Halutaan myydä
Käyttövalmis mobiilialan verkkokauppa

Kohdenumero FK53753
Hintapyyntö 2 250
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Uusimaa
Myydään muuttuneen elämäntilanteen vuoksi mobiilialan verkkokauppa. Huomioithan, että verkkokauppa on startup-vaiheessa ja valmiina käynnistettäväksi, näin ollen verkkokaupalla ei ole minkäänlaista liikevaihtoa tällä hetkellä.

Noin vuosi sitten rakennettu verkkokauppa, jolla voi saavuttaa erittäin hyviä tuloksia sijoitukseen nähden. Liiketoimintamalli on erittäin kannattava ja kuluttajille hyvin ajankohtainen nykymaailmassa.

Soveltuu hyvin sivutoimiseksi yritykseksi. Mahdollisuus kansainväliseen kasvuun. Tuotteet eivät vaadi isoa varastotilaa, joten myyminen onnistuu vaikka kotoa käsin tai drop shipping -periaatteella jolloin koko varastotilaa ei tarvita.

Hintaan sisältyy verkkokauppa, kaksi verkkotunnusta ja opastus alkutaipaleella.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Alusta: WordPress + WooCommerce
Monien mahdollisuuksien kauppa ja verkkokauppa-alusta. Paljon laajentumismahdollisuuksia.

Tutustu verkkokauppaan osoitteessa: www.screen365.fi tai www.screen365.ee. Verkkokauppa on saatavilla kahdella kielellä ja tarvittaessa niitä voi lisätä.

Verkkokaupassa on tällä hetkellä 304 tuotetta (276 panssarilasia, 26 suojakoteloa, 1 usb-kaapeli ja 1 usb-virtalähde) kummallakin kielellä.

Tuotteiden päivittäminen verkkokauppaan on helppoa. Verkkokauppa mahdollistaa paljon erilaista dataa, mm. myynti-, hyvitys-, tuote- ja osastoraportteja. Verkkokauppa on rakennettu tärkeitä asioita unohtamatta kuten hakukoneoptimointia ja käyttäjäystävällisyyttä. Alustavien testien perusteella jo pelkkä kevyt hakukoneoptimointi on osoittanut toimivuutensa.

Panssarilasin sisäänosto hinta n. 1-2 euroa ja suositeltu myyntihinta n. 8-14 euroa.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tarvittaessa opastamme liiketoiminnan alkuvaiheessa, meidän intresseihin kuuluu verkkokaupan uuden omistajan menestyminen.

Erinomainen ja edullinen vaihtoehto aloittavalle verkkokauppiaalle avaimet käteen periaatteella!

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, niin ole rohkeasti yhteydessä yhteydenottolomakkeen kautta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään Lauhansarven Luontomatkailukeskus

Liiketoiminnat muodostuvat ravintolan toiminnasta, huviloiden vuokraustoiminnasta sekä Kangasjärven leirintäalueen liiketoiminnasta Tärkeä osa liiketoimintaa on majoitusmyynti, vuokraus ja hoito. Alueella on kahdeksan lomahuvilaa, joissa noin 50 vuodepaikkaa. Huvilat ovat ympärivuotisessa käytössä. Varaukset onnistuvat helposti verkkokaupan kautta.Ravintola valmistaa tilauksen mukaisia herkkuja juhliin, kokouksiin ja muihin ruokailuretkiin. Ravintolapalveluun kuuluu mm. sauna- ja mökkiruokailu, maastoruokai...

Katso lisätiedot

Myynnissä monien mahdollisuuksien perinteinen ja viihtyisä lounasravintola ja kahvila

Unelmiesi yritys on nyt myynnissä – perinteikäs ja kodikas lounasravintola ja kahvila odottavat uutta omistajaa!Tässä on tilaisuutesi tarttua pitkien perinteiden ja makunautintojen tarjoamaan mahdollisuuteen. Myynnissä on lounasravintola ja kahvila, joka on ollut osa paikkakunnan historiaa aina vuodesta 1981. Yrityksen vahva ja vakiintunut asema rakentuu laadukkaan kahvilan ja houkuttelevan lounasravintolan ympärille.Asiakkaiden suosikiksi noussut yritys tarjoaa herkullisia ja ainutlaatuisia ruokaelämyksiä,...

Katso lisätiedot

Ainutlaatuinen mahdollisuus hankkia oma energiayhtiö

Tällä yrityksellä on erittäin hyvä aloittaa tai vahvistaa asemaansa energialiiketoiminnassa.Yhtiö tuottaa asiakkailleen kaukolämpöä.Asiakkaat ovat pääosin kunnan omistamia kiinteistöjä ja rakennuksia. Asiakkaina on myös yritykset, yksityiset taloyhtiöt sekä yksityistaloudet. Kaukolämmön yritys tuottaa kotimaisista uusiutuvista luonnonvaroista.Yhtiö omistaa kaksi hakevoimalaitosta sekä kuljetuskalustoa, joka varmistaa sujuvan sekä taloudellisen toiminnan.Kaukolämpöverkosto kattaa vaikuttavat 2300 metriä, mik...

Katso lisätiedot

Ski Bistro, joka sijaitsee laskettelurinteen, karavaanarialueen, latujen, moottorikelkkareittien ja kansallispuiston yhtymäkohdassa

Pohjois-Pohjanmaan tunturin takarinteiden legendaarinen Ski Bistro on remontoitu uuteen loistoonsa. Ski Bistro tarjoaa maankuulujen pizzojen lisäksi kattavasti ruokaa, juomaa ja viihdettä päivisin ja iltaisin tarvittaessa ympäri vuoden.Ski Bistro sijatsee Suomen eteläisimmällä tunturialueella, joka tarjoaa hienoja kokemuksia upeassa luonnossa palveluiden äärellä. Rinteiden määrä, toimiva hissijärjestelmä ja monipuoliset oheispalvelut ovat tunturialueen valtteja. ...

Katso lisätiedot