Ajankohtaista -palstalle voivat kaikki päivittää omistajanvaihdoksiin liittyviä uutisia, tapahtumia ja mielenkiintoisia julkaisuja. Firmakauppa.fi oikolukee kaikki tiedotteet ennen julkaisua, jolloin ilmoituksesi näkyy viimeistään viiden arkipäivän kuluttua palstalla. Ylläpidolla on oikeus harkintansa mukaan olla julkaisematta tiedotteita.


 • Jokainen yrittäjä on jossain vaiheessa siinä tilanteessa, että hänen on luovuttava yrityksestään. Jotta kaupat syntyy hinta on oltava realistinen ja ostajan on löydettävä rahoitus. Tämän aamupäivän tarkoitus on konkreettisesti tuoda esiin miten eri rahoituslaitokset ovat apuna yrityskaupan rahoittamisessa. Lisäksi sopimukset on laadittava kunnolla ja niihin tilaisuus tarjoaa keskeisimmät tärpit.

  Tutustu maksuttomaan tapahtumaan lisää ja ilmoittaudu täältä

  Näytä koko tiedote

 • Edellisinä vuosina North Solo 1&2 yksinyrittäjäohjelmista saamamme positiivisen palautteen kannustamana käynnistämme keväällä 2019 North Solo 3 -ryhmän yksinyrittäjien liiketoiminnan kehittämiseksi. Ryhmään otetaan enintään 15 yrittäjää. Ryhmän ohjausprosessista vastaa Palvelumuotoilu Palo Oy.


  Hakuaika koulutusprojektiin päättyy 15.2.2019.
  TÄYTÄ HAKULOMAKE TÄSTÄ

  Näytä koko tiedote
 • Firmakaupan asiakaspalvelu on lomalla 18.12.2018 - 14.1.2019.

  Tästä huolimatta palvelu on normaalisti käytettävissä eikä asiakaspalvelun loma vaikuta palvelun kautta tehtäviin kohdeilmoituksiin.

  Näytä koko tiedote
 • Firmakauppa kasvaa kovaa vauhtia. Nyt myynti-ilmoituksia on jo 420 ja ostoilmoituksia 160 ilmoitusta, siis yhteensä jo lähes 600 ilmoitusta! Kasvua on ollut noin 100% puolessatoista vuodessa. Kun näiden lisäksi sivuston kautta löytyvät vielä Suomen Yrityskauppojen 250 myyntikohdetta, niin markkinapaikan kautta tavoittaa yhteensä lähes 700 myytävää yritystä.

  Kiitos kaikille ilmoittajille ja sivuston käyttäjille. Yhdessä olemme tehneet kunnon markkinapaikan pienimille yrityksille! Kiitos…

  Näytä koko tiedote
 • Vastaa tutkijoiden pikakyselyyn, niin saamme valtakunnallisen omistajanvaihdostilanteen yhdessä selville! Aktiivisuuttasi tarvitaan juuri nyt, joten vastaa kyselyyn heti ja patista yrittäjäkollegasi myös vastaamaan. Kysely on lyhyt, luottamuksellinen eikä yksittäisen vastaajan tietoja julkisteta, mutta sen tulokset vaikuttavat suoraan, miten maassamme omistajanvaihdoksia tulevaisuudessa tullaan avittamaan. Voit vastata, vaikka et olisi edes suunnittelemassa omistajanvaihdosta. Silti vastauksesi on…

  Näytä koko tiedote
 • Keväästä 2018 alkaen Firmakauppa.fi-sivustolle voi jättää myyntiin kohteita joiden
  hintapyyntö on alle 200 000€.

  Hintapyyntöjen maksimi nostetaan alkuperäisestä 100 000 eurosta 200 000 euroon.
  Nosto on luonnollinen jatkumo Firmakaupan tekemälle työlle, jolla helpotetaan mikro- ja pienyritysten myyntiä ja ostoa.

  Yrityskauppojen merkitys Suomen markkinakentällä on kasvanut, ja yhä useampi yrittäjä harkitsee yrityksen myyntiä osana yrityksen kehitystä. Yrittäjien tietoisuus…

  Näytä koko tiedote
 • Haaga-Helia, Laurea, Metropolia ja Oulun ammattikorkeakoulut ovat sopineet yhteistyöstä Firmakaupan kanssa ja ryhtyneet yhteistuumin tarjoamaan käytännön apua yrityskaupan toteuttamiseen. Asiakkaina ovat Firmakaupassa (www.firmakauppa.fi) yritystään myyvät mikroyrittäjät. Apu on ilmaista.

  Firmakauppa on Suomen Yrityskaupat Oy:n ylläpitämä kaikille vapaa, ilmainen yrityskauppapaikka mikroyrityksille, joiden hintapyynnöt ovat alle 100 000 euroa. Firmakaupassa on 460 mikroyritysten osto-…

  Näytä koko tiedote
 • Firmakaupan asiakaspalvelu on lomalla 29.1 - 15.2.2018.
  Tästä huolimatta palvelu on normaalisti käytettävissä eikä asiakaspalvelun loma vaikuta palvelun kautta tehtäviin kohdeilmoituksiin.

  Näytä koko tiedote
 • Seinäjoen Ammattikorkeakoulu on julkaissut uuden oppaan avuksi omistajanvaihdoksiin.

