Halutaan myydä
MYYDÄÄN KANNATTAVA YMPÄRISTÖNHUOLTOALAN YRITYS

Kohdenumero FK2437
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto alle 0,5 M€
Taseen loppusumma alle 0,5 M€
Toimiala Ympäristönhuolto
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Henkilöluku noin 5
Myydään kannattava, pitkään toimineen, laajan asiakaskunnan omaavan, jätehuoltoalan yritys tai vain liiketoiminta ja mahdollisesti myös toimitila. Myydään eläkkeelle jäämisen johdosta.
Yritys tuottaa laadukkaita palveluja mm jätteiden lajittelu ja keräys sekä hyötykäyttö, vaihtolavapalvelut, jäteastioiden myynti ja vuokraus, viemäreiden avaukset sekä lokakaivojen tyhjennykset. Meillä on pitkä kokemus kokonaisvaltaisesta ympäristönhuollosta. Yritys aloitti toimintansa jo vuonna 1968. Päätoimialueemme on Oulun eteläinen alue.
Toimitilat ovat vilkkaalla paikalla jossa on myös muun alan yrityksiä ja hyvä asiakasvirta. Kiinteistö on hyvin huollettu. Yrityksellä mahdollisuuksia toiminnan laajentamiseen paikkakunnan vilkastuneen elinkeinoelämän sekä ympäristötietoisuuden lisääntymisen ansiosta .


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kasvava ja perinteikäs ICT-alan yritys Pohjanmaalla

Internet-, tuki- ylläpitopalveluita tarjoava yritys, jolla on myös laite- ja ohjelmistomyyntiä....

Katso lisätiedot

Lelupuoti Nallukka etsii uutta omistajaa

Myynnissä täydenpalvelun Lelupuoti Nallukan liiketoiminta Pieksamäellä.Lelupuoti Nallukka on yksi Suomen vanhimmista lelukaupoista, jonka tunnelmassa on jotain taianomaista. Ilo ja hyvä mieli tarttuvat mukaasi heti, kun astut ovesta sisään. Vierailu lelukaupassa on elämys niin lapselle kuin aikuiselle.Lelupuodin valikoima on vertaansa vailla. Valikoimasta löytyvät lelut, pelit, askartelu- ja taidetarvikkeet. Edustettuna on kaikki tunnetuimmat tuotemerkit. Sopisiko tämä liiketoiminta juuri sinulle! Nykyinen...

Katso lisätiedot

Hyvin kannattava matkailu- ja majoitusalan yritys, jonka fokus on lyhytaikaisessa vuokrauksessa. Yritys sopii sijoituskohteeksi.

Hyvin varusteltujen lomakiinteistöjen lyhytaikaista vuokrausta. Suurin osa vuokraukseen ja vuokrattaviin kiinteistöihin kohdistuvista töistä teetetään paikallisilla alihankkijoilla. Kohde sopii myös sijoituskohteeksi tai majoituspalveluja tarjoavan suuremman yrityksen yhdeksi toimintahaaraksi. ...

Katso lisätiedot

Länsirannikolla hyvin tunnettu kalustevalmistaja etsii uutta omistajaa

Pitkään toiminut kiintokalustevalmistaja ja myyjä etsii uutta omistajaa viemään liiketoimintaa seuraavalle tasolle. Yrityksellä on useita hyviä B2B-asiakkuuksia sekä lisäksi yritys palvelee myös yksityisiä kuluttajia Varsinais-Suomen ja Vakka-Suomen alueella. Kuluttajien osuus liikevaihdosta on yli puolet.Tuote- ja palveluvalikoima on kattava. Nopea palvelu, laadukkaat (mittatilaus) tuotteet ja palvelut sekä korkea osaaminen lisättynä korkeaan toimitusvarmuuteen ovat yrityksen myyntivaltteja.Tuotevalikoima ...

Katso lisätiedot