Halutaan myydä
Kelloihin keskittynyt verkkokauppa

Kohdenumero FK1893
Hintapyyntö 2 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Uusimaa
Sukelluskelloihin keskittyvä verkkokauppa myyntiin ajanpuutteen vuoksi.

Shopify alustalla toimiva vuonna 2018 perustettu verkkokauppa www.sukelluskellot.com myy laadukkaita, japanilaisia sukelluskelloja. Helppo laajennusmahdollisuus esimerkiksi Nato- ja muihin rannekkeisiin sekä tarvikkeisiin.

Shopify alustan etuna on, että myös kokematon verkkokauppias voi hallinnoida ja muokata kauppaa ilman koodausta. Palvelu maksaa 29 dollaria kuussa.

Kauppa on toimitut osittaisella dropshipping periaatteella, jossa tilausten tullessa kellot tilataan toimittajalta joko suoraan asiakkaalle tai ensin itselle jolloin asiakkaan hoidettavaksi ei jää tulleja. Paketti saapuu toimittajalta noin 3-5 arkipäivässä kuriirilla suoraan ovelle.
Kellojen kate on noin 30% yksittäin tilatessa ja yli 15 kpl kerralla tilatessa hieman parempi.

Kauppaan sisältyy noin 30 kpl erilaisia nylon ja nahka- natorannekkeita. Näiden avulla myös rannekekauppa käyntiin tuotekuvat ottamalla.
Rannekkeille toimittajat Ruotsissa ja Saksassa, kate noin 40%. Kiinalaiselta toimittajalta tilatessa kate 80% luokkaa mutta toimitusaika hieman pidempi.

SEO parannuksia tekemällä kaupan saa helposti tämän kategorian hakutuloksien kärkeen. Some- ja googlemainonta on osoittautunut toimivaksi ja siihen keskittymällä tuloksia näkyy nopeallakin aikataululla.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Menestyvä autokorjaamo ja -pesula Pohjanmaalla

Jo vakiintunut autokorjaamo ja -pesula on perustettu 2014. Pienimuotoinen rengashotelli toimii myös samoissa tiloissa - tätä osaa voisi laajentaa. Yrittäjä ei ole itse työskennellyt yhtiössä vaan pelkästään nostanut osinkoa. Tämä antaa tulevalle yrittäjälle oivan mahdollisuuden nostaa itsellensä sekä palkkaa että osinkotuottoa. Korjaamopalveluista tulee noin 40 % liikevaihdosta, rengashotellista 10 % ja loput, noin puolet, pesulasta....

Katso lisätiedot

Hää- ja juhlapukujen erikoisliikkeet Tartossa ja Tallinnassa

Viron laajin juhlapukujen ja häävaatteiden salonki avattiin vuonna 2007. Yhtiö tarjoa erinomaisen valikoiman morsiuspukuja ja juhla-asuja sekä naisille että miehille. Yhtiöllä on 2 näyttelytilaa vuokratiloissa - Tartossa ja Tallinnassa. Salongit on sisustettu viihtyisästi ja tyylikkäästi. Asiakkaat - enimmäkseen paikalliset hääparit, mutta merkittävä osa asiakkaista on myös suomalaiset. Salonkien markkinaosuus Virossa on 25%. Myynnissä on salonkien liiketoiminta, sekä varasto (ostohinnan ollessa noin 250 0...

Katso lisätiedot

Tunnetun, menestyvän brändin maahantuonti ja myyntiyritys

Loistava mahdollisuus brändipohjaista liiketoimintaa hakevalle ostajalle. Tarjolla oman alansa ykkönen, joka kuitenkin vasta menestyksensä alkumetreillä.   Yritys on rakentanut omalla alallaan tunnetun brändin, joka tunnetaan korkeasta laadusta, innovatiivisista tuotteistaan ja ensiluokkaisesta palvelutasosta. Liiketoiminta on selkeässä kasvussa mutta valitettavasti omistajien terveydentilanne pakottaa nyt luopumaan tästä lupaavasta tulevaisuuden kasvuliiketoiminnasta aivan liian aikaisin. Yritys on pitkäjä...

Katso lisätiedot

Asiakkaidensa arvostama rakennuspeltien valmistaja ja toimittaja Pohjois-Pohjanmaalta

Yritys valmistaa ohutlevystä rakennuspeltituotteita asiakkaidensa tarpeiden mukaan.Liikevaihdosta 90 % muodostuu yritysasiakkaista, joista valtaosa on myös yrityksen valmistuotteiden jälleenmyyjiä. Yrityksen liiketoiminta on vakaalla pohjalla ja tulevaisuus näyttää hyvältä.Yritys tarjoaa loistavan mahdollisuuden toiminnan jatkajalle....

Katso lisätiedot