Halutaan myydä
Käyttövalmis mobiilialan verkkokauppa

Kohdenumero FK53753
Hintapyyntö 2 250
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Uusimaa
Myydään muuttuneen elämäntilanteen vuoksi mobiilialan verkkokauppa. Huomioithan, että verkkokauppa on startup-vaiheessa ja valmiina käynnistettäväksi, näin ollen verkkokaupalla ei ole minkäänlaista liikevaihtoa tällä hetkellä.

Noin vuosi sitten rakennettu verkkokauppa, jolla voi saavuttaa erittäin hyviä tuloksia sijoitukseen nähden. Liiketoimintamalli on erittäin kannattava ja kuluttajille hyvin ajankohtainen nykymaailmassa.

Soveltuu hyvin sivutoimiseksi yritykseksi. Mahdollisuus kansainväliseen kasvuun. Tuotteet eivät vaadi isoa varastotilaa, joten myyminen onnistuu vaikka kotoa käsin tai drop shipping -periaatteella jolloin koko varastotilaa ei tarvita.

Hintaan sisältyy verkkokauppa, kaksi verkkotunnusta ja opastus alkutaipaleella.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Alusta: WordPress + WooCommerce
Monien mahdollisuuksien kauppa ja verkkokauppa-alusta. Paljon laajentumismahdollisuuksia.

Tutustu verkkokauppaan osoitteessa: www.screen365.fi tai www.screen365.ee. Verkkokauppa on saatavilla kahdella kielellä ja tarvittaessa niitä voi lisätä.

Verkkokaupassa on tällä hetkellä 304 tuotetta (276 panssarilasia, 26 suojakoteloa, 1 usb-kaapeli ja 1 usb-virtalähde) kummallakin kielellä.

Tuotteiden päivittäminen verkkokauppaan on helppoa. Verkkokauppa mahdollistaa paljon erilaista dataa, mm. myynti-, hyvitys-, tuote- ja osastoraportteja. Verkkokauppa on rakennettu tärkeitä asioita unohtamatta kuten hakukoneoptimointia ja käyttäjäystävällisyyttä. Alustavien testien perusteella jo pelkkä kevyt hakukoneoptimointi on osoittanut toimivuutensa.

Panssarilasin sisäänosto hinta n. 1-2 euroa ja suositeltu myyntihinta n. 8-14 euroa.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tarvittaessa opastamme liiketoiminnan alkuvaiheessa, meidän intresseihin kuuluu verkkokaupan uuden omistajan menestyminen.

Erinomainen ja edullinen vaihtoehto aloittavalle verkkokauppiaalle avaimet käteen periaatteella!

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, niin ole rohkeasti yhteydessä yhteydenottolomakkeen kautta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Vesikattojen kunnon arviointiin, raportointiin ja korjauksiin erikoistunut palveluyritys

Kattojen korjaukset, huollot, kuntotarkistukset ja raportoinnit.Huollot, lumienpudotukset, jäidenpoistot ja puhdistukset.Lisäksi pienehköt peltityöt, kulkusillat, tikkaat, lumiesteet, vesikourut, rännit jne.....

Katso lisätiedot

Alueellaan hyvin tunnettu pitkään toiminut puusepänliike etsii uutta omistajaa

Pitkään toiminut kasvava ja menestynyt puusepänliike Etelä-Suomessa etsii uutta omistajaa viemään liiketoimintaa seuraavalle tasolle. Yrityksellä on useita hyviä B2B-asiakkuuksia sekä lisäksi yritys palvelee tapauskohtaisesti myös yksityisiä kuluttajia. Yrityksen liiketoiminta kasvoi ja tuloskunto parani vuonna 2023 ja alkanut vuosi 2024 on myös lähtenyt nousujohteisesti käyntiin. Tuote- ja palveluvalikoima on kattava. Nopea palvelu, laadukkaat tuotteet ja palvelut sekä korkea osaaminen lisättynä korkeaan t...

Katso lisätiedot

Neste-huoltoasema "Pirttilinna" omalla ja upealla 600 m2:n rakennuksella 8-tien varressa

Hyväkuntoinen Neste-huoltoasema hyvällä paikalla vilkkaasti liikennöidyn 8-tien varressa. Lounasravintola, pikaruokaravintola, Veikkaus ja matkahuolto sekä huoltamotoiminta. Hyvät liiketoiminnan kehittämismahdollisuudet paikallisen kilpailutilanteen johdosta. ...

Katso lisätiedot

Ikiruusujen tuonti- ja jakeluyhtiö

Brändin ovat luoneet kaksi yrityksen päivittäistä työtä tekevää sisarusta. Kaikki ruusulaatikot ja koostumukset ovat ainutlaatuisia ja käsintehtyjä. Tuotteiden pääraaka-aineena olevat ruusut tulevat Ecuadorista ja ne on jo käsitelty niin, että ne säilyvät olosuhteista riippuen 1-3 vuotta. Asiakkaita on kaiken ikäisiä, pääkohderyhmänä ovat 20-60-vuotiaat, sekä miehet että naiset, jotka haluavat lahjoittaa kauniita kukkia itselleen tai läheisilleen. Tuotteita myyvät myös Prisma-ketjun myymälät, ja tämän ketj...

Katso lisätiedot