Halutaan myydä
Korualan verkkokauppa

Kohdenumero FK53397
Hintapyyntö 12 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti
Myyn oman ajanpuutteen vuoksi korualan verkkokauppa. Kauppa myy suomessa käsityönä valmistettuja koruja. Ei vaadi varastointia sillä tuotteet lähetetään valmistajalta suoraan loppuasiakkaalle.
Kauppa on auennut 2013 ja ollut koko ajan toiminnassa. Suomessa kaupalla on yksi kilpailija jonka toiminta on samanlaista.

Tänä vuonna kaupan myynnit on ollut alhaiset oman ajanpuutteen vuoksi. Hyvä kohde jatkaa ja kehittää. Kiinteät kulut kaupalla noin 150€/ kk sisältäen verkkokaupan alustamaksun sekä maksupalvelusta koituvat kulut.

Facebookissa yli 4600 seuraajaa

Soveltuu hyvin aloittavalle yrittäjälle tai ensimmäiseksi verkkokaupaksi. Ei ole paikasta riippuvainen. Mikäli olet kiinnostunut annan mielelläni lisätietoja. Sekä voidaan keskustella hinnasta.

Myydään pelkkä liiketoiminta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Aktiivisten ja passiivisten RFID järjestelmien valmistus

....

Katso lisätiedot

Perinteikäs pitopalveluyritys jolla oma myymälä ja juhlatila.

Juhla- ja pitopalvelu Vikströmin pitopalvelu sekä oma myymälä, lisäksi omat juhlatilat joissa mahdollisuus järjestää juhlat ja tilaisuudet. Hyvä verkosto mm. hautaustoimistojen ja kukkakauppojen kanssa. Omat tilat mahdollistavat tilaisuuksien järjestämisen tehokkaasti ja laadukkaasti.Valttina on perinteikäs ruuanvalmistus aitona kotiruokana omalla reseptiikalla. Juhla- ja Pitopalvelu Vikströmin tarina alkaa vuodesta 1949, jolloin Irja Vikström perusti yrityksen. Yritys tarjoaa edeltäjiensä tavoin laadukka...

Katso lisätiedot

Myynnissä viihtyisä kehittyvä seurusteluravintola Turun keskustassa

Turun keskustassa erittäin hyvällä sijainnilla olevan viihtyisän seurusteluravintolan liiketoiminta etsii uutta aktiivista omistajaa liiketoiminnalleen.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman investointitarpeita. Olemassa olevat ammattitaitoiset työntekijät siirtyvät kaupan mukana uuden omistajan palvelukseen ja täten helpottavat liiketoiminnan tehokasta haltuunottoa. Paikasta voi helposti kehittää omaan liiketoimintakonseptiin soveltuvan version pienillä kustannuksilla tai jatkaa ...

Katso lisätiedot

Myydään Virossa toimivan yhtiön maantiekuljetusliiketoiminta ja yritysomaisuus

Yhtiön toiminta on kuljetus- ja logistiikkapalvelujen sekä lyhytaikaisten varastointipalvelujen tarjoaminen (tavarahotelli). Yhtiön vahvuuksia ovat pitkäaikainen ja korkea palvelukulttuuri ja joustavuus, mikä erottaa ne monista kuljetuspalvelun harjoittajista. Yhtiöllä on pitkäaikainen kokemus erikoiskäsittelyä vaativien lasituotteiden kuljettamisesta. Yritys työllistää 5 kuljettajaa, joilla on pitkäaikainen alan kokemus ja joista yksi hoitaa myös logistiikka-kuljetuspäällikön tehtäviä.  Kuljetusvälineet (r...

Katso lisätiedot