Halutaan myydä
Myydään verkkokauppa ja ateriapalvelu

Kohdenumero FK62319
Hintapyyntö 129 000
Liikevaihto 300000
Taseen loppusumma 30000
Toimiala Elintarvikkeiden myynti, tuonti, vienti
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1+4
FuelMe on subscription -pohjainen ateriapalvelu, joka tarjoaa valmiita aterioita toimitettuna kotiin, toimistoon tai noutopisteeseen. Kaikki ruoka on valmistettu pilvikeittiöstämme Helsingistä. Ratkaisemme asiakkaidemme "mitä-syödään-tänään?"-kysymyksen tasapainoisilla, täyttävillä ja herkullisilla aterioilla. Kaikki tilaukset tehdään räätälöidyn verkkokauppamme kautta.

Viimeisten kolmen kasvuvuoden jälkeen olemme omistajina päättäneet lopettaa palvelun pyörittämisen. Päätös on tehty henkilökohtaisista syistä ja olemme saaneet yrityksen kasvatettua jo tavoittelemaamme kokoon.

Tavoitteenamme on löytää FuelMelle uusi yrittäjä joka jatkaisi alustan rakentamista ja palvelun kasvattamista. Otamme yhteyttä kaikkiin pääkaupunkiseudun suurimpiin ruokatoimittajiin löytääksemme sopivan toimijan jatkamaan palveluamme.

Koko yritystoiminnan myynnin lisäksi olemme valmiita keskustelemaan osittaisesta myynnistä, kuten liiketoiminnan, asiakaskannan, verkkokaupan tms.

Yrityksen perustietoja:
Liikevaihto yli 300 000 euroa vuodessa. Yli puolet nykyisistä tilaajista tilaa toistuvalla tilauksella (subscription), mikä yhdessä viikoittaisten tilausten kanssa antaa vakaan tulonlähteen.
Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä ruoan laatuun ja palvelun tarjoamaan helppouteen. Yli 80% ensimmäisistä ostajista ostaa uudelleen. Keskimääräinen osto on ~75€ ja viimeisten 2 vuoden aikana FuelMellä on ollut yli 1100 yksittäistä asiakasta.
Olemme rakentaneet räätälöidyn verkkokaupan Shopifyn päälle, josta tilaukset tehdään. Verkkokaupassa oli noin 55 000 kävijää vuonna 2022 jotka tavoitettiin orgaanisesti ja minimaalisella maksetulla markkinoinnilla. Verkkokaupan konversioprosentti on noin 3,23%.

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää ja haluat keskustella aiheesta lisää. Käymme keskusteluja mahdollisten jatkajien kanssa tammi-helmikuun aikana.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tunnettu luonnonkosmetiikka-alan tukku- ja vähittäiskauppa

Yrityksen toimialana on luonnonkosmetiikkatuotteet. Ne valmistetaan Suomessa. Yhtiö organisoi myyntiä ympäri Suomen. Yhtiö myy ja välittää tuotteita luontaistuotemyymälöille ja kauneushoitoloille sekä verkkokauppa mahdollistaa tuotteiden ostamisen suoraan tukkumyyjältä.Nykyinen omistaja perehdyttää ja kouluttaa jatkajan tuotteisiin sekä auttaa myös liiketoiminnan haltuunottovaiheessa.Tarjolla siis alasta kiinnostuneelle tekijälle loistava mahdollisuus jatkaa menestyvän yhtiön bisnestä! ...

Katso lisätiedot

Metallialan yritys, jolla on erittäin pitkä historia ja vankka asiakaskunta

Päätoimialana on erilaisten metallirakenteiden ja niiden osien valmistus. Esim. teräsrakenteiden, kuljettimien, ruuvikuljettimien ja muiden tuotteiden valmistus; alumiinin ja ruostumattoman teräksen tuotteiden valmistus.Päätuotannon lisäksi asiakkaille tarjotaan erilaisia ​​metallitöihin liittyviä palveluita: hitsaus, sorvaus, kierteitys, jyrsintä, taivutus, poraus jne.Asiakkaita ovat pellettitehtaat ja muovinjalostajat sekä muut tuotantoyhtiöt.Yrityksellä on noin 220 erilaista asiakasta.Kaikki työntekijät ...

Katso lisätiedot

Loistavalla paikalla sijaitseva kannattava ja velaton Hotelli-Ravintola Pyhäsalmi Oy eläköitymisen vuoksi

Yritys on tarjonnut laadukkaita majoitus- ja ravintolapalveluita vuodesta 1993 lähtien.Hotellissa on 34 hyvin varusteltua huonetta, kokoustilat 100:lle, kuntosali, 2 saunaa takkahuoneineen ja lisäksi oma vaatepesula.Hotellin yhteydessä olevista ruokaravintolasta ja pubista löytyy yhteensä 355 asiakaspaikkaa. Piha-alueella sijaitsevan esityslavan lisäksi yrityksellä on voimassa olevat anniskeluluvat 1200:lle asiakkaalle tapahtumien järjestämisien yhteydessä. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti suomalaisia liike- ...

Katso lisätiedot

Asfaltti- ja kiinteistöalan erikoisosaaja, jolla on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus

Nuorekas kasvuyritys, jolla on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus. Yhtiö tarjoaa samanaikaisesti useampaa eri palvelua samoille asiakkaille, joka lisää sen kilpailuetua ja luo konkreettista lisäarvoa asiakkaille. Palveluihin kuuluvat mm. kiinteistöjen asfaltin ja kattojen korjaus- sekä huoltotyöt ja erilaiset vesieristystyöt.Yhtiö on innovatiivinen uudistaja ja alan edelläkävijä, jonka tavoitteena on tuottaa asiakkaille merkittäviä kustannushyötyjä sekä mutkaton palvelukokonaisuus. Yhtiössä ollaan aina valmi...

Katso lisätiedot