Halutaan myydä
Kelloihin keskittynyt verkkokauppa

Kohdenumero FK1893
Hintapyyntö 2 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Uusimaa
Sukelluskelloihin keskittyvä verkkokauppa myyntiin ajanpuutteen vuoksi.

Shopify alustalla toimiva vuonna 2018 perustettu verkkokauppa www.sukelluskellot.com myy laadukkaita, japanilaisia sukelluskelloja. Helppo laajennusmahdollisuus esimerkiksi Nato- ja muihin rannekkeisiin sekä tarvikkeisiin.

Shopify alustan etuna on, että myös kokematon verkkokauppias voi hallinnoida ja muokata kauppaa ilman koodausta. Palvelu maksaa 29 dollaria kuussa.

Kauppa on toimitut osittaisella dropshipping periaatteella, jossa tilausten tullessa kellot tilataan toimittajalta joko suoraan asiakkaalle tai ensin itselle jolloin asiakkaan hoidettavaksi ei jää tulleja. Paketti saapuu toimittajalta noin 3-5 arkipäivässä kuriirilla suoraan ovelle.
Kellojen kate on noin 30% yksittäin tilatessa ja yli 15 kpl kerralla tilatessa hieman parempi.

Kauppaan sisältyy noin 30 kpl erilaisia nylon ja nahka- natorannekkeita. Näiden avulla myös rannekekauppa käyntiin tuotekuvat ottamalla.
Rannekkeille toimittajat Ruotsissa ja Saksassa, kate noin 40%. Kiinalaiselta toimittajalta tilatessa kate 80% luokkaa mutta toimitusaika hieman pidempi.

SEO parannuksia tekemällä kaupan saa helposti tämän kategorian hakutuloksien kärkeen. Some- ja googlemainonta on osoittautunut toimivaksi ja siihen keskittymällä tuloksia näkyy nopeallakin aikataululla.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kasvava ja kannattava liimapuutuotteiden valmistus

Yritys valmistaa liimalevyjä ja hiottuja tuotteita kansainvälisille asiakkaille Euroopassa. Yritys voimakkaassa ja kannattavassa kasvussa. Arvioitu liikevaihto kuluvalle vuodelle 1,0 miljoonaa euroa ja oikaistu käyttökate 190.000 euroa. Ensisijaisesti myydään myös omistajalta vuokralla oleva hallitila, jonka vuokrien säästyessä kannattavuus paranee entisestään....

Katso lisätiedot

Vähittäiskauppayritys, joka myy tunnetun vaatebrändin vaatteita kansainvälisellä franchising-sopimuksella.

Yrityksellä on 4 myymälää suurissa kauppakeskuksissa Virossa ja Latviassa.Franchising -malli on ainutlaatuinen. Franchising -saajan ei tarvitse ostaa tuotteita ennen myyntiä, hänen ei tarvitse valita tuotteita, ei tarvitse hinnoitella tuotteita. Kansainvälinen franchising -antaja järjestää tuotteiden oston, toimituksen, hinnoittelun, alennukset jne. Operaattori maksaa tuotteet viikoittain edellisellä viikolla tosiasiallisesti myytyjen tuotteiden mukaan (myymättömiä tuotteita ei tarvitse ostaa pois, ne palau...

Katso lisätiedot

Menestyvä kuljetusliike eteläisessä Suomessa

Yritys on pitkään toiminut perheyritys, joka on vuosien mittaan kasvanut nykyiseen kokoonsa. Markkinat antavat mahdollisuuden edelleen kasvattaa volyymia kannattavasti. Toiminnan tukena on ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö sekä erinomaiset asiakassuhteet. Yrityksellä on useita merkittäviä ja monipuolisia asiakkaita. Toiminta on keskittynyt eteläiseen Suomeen, jossa yrityksellä on useita toimipaikkoja. Kaikki yrityksen toimitilat ovat vuokratiloja ja ne soveltuvat nykyiseen toimintaan hyvin. Ajoneuvo...

Katso lisätiedot

Myydään pääkaupunkiseudulla toimivan taksiliikenteen liiketoiminta

Yritys on erikoistunut esteettömiin kuljetuksiin ja yrityksen kautta hoituvat kaikki erityisjärjestelyjä vaativat kuljetukset. Palveluun kuuluu myös erityislasten koulukuljetukset.Yhtiö on tämän vuoden alusta alkaen terävöittänyt toimintaansa keskittymällä ydinliiketoimintaansa, joka on esteettömät kuljetukset. Tällä on ollut merkittävä vaikutus yrityksen kannattavuuteen. Yhtiö työllistää yhteensä n. 20 henkilöä, joista kaksi toimistossa ja yksi kuljetuksista vastaava esimies. Kuljettajat ovat suomenkielent...

Katso lisätiedot