Halutaan myydä
Kelloihin keskittynyt verkkokauppa

Kohdenumero FK1893
Hintapyyntö 2 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Uusimaa
Sukelluskelloihin keskittyvä verkkokauppa myyntiin ajanpuutteen vuoksi.

Shopify alustalla toimiva vuonna 2018 perustettu verkkokauppa www.sukelluskellot.com myy laadukkaita, japanilaisia sukelluskelloja. Helppo laajennusmahdollisuus esimerkiksi Nato- ja muihin rannekkeisiin sekä tarvikkeisiin.

Shopify alustan etuna on, että myös kokematon verkkokauppias voi hallinnoida ja muokata kauppaa ilman koodausta. Palvelu maksaa 29 dollaria kuussa.

Kauppa on toimitut osittaisella dropshipping periaatteella, jossa tilausten tullessa kellot tilataan toimittajalta joko suoraan asiakkaalle tai ensin itselle jolloin asiakkaan hoidettavaksi ei jää tulleja. Paketti saapuu toimittajalta noin 3-5 arkipäivässä kuriirilla suoraan ovelle.
Kellojen kate on noin 30% yksittäin tilatessa ja yli 15 kpl kerralla tilatessa hieman parempi.

Kauppaan sisältyy noin 30 kpl erilaisia nylon ja nahka- natorannekkeita. Näiden avulla myös rannekekauppa käyntiin tuotekuvat ottamalla.
Rannekkeille toimittajat Ruotsissa ja Saksassa, kate noin 40%. Kiinalaiselta toimittajalta tilatessa kate 80% luokkaa mutta toimitusaika hieman pidempi.

SEO parannuksia tekemällä kaupan saa helposti tämän kategorian hakutuloksien kärkeen. Some- ja googlemainonta on osoittautunut toimivaksi ja siihen keskittymällä tuloksia näkyy nopeallakin aikataululla.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Perinteikäs pitopalveluyritys jolla oma myymälä ja juhlatila.

Juhla- ja pitopalvelu Vikströmin pitopalvelu sekä oma myymälä, lisäksi omat juhlatilat joissa mahdollisuus järjestää juhlat ja tilaisuudet. Hyvä verkosto mm. hautaustoimistojen ja kukkakauppojen kanssa. Omat tilat mahdollistavat tilaisuuksien järjestämisen tehokkaasti ja laadukkaasti.Valttina on perinteikäs ruuanvalmistus aitona kotiruokana omalla reseptiikalla. Juhla- ja Pitopalvelu Vikströmin tarina alkaa vuodesta 1949, jolloin Irja Vikström perusti yrityksen. Yritys tarjoaa edeltäjiensä tavoin laadukka...

Katso lisätiedot

Perheyritys, joka on erikoistunut ompelutuotteiden valmistukseen alihankkijana

Yritys tarjoaa tekstiilituotteiden (naisten ja lasten vaatteet, tyynyt, kasvonmaskit) valmistuspalveluja asiakkaille - näytetuotteen valmistamisesta lopputuotteen lähettämiseen vastaanottajalle. Yhtiöllä ei ole rekisteröityä tavaramerkkiä.  Yritys on löytänyt asemansa markkinoilla tarjoamalla keskisuurille asiakkaille laatua, nopeutta, tarkkuutta, joustavuutta, tuotantoa Euroopassa ja kykyä tilata keskisuuria/pieniä määriä, joita muut suuret yritykset tai pienet studiot eivät salli.  Asiakaskunta ei ole suu...

Katso lisätiedot

Sahateollisuuslaitteiden valmistus ja huolto

Yhtiö  omistaa kiinteistöjä ja tuotantorakennuksia, joissa se suunnittelee, valmistaa, myy ja huoltaa metsä- ja sahateollisuuslaitteita. Yrityksellä on kanta-asiakasverkosto: saha- ja puuteollisuusyrityksiä.Hyvän kokemuksen ja tunnustuksen ansiosta tällä toimialalla on mahdollisuus kasvaa sahateollisuuslaitteiden myynnissä vientimarkkinoilla ja/tai siirtyä siirtyä puun jälkikäsittelykoneiden tuotannon alalle.Myös biopolttoainekattilarakennusten rakentaminen on mahdollista aloittaa uudelleen yrityksen pitkäj...

Katso lisätiedot

Myydään pitkään toimineen ja kannattavan laitevalmistajan (kuljettimet) liiketoiminta ja liikeomaisuus

Yrityksellä on pitkän toimintahistoriansa kautta merkittävä asiakaskanta, jonka yksilöllisiä tarpeita yritys tyydyttää toteuttamalla monipuolisia kuljetinjärjestelmiä sekä ylläpitämällä, päivittämällä ja huoltamalla niitä.Yrityksellä on omassa käsissä niin tuotanto kuin huoltotoimintakin.Kaikki tarvittavat kehitystoimet ja investoinnit on toteutettu ja yrityksellä on kilpailuetuja, joita hyödyntämällä se kykenee ylläpitämään asemansa markkinoilla ja jatkamaan kannattavan toiminnan harjoittamista myös tuleva...

Katso lisätiedot