Halutaan myydä
Korualan verkkokauppa

Kohdenumero FK53397
Hintapyyntö 12 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti
Myyn oman ajanpuutteen vuoksi korualan verkkokauppa. Kauppa myy suomessa käsityönä valmistettuja koruja. Ei vaadi varastointia sillä tuotteet lähetetään valmistajalta suoraan loppuasiakkaalle.
Kauppa on auennut 2013 ja ollut koko ajan toiminnassa. Suomessa kaupalla on yksi kilpailija jonka toiminta on samanlaista.

Tänä vuonna kaupan myynnit on ollut alhaiset oman ajanpuutteen vuoksi. Hyvä kohde jatkaa ja kehittää. Kiinteät kulut kaupalla noin 150€/ kk sisältäen verkkokaupan alustamaksun sekä maksupalvelusta koituvat kulut.

Facebookissa yli 4600 seuraajaa

Soveltuu hyvin aloittavalle yrittäjälle tai ensimmäiseksi verkkokaupaksi. Ei ole paikasta riippuvainen. Mikäli olet kiinnostunut annan mielelläni lisätietoja. Sekä voidaan keskustella hinnasta.

Myydään pelkkä liiketoiminta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hotellikiinteistö Helsingissä

Hyvällä paikalla sijaitseva keskisuuri hotelli, jossa hyvä käyttöaste. Runsaasti kokous- ym. tiloja....

Katso lisätiedot

Työvaatteiden valmistaja ja työvaatteiden vuokrauspalvelun tarjoaja

Yhtiö valmistaa työvaatteita suurille Viron teollisuusyrityksille ja Suomen suurimmille työvaatevalmistajille ja -myyjille. Täysi työvaatteiden vuokrauspalvelu on tarjolla Viron suurille valmistusyrityksille.Vaatteiden vuokrauspalvelu sisältää kokonaisvaltaisen pesu-, huolto ja toimitusprosessin ja palvelu kattaa tekstiilien koko elinkaaren hankinnasta  loppuhävittämiseen asti.Yrityksen yleinen tila on hyvä: 1. Yrityksellä on laaja materiaali- ja valmiiden tuotteiden varasto. 2. Riittävät taloudelliset resu...

Katso lisätiedot

Menestyvä yritys, jonka päätoimiala on kevytmetallirakenteiden projektikohtainen tuotanto ja asennus

Metallikaitoja, portaita, porraskaiteita, metalliaitoja yms. valmistuksessa yritys tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoisen konsultointipalvelun, oikean kokonaisen projektiratkaisun sekä tarvittaessa kuljetuksen ja asennuksen. Pääasiakkaita ovat rakennusyritykset sekä jälleenrakennusyritykset, joille yritys teettää metallitöitä alihankintana. Yli 20 toimintavuoden aikana on Viron markkinoiden lisäksi tehty yksityisiä tilauksia ja välitetty valmiita tuotteita Slovakiassa, Saksassa, Norjassa, Turkissa, Ruotsis...

Katso lisätiedot

Myydään Uudellamaalla toimivan Erikoiskalustohuolto EKH Porvoo Oy:n liiketoiminta ja liikeomaisuus

Yhtiön kärkituote on teollisuuden raskaan­-kaluston huoltokorjaamo ja sen varaosien myynti. Yhtiöllä on yksinoikeus myydä Disab-laitteiden varaosia Suomessa. Yhtiön varastosta löytyy kaikkiin Disab-malleihin kuuluvat tärkeimmät päivittäis- ­varaosat. Yhtiö suunnittelee ja toteuttaa huoltoprojekteja alusta loppuun saakka. Yhtiö järjestää myös Disab-laitteiston koulutuksia. Yhtiöllä on käytössä erittäin ajanmukaiset koneet ja yhtiö on tunnettu ja luotettava osaaja. Yrityksellä on toimintaansa varten vuokratt...

Katso lisätiedot