantoon liittyviä tuotantolaitteita.  Yritykselle on pitkän historiansa aikana muodostunut laaja asiakaskunta, jolle se on toimittanut satoja toimituksia. Yrityksen asiakkaat ovat kansainvälisiä toimijoita ja yrityksen tuotteita onkin mennyt kymmeniin maihin....

Katso lisätiedot

Nopeasti kasvava remonttiliike Helsingissä, joka palvelee monipuolisesti pääkaupunkiseudun alueella

Yhtiö in monipuolisten ja laadukkaiden palvelujen remonttiliike pääkaupunkiseudulla. Hyvät verkostot, ystävällinen palvelu ja vankka kokemus ovat yrityksen valttikortteja. 90 % yritysasiakkaita. Yhtiö urakoi monille toimijoille rakennusliikkeistä yksityisiin kotitalouksiin. Henkilökunnalta löytyy erilaisissa töissä tarvittavat koulutukset ja pätevyydet. Suomalaiset työntekijät, 15 kpl. Ei kiireellisiä investointitarpeita....

Katso lisätiedot

Erittäin kannattava metallialan yritys Länsi-Suomessa

Pitkän ja vakaan historian omaava yhtiö keskittyy neljään osa-alueeseen: laserleikkaukseen, hitsaukseen sekä vesi- ja plasmaleikkaukseen. Tehdas on automatisoitu vuosina 2021-22 ja liiketulos noussee sen myötä tänä vuonna liki miljoonaan euroon....

Katso lisätiedot