Halutaan myydä
Korualan verkkokauppa

Kohdenumero FK53397
Hintapyyntö 12 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti
Myyn oman ajanpuutteen vuoksi korualan verkkokauppa. Kauppa myy suomessa käsityönä valmistettuja koruja. Ei vaadi varastointia sillä tuotteet lähetetään valmistajalta suoraan loppuasiakkaalle.
Kauppa on auennut 2013 ja ollut koko ajan toiminnassa. Suomessa kaupalla on yksi kilpailija jonka toiminta on samanlaista.

Tänä vuonna kaupan myynnit on ollut alhaiset oman ajanpuutteen vuoksi. Hyvä kohde jatkaa ja kehittää. Kiinteät kulut kaupalla noin 150€/ kk sisältäen verkkokaupan alustamaksun sekä maksupalvelusta koituvat kulut.

Facebookissa yli 4600 seuraajaa

Soveltuu hyvin aloittavalle yrittäjälle tai ensimmäiseksi verkkokaupaksi. Ei ole paikasta riippuvainen. Mikäli olet kiinnostunut annan mielelläni lisätietoja. Sekä voidaan keskustella hinnasta.

Myydään pelkkä liiketoiminta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Loistavalla paikalla Akaan Viialan keskustaliiketila 508,5 m2, toiminut ravintolana.

Kiinteistö Oy Viialan Torikulma Oy, osakkeet 9-4298, oikeuttavat 508,5 m2 toimitilan hallintaan....

Katso lisätiedot

Hää- ja juhlapukujen erikoisliikkeet Tartossa ja Tallinnassa

Viron laajin juhlapukujen ja häävaatteiden salonki avattiin vuonna 2007. Yhtiö tarjoa erinomaisen valikoiman morsiuspukuja ja juhla-asuja sekä naisille että miehille. Yhtiöllä on 2 näyttelytilaa vuokratiloissa - Tartossa ja Tallinnassa. Salongit on sisustettu viihtyisästi ja tyylikkäästi. Asiakkaat - enimmäkseen paikalliset hääparit, mutta merkittävä osa asiakkaista on myös suomalaiset. Salonkien markkinaosuus Virossa on 25%. Myynnissä on salonkien liiketoiminta, sekä varasto (ostohinnan ollessa noin 250 0...

Katso lisätiedot

Elektroniikkalaitteita valmistava yritys Länsi-Suomessa

Ainutlaatuinen tilaisuus ostaa itselleen huippukannattava yritys jolla on uniikki tuoteperhe ja todella vahva asema markkinoilla. ...

Katso lisätiedot

Myydään Lauhansarven Luontomatkailukeskus

Liiketoiminnat muodostuvat ravintolan toiminnasta, huviloiden vuokraustoiminnasta sekä Kangasjärven leirintäalueen liiketoiminnasta Tärkeä osa liiketoimintaa on majoitusmyynti, vuokraus ja hoito. Alueella on kahdeksan lomahuvilaa, joissa noin 50 vuodepaikkaa. Huvilat ovat ympärivuotisessa käytössä. Varaukset onnistuvat helposti verkkokaupan kautta.Ravintola valmistaa tilauksen mukaisia herkkuja juhliin, kokouksiin ja muihin ruokailuretkiin. Ravintolapalveluun kuuluu mm. sauna- ja mökkiruokailu, maastoruokai...

Katso lisätiedot