Halutaan myydä
Myydaan: Online Gaming -verkkokauppa.

Kohdenumero FK1866
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Uusimaa
Eli kyseessä täysin automatisoitu dropshipping onlinestore.
www.district8gaming.com

*ei inventoryä.. tilaukset yhestä napista toimittajille, jotka hoitavat toimitukset puolestasi.

*"Vain pelaajille.. mekaaniset näppikset hiiret.. parhaat pelikuulokkeet jnejne."

*kk kulut. domain server (shopify) yms 29$/kkä. (1-2myyntiä) ..lisäksi hyödyllisä plugareita mm. affiliate program. "uusi amerikkalainen goldrush..tekevät rahaa sinulle, kun nukut";). mitään muita kuluja EI ole.. (ellet halua luopua affiliatesta ja maksaa markkinoinnista)

*annan täyden perehdytyksen. admin panelin ja käytön suhteen.. vinkkejä markkinointiin. ylläpitoon. tilejen avaamiseen (mm: credit paymentgatewayt, business paypal). tuote researchiin. addonien käyttöön jne.

*konsepti toimii varmasti parhaiten suuressa peliyhteisössä.. mutta tottakai myös puhtaana retail liikkeenä.

*tuotteiden voittomarginaalin päätät sinä
mutta voin antaa toimivia vinkkejä ja avata syyt. tilauksen tullessa laitat tilauksen eteenpäin yhdellä clikkauksella (joka on siis maksettu jo asiakkaan toimesta).

*myyn oikeuden kaikkeen mitä sivu yllään pitää. eli et tarvitse ytunnusta alkuun mutta suosittelen avaamaan esim ukko.fi kautta virallinen tili (sisältää kirjanpidon) esim ensimmäisen tienatun 5000€ paikkeilla.

yhteydenotot: [email protected]
(kerro mailissa hieman itsestäsi: "ecommerce osaamisestasi.. budjetistasi yms.)

kuva sivun tyylistä. nimi, logo, domain muokattavissa toiveiden mukaan (lisä palveluna)

/rauhallista joulun aikaa ja riehakasta uuttavuotta itse kullekkin säädylle :) ..ja eikun biddaamaan!:)

#Mekaaniset nappaimistot ja hiiret, headsetit, projektorit PC, PS4 Xbox1:lle.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

ICT-alan konsultoiva ohjelmistokehitysyhtiö

ICT-alan huippuasiantuntijoiden luottamukselliset ohjelmistokehitysprojektit asiakasyrityksille joustavasti....

Katso lisätiedot

Myynnissä Kurikan Kiinteistöyhtiö Männistö Oy

Kiinteistöyhtiö sijaitsee Etelä-Pohjanmaan maakunnan alueella Kurikassa hyvien liikenneyhteyksien varrella kaupungin keskustassa. Kiinteistössä aikaisemmin toimineen teollisen tehtaan jälkeen tilat on saneerattu vastaamaan useiden vuokralaisten tarpeita. Tilat soveltuvat moneen käyttöön ja ne ovat helposti muutettavissa käyttötarpeen mukaan. Kiinteistön rakennusala on noin 3 700 m2 ja kerrosala n. 4 300 m2. Kiinteistöstä on yli 60 % vuokrattuna. Kaikki kiinteistön tilat ovat lämpöiset ja kaukolämmön piiris...

Katso lisätiedot

Pitkän historian omaava toimistotarvikeliike Turun naapurikunnassa

Yrityksellä on pitkäaikaiset, vuosikymmenten mittaiset, kontaktit merkittäviin tavarantoimittajiin ja sitä kautta sen tarjonta on monipuolista ja laadukasta (tunnetut tuotemerkit ja yli 3000 tuotenimikettä).Liiketila sijaitsee aivan kaupungin kaupallisessa keskustassa katutasolla, jossa sen tavoitettavuus on hyvä.Myymälän lisäksi yrityksellä on toimiva verkkokauppa, joka mahdollistaa markkina-alueen paikallisuutta isomman koon.Toimintaa on pyörittänyt yksi palkattu henkilö, joskin nykyisin yrityksen omistaj...

Katso lisätiedot

Perinteikäs kello- ja kultasepänliike kaupungin keskustassa Pirkanmaalla

Erinomainen kannattavuus perustuu pitkäkestoisiin asiakassuhteisiin ja hyvään asiakaspalveluun.Liikevaihto muodostuu pääosin valmiiden tuotteiden myynnistä, sekä alan tuotteiden korjauksesta.Päämiehinä alan tukkuliikkeet Suomessa.Yrityksen asiakkaita ovat pääasiassa pirkanmaalaiset yksityiset, yritykset ja yhteisöt....

Katso lisätiedot