Halutaan myydä
Käyttövalmis mobiilialan verkkokauppa

Kohdenumero FK53753
Hintapyyntö 2 250
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Uusimaa
Myydään muuttuneen elämäntilanteen vuoksi mobiilialan verkkokauppa. Huomioithan, että verkkokauppa on startup-vaiheessa ja valmiina käynnistettäväksi, näin ollen verkkokaupalla ei ole minkäänlaista liikevaihtoa tällä hetkellä.

Noin vuosi sitten rakennettu verkkokauppa, jolla voi saavuttaa erittäin hyviä tuloksia sijoitukseen nähden. Liiketoimintamalli on erittäin kannattava ja kuluttajille hyvin ajankohtainen nykymaailmassa.

Soveltuu hyvin sivutoimiseksi yritykseksi. Mahdollisuus kansainväliseen kasvuun. Tuotteet eivät vaadi isoa varastotilaa, joten myyminen onnistuu vaikka kotoa käsin tai drop shipping -periaatteella jolloin koko varastotilaa ei tarvita.

Hintaan sisältyy verkkokauppa, kaksi verkkotunnusta ja opastus alkutaipaleella.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Alusta: WordPress + WooCommerce
Monien mahdollisuuksien kauppa ja verkkokauppa-alusta. Paljon laajentumismahdollisuuksia.

Tutustu verkkokauppaan osoitteessa: www.screen365.fi tai www.screen365.ee. Verkkokauppa on saatavilla kahdella kielellä ja tarvittaessa niitä voi lisätä.

Verkkokaupassa on tällä hetkellä 304 tuotetta (276 panssarilasia, 26 suojakoteloa, 1 usb-kaapeli ja 1 usb-virtalähde) kummallakin kielellä.

Tuotteiden päivittäminen verkkokauppaan on helppoa. Verkkokauppa mahdollistaa paljon erilaista dataa, mm. myynti-, hyvitys-, tuote- ja osastoraportteja. Verkkokauppa on rakennettu tärkeitä asioita unohtamatta kuten hakukoneoptimointia ja käyttäjäystävällisyyttä. Alustavien testien perusteella jo pelkkä kevyt hakukoneoptimointi on osoittanut toimivuutensa.

Panssarilasin sisäänosto hinta n. 1-2 euroa ja suositeltu myyntihinta n. 8-14 euroa.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tarvittaessa opastamme liiketoiminnan alkuvaiheessa, meidän intresseihin kuuluu verkkokaupan uuden omistajan menestyminen.

Erinomainen ja edullinen vaihtoehto aloittavalle verkkokauppiaalle avaimet käteen periaatteella!

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, niin ole rohkeasti yhteydessä yhteydenottolomakkeen kautta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Metallialan yritys, jolla on erittäin pitkä historia ja vankka asiakaskunta

Päätoimialana on erilaisten metallirakenteiden ja niiden osien valmistus. Esim. teräsrakenteiden, kuljettimien, ruuvikuljettimien ja muiden tuotteiden valmistus; alumiinin ja ruostumattoman teräksen tuotteiden valmistus.Päätuotannon lisäksi asiakkaille tarjotaan erilaisia ​​metallitöihin liittyviä palveluita: hitsaus, sorvaus, kierteitys, jyrsintä, taivutus, poraus jne.Asiakkaita ovat pellettitehtaat ja muovinjalostajat sekä muut tuotantoyhtiöt.Yrityksellä on noin 220 erilaista asiakasta.Kaikki työntekijät ...

Katso lisätiedot

ICT-alan konsultoiva ohjelmistokehitysyhtiö

ICT-alan huippuasiantuntijoiden luottamukselliset ohjelmistokehitysprojektit asiakasyrityksille joustavasti....

Katso lisätiedot

Varsinais-Suomessa todella pitkään toimineen tunnetun rengasliikkeen liiketoiminta myynnissä

Vuosikymmenten saatossa asiakkaiden luottamuksen saanut rengasliike hyvällä sijainnilla etsii liiketoiminnalle uutta jatkajaa. Yritys myy, huoltaa ja korjaa renkaita sekä lisäksi yrityksellä on useita satoja vakituisia rengashotelliasiakkaita. Asiakkaina on sekä yksityishenkilöitä että yritysasiakkaita.Yritys sopii hyvin uudelle yrittäjälle tai laajentamista tavoittelevalle yritykselle. Liiketoiminta myydään eläköitymisen ja sairauden vuoksi....

Katso lisätiedot

Omien tuotesuojattujen design-kaappien myyjä ja kehittäjä etsii uutta omistajaa liiketoiminnalle

Omat kansainvälisesti palkitut hyväkatteiset design-tuotteet odottavat valmiina uutta omistajaa, joka aktiivisella ja osaavalla myyntityöllä kykenisi kasvattamaan nykyisen liiketoiminnan seuraavalle tasolle. Nykyinen yksinyrittäjä on itse suunnitteluun keskittyvä toimija, joten itse myynti ja markkinointipuoli on jäänyt taka-alalle ja tämä on syynä liiketoiminnan nykyiseen potentiaaliin nähden liian pieneen myyntivolyymiin.Tuotevalikoimissa on useita erilaisia modulaarisia design tuotteita, lähinnä erilaisi...

Katso lisätiedot