  Vajaan 40 sivun oppaassa on selkokielellä asiantuntijoiden ytimekkäitä neuvoja omistajanvaihdosten eri tilanteisiin ja haasteisiin.
  Lisäksi mukana on kahdeksan tarinaa käytännön elämän omistajanvaihdoksista ja tiiviitä listauksia, mitä milloinkin olisi hyvä tehdä ja muistaa.
  Kymmen asiantuntijan voimin koottu, helppolukuinen opas sopii hyvin ensiavuksi kaikille, joita omistajan vaihdos koskee…

  Näytä koko tiedote
 • Firmakauppa.fi -palvelu jatkaa suosiotaan yritysten myynti- ja ostopalstana!

  Palveluun on jätetty yhteensä jo yli 1 300 ilmoitusta. Tälläkin hetkellä sivustolla on aktiivisena lähes 300 myytävää yritystä, ja yli 100 ilmoitusta joissa haetaan ostettavaa yritystä.

  Kävijöitä sivustolla on kuukausittain noin 7 000, joten kiinnostus yrityskauppoja kohtaan on suuri. Sivuston suosio kävijöiden keskuudessa on noussut tasaisesti.

  Toivotamme myös jatkossa kaikki yrityksen myynnistä…

  Näytä koko tiedote
 • Firmakaupan asiakaspalvelu on lomalla juhannusviikon, 19 - 25.6.2017.
  Tästä huolimatta palvelu on normaalisti käytettävissä eikä asiakaspalvelun loma vaikuta palvelun kautta tehtäviin kohdeilmoituksiin.
  Asiakaspalvelu toivottaa kaikille hyvää ja lämmintä juhannusta!

  Näytä koko tiedote
 • LIVE-Webinaari: Yrityskaupat vetävät nyt - kuka vie parhaat päältä?
  torstaina 30.3.2017 klo 9.00 - 9.45

  Tervetuloa osallistumaan Danske Bankin omistajanvaihdoksiin keskittyvän webinaarisarjan ensimmäiseen osaan, jossa asiatuntijamme kertovat, missä kunnossa talous on ja ovatko markkinat tällä hetkellä myyjän vai ostajan?

  Webinaarissa esiintyvät Danske Bankin pääekonomisti Pasi Kuoppamäki, finanssikeskuksen johtaja Antti Kivisaari sekä vuoden omistajanvaihdosasiantuntija,…

  Näytä koko tiedote
 • Kasvu Open on saavuttavat valtavan valtakunnallisen suosion PK-yritysten keskuudessa. Suomen Yrityskaupat mukana yhtenä pääsponsorina järjestämässä Kohti Yrityskauppaa – Kasvupolkua. Mikäli harkitset yritysostoa tai pohdit oman yrityksesi myymistä tulevaisuudessa, niin tule kuulemaan aiheesta lisää starttitilaisuuksiin!

  Kasvu Open on valtakunnallinen yritysten kasvun sparrausprosessi, jossa kasvun kovimmat asiantuntijat ja osaajat antavat osaamisensa maksutta yrityksesi käyttöön.
  Näytä koko tiedote

 • Jo 250 myytävää yritystä ja 100 hakijaa Firmakaupassa!

  Firmakaupan suosio jatkuu ja kasvaa. Vilkasta on niin myyjä- kuin ostajapuolellakin ja yrityksen vaihtavat omistajaa.

  Jos et ole vielä löytänyt etsimääsi yritystä tai yrityksellisesi ostajaa, niin kokeilepa päivittää ilmoituksesi tekstiä. Ehkä viestisi ei nykymuodossa vain ole mennyt perille? Yrityskauppa ottaa aikaa. Ammattilaisetkin kautta se kestää keskimäärin 10 kuukautta, joten turhan hätäinen ei kannatta olla. …

  Näytä koko tiedote
 • Yritysostot kaatuvat monesti rahoitukseen. Syylliseksi usein nimetään kitsaaksi väitetyt pankit, mutta todellisuudessa syitä löytyy muualta. Huonosti mietitty kaupan toteutustapa, ylihinta, epärealistinen rahoitusrakenne tai kelvottomasti laaditut rahoitushakemukset johtavat tyypillisimmin kielteisiin rahoituspäätöksiin. Hakijana on tavallisesti yrityksen ostaja, jolle rahoitusmaailman kiemurat ovat vieraita.

  Yrityskaupoissa rahoitusinstrumentteja on lukuisia muitakin kuin pankkilaina.…

  Näytä koko tiedote
 • Arvokas yritys on uutuuskirja, joka jokaisen yrittäjän kannattaa lukea. Tämän kirjan lukeminen on tuottava investointi riippumatta siitä, onko yritys vasta perustettu vai vuosikymmeniä vanha.

  Kirja antaa käytännön ohjeita siitä, kuinka mikä tahansa yritys voi säilyttää ja kasvattaa arvoaan. Mikään yritys ei ole hyvä kaikissa asioissa, eikä mikään huono jokaisessa. Kirjan avulla kykenet valmentamaan yrityksesi huippukuntoon yksinkertaisilla konsteilla askel kerrallaan.

  Kirja…

  Näytä koko tiedote

Lisää tiedote