Halutaan myydä
Täysin toimiva korujen verkkokauppa

Hintapyyntö 3 900
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Varsinais-Suomi
Myydään täysin toimiva hopeakorujen myyntiin keskittyvä verkkokauppa. Verkkokauppa on perustettu 2020 ja siihen on tehty monia parannuksia. Tämä on lupaava yritysmahdollisuus sinulle, joka olet kiinnostunut työskentelemään muotialalla. Korut ovat korkealaatuista .925 hopeaa. Kaikki korut on valokuvattu ja sijoitettu nettisivuille riittävine tuotetietoineen. Kauppaan kuuluu korurasiat, pakkaukset, kirjekuoret ja muita pakkaukseen kuuluvia tarvikkeita. Varastossa olevat korut ja tarvikkeet ovat arvoltaan noin 1000e. Nettisivu toimii kolmella maksutavalla, Klarna, PayPal ja Stripe. Nettisivu tunnistaa automaattisesti ostajan sijainnin ja asettaa sen perusteella sopivan postimaksun määrän. Verkkokauppa on WooCommercen alustalla Verkkokaupalla on myös omat Instagram ha Facebook sivut.
Tämä on loistava mahdollisuus sinulle, joka olet kiinnostunut kehittämään yritystä. Säästät satoja työtunteja, jotka minä olen käyttänyt tämän yrityksen ja alustan kehittämiseen. Jaan tietoni korujen toimittajista, jotta voit täydentää varastoja ja voin antaa myös muutamia vinkkejä nettisivujen rakenteeseen. Voin näyttää myös kuinka voit mainostaa tuotteitasi Instagramin ja Facebookin mainoksilla. Nettisivu on novaglare.fi.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.