Halutaan myydä
Kelloihin keskittynyt verkkokauppa

Kohdenumero FK1893
Hintapyyntö 2 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Uusimaa
Sukelluskelloihin keskittyvä verkkokauppa myyntiin ajanpuutteen vuoksi.

Shopify alustalla toimiva vuonna 2018 perustettu verkkokauppa www.sukelluskellot.com myy laadukkaita, japanilaisia sukelluskelloja. Helppo laajennusmahdollisuus esimerkiksi Nato- ja muihin rannekkeisiin sekä tarvikkeisiin.

Shopify alustan etuna on, että myös kokematon verkkokauppias voi hallinnoida ja muokata kauppaa ilman koodausta. Palvelu maksaa 29 dollaria kuussa.

Kauppa on toimitut osittaisella dropshipping periaatteella, jossa tilausten tullessa kellot tilataan toimittajalta joko suoraan asiakkaalle tai ensin itselle jolloin asiakkaan hoidettavaksi ei jää tulleja. Paketti saapuu toimittajalta noin 3-5 arkipäivässä kuriirilla suoraan ovelle.
Kellojen kate on noin 30% yksittäin tilatessa ja yli 15 kpl kerralla tilatessa hieman parempi.

Kauppaan sisältyy noin 30 kpl erilaisia nylon ja nahka- natorannekkeita. Näiden avulla myös rannekekauppa käyntiin tuotekuvat ottamalla.
Rannekkeille toimittajat Ruotsissa ja Saksassa, kate noin 40%. Kiinalaiselta toimittajalta tilatessa kate 80% luokkaa mutta toimitusaika hieman pidempi.

SEO parannuksia tekemällä kaupan saa helposti tämän kategorian hakutuloksien kärkeen. Some- ja googlemainonta on osoittautunut toimivaksi ja siihen keskittymällä tuloksia näkyy nopeallakin aikataululla.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Erilaisten lääketieteellisten apuvälineiden myynti, vuokraus ja konsultointi

Yhtiön päätoimialana on ortoosi-, trauma-, hoito- ja sairaanhoitolaitteiden maahantuonti ja jälleenmyynti loppukäyttäjille ja hoitolaitoksille (sairaalat, hoito-, ja kuntoutuslaitokset). Yrityksen päätoimialue on Tallinna ja Harjumaa. Yrityksellä on myymälä Tallinnassa ja verkkokauppa....

Katso lisätiedot

Hotelli Pellonhovi kiinteistöineen

Myydään tarjousten perusteella: Vilkkaan tien varrella näyttävä hotelli. Sijainti lohenkalastuksen pääkaupunki Pellossa. Hotelli 4 100 neliötä, 82 huonetta, 3 kabinettia. 200 henkilön ravintola, 60 henkilön yökerho ja 100 henkilön pubitilat. Uima-allas ja auditorio 180 henkilölle. Liiketilat 1 370 neliötä, joissa vapaana n 400 neliötä. ...

Katso lisätiedot

Freelance-kääntäjäverkosto joka tarjoaa käännöstöitä, oikolukua, tekstien laaduntarkastusta.

Freelance-kääntäjäverkosto, jolla on kymmenkunta vakituista palveluntuottajaa ja 125 hyväksi tunnettua, tarvittaessa käytettävää palveluntuottajaa eri kielipareille.Yhtiöllä ei ole erillisiä projektipäälliköitä, vaan osa vakituisista freelancereista toimivat omien töidensä ohessa omien projektiensa hoitajina sekä vastuuasiakkaidensa hoitajina.Asiakkaita ovat sekä toiset käännöstoimistot että suorat yritysasiakkaat, yht. n. 250 asiakasta tietokannassa).Yhtiö toimii täysin internetin välityksellä. Mitään toim...

Katso lisätiedot

Myytävänä monien palveluiden matkailualue

Hotelli- ja leirintäalue kokonaisuus käsittää lisäksi keilarata-alueen baareineen, kesäteatteri, erilaisiin tilaisuuksiin soveltuvat juhlatilat, joissa on järjestetty mm. konsertteja. Alueen läpi virtaa pieni joki, jossa korsusaunasta nauttivat ihmiset voivat pulahtaa. Kokonaisuuteen kuuluu myös mittava automuseo sekä erilaisia historiallisia esineitä. Matkailualueella on myös vuokrattavana kuusi pienehköä mökkiä. Lähellä sijaitsevassa huoltorakennuksessa voi suorittaa päivittäiset askareet.Aluetta on vuosi...

Katso lisätiedot