Halutaan myydä
Myydään tunnettu auto- ja konekorjaamo Pohjois-Suomesta

Kohdenumero FK63593
Hintapyyntö 200 000
Liikevaihto 909 000
Taseen loppusumma 261 000
Toimiala Ajoneuvojen huoltokorjaamot
Sijainti Oulu
Henkilöluku 7
Auto- ja konekorjaamo tarjoaa laajan valikoiman palveluita niin henkilöautoille, työkoneille kuin moottorikelkoillekin. Yrityksen toimiala kattaa ajoneuvot ja koneet, mukaan lukien traktorit ja suuremmat maatalouskoneet. Pienkoneiden korjausta ei juurikaan tehdä.

Yrityksen palvelutarjonta sisältää kaiken määräaikaishuolloista ja korjauksista vian etsintään ja varaosamyyntiin. Autojen osalta korjaamo huoltaa ja korjaa useita eri merkkejä ja malleja, mukaan lukien henkilö- ja pakettiautot sekä matkailuautot. Palvelut ulottuvat perushuolloista ja -korjauksista monimutkaisempiin toimenpiteisiin, kuten moottori- ja voimansiirtoremontteihin, jarru- ja alustatöihin sekä sähkövikadiagnostiikkaan.

Konekorjaamossa huolletaan ja korjataan erilaisia maatalouskoneita, traktoreita ja moottorikelkkoja. Traktoreiden osalta toiminta-alueena on erityisesti Lapin lääni. Yleensä asiakkaan työkone tuodaan korjaamolle, mutta tapauskohtaisesti huolto- ja korjaustyö voidaan suorittaa asiakkaan luona.

Yrityksellä on voimassaolevat huoltosopimukset useiden traktorimerkkien kanssa. Lisäksi yrityksellä on huoltosopimuksia eri yritysten ja toimijoiden kanssa.

Yrityksen vahvuus on sen kokeneessa henkilökunnassa ja laaja-alaisessa osaamisessa. Asiakaskunta tulee pääsääntöisesti yrityksen kotikunnasta ja lähialueilta. Vahvan lisän toimintaan tuo myös naapurimaa Ruotsi sekä Norja.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hyvin kannattava pitkään toiminut verkkokauppakokonaisuus myynnissä

Pitkään toiminut verkkokauppaliiketoimintaan erikoistunut yritys myynnissä. Yrityksellä on muutama erikoistunut pitkään toiminut tunnettu verkkokauppasivusto, joiden hallinnointi on tehty tehokkaaksi. Yrityksen palkkalistoilla oleva ohjelmoija pystyy pitkälti hallinnoimaan verkkokauppojen toimintaa. Hänen apunaan toimii lisäksi toimistotyöntekijä. Yrittäjä itse ei ole osallistunut toimintaan täysipäiväisesti vaan on muualla töissä.Liiketoimintaa voi helposti kasvattaa panostamalla lisää markkinointiin tai l...

Katso lisätiedot

Teollisuuden huoltopalvelut

Yritys tuottaa teollisuuden huoltopalveluita pääasiassa suurille asiakkaille valikoiduilla erikoisalueilla....

Katso lisätiedot

Myydään henkilöliikenteeseen erikoistunut hyvää tuottoa tekevä Oy

Jo 25 vuotta toiminut yritys joka on aina panostanut turvalliseen ja mukavaan matkustamiseen, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja laadukkaaseen kalustoon. Hoitavat sekä tilaus että linja- ja palveluliikennettä, heillä on sopimuksia esim. koulukyydeistä.  Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta toimii omatoimisesti ja tarjoavat korkeatasoisen asiakaspalvelun, jolla erottautuu kilpailijoista sekä varmistaa uusia tilauksia. Hyvä ja tähän toimintaa soveltuva kalusto, sekä isoa että pienempää autoa. Yritys on ...

Katso lisätiedot

Puusepänteollisuuden tuotteiden valmistaja

Yritys on erikoistunut puusepäntuotteiden valmistukseen. Päätuotteita ovat huonekalut, portaat, ovet. Yhtiö asettuu erikoistuottaja, joka voi olla joustava asiakkaan toiveiden mukaan. Tavoitteena ei ole ollut kasvaa, sen sijaan taitojen kehittäminen ja parhaan laadun varmistaminen ovat tärkeitä. Yhtiö tuottaa pääasiassa yksityisasiakkaille. Yhtiö harjoittaa vain projektipohjaista tuotantoa, yritys ei harjoita muotoilua eikä sillä ole omaa näyttelytilaa. Viennin osuus koko tuotannosta on noin 10%. Yhtiöllä o...

Katso lisätiedot