Halutaan myydä
Unituotteiden verkkokauppa

Kohdenumero FK66230
Hintapyyntö 20 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Sukella poikkeukselliseen tilaisuuteen, kun etsimme uutta omistajaa viemään uinua.fi -verkkokaupan menestystä uusiin korkeuksiin unimaskien ja unituotteiden saralla!
Suomessa ja maailmalla unettomuus on kasvava ongelma, joka koskettaa yhä useampia ihmisiä. Unihäiriöiden kasvu on lisännyt ihmisten tarvetta löytää ratkaisuja näihin ongelmiin. Pelkästään unimaskeja haetaan Googlesta kymmeniätuhansia kertoja joka kuukausi. Uinua-verkkokauppa vastaa tähän kasvavaan kysyntään.

Olemme hoitaneet teknisen pohjatyön, mikä mahdollistaa sinulle nopean laajentumisen ja liiketoiminnan kasvattamisen. Tartu tilaisuuteen skaalata yritystäsi helposti ja tehokkaasti.
Nykyisillä omistajilla on pitkä kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja verkkokaupoista ja varmistamme kaupan yhteydessä, että sinulla on tarvittava tietotaito verkkokauppayrityksen käynnistämiseen ja ylläpitämiseen.

Uinua Nordicin resurssit:
-Shopify-alustalle rakennettu valmis verkkokauppa
-Verkkotunnukset: uinua.fi, uinua.se
-Valmiit sosiaalisen media kanavat Instagramissa ja Facebookissa
-Sosiaalisen median kanavat on integroitu Metan mainonnanjärjestelmiin, joten mainonnan aloittaminen on helppoa
-Valmis Google Ads-hakusanamainonnan tili ja kampanjat sekä Merchant Center; mainonnan aloittaminen on helppoa
-Valmiiksi perustetut asiakaspalvelun ja varaston tilausten sähköpostiosoitteet Google workspacen kautta
-Valmiiksi integroidut maksutavat verkkokaupassa: Paypal ja Paytrail
-Hakukoneoptimoitu sisältö (SEO)
-Hinta sisältää varaston arvon ja varaston myyntikate-arvo on n. 4200€. Varasto on pieni, joten verkkokaupan tuotevalikoimaa saa helposti päivitettyä omanlaiseksi.
-Uinuan unimaskit ovat saaneet erinomaiset arviot Kotilieden unimaskitestissä (https://kotiliesi.fi/terveys/unimaski/)
-Myynti joko liiketoiminta- tai osakekauppana.
-Uinua-verkkokauppa on valmis jatkamaan kasvuaan ja menestystään tulevina vuosina.

Kiinnostuitko seuraavasta askeleesta? Ota yhteyttä, jos sinua kiinnostaa loputtomat mahdollisuudet unituotteiden maailmassa!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Ompelupalveluita tarjoava yritys, jolla on omat tuotantolaitokset

Yrityksellä on koneet ja osaaminen paksumpien kankaiden ja teknisten materiaalien ompelemiseen. Päätuotteita ovat lemmikkieläintarvikkeet, ensiapulaukut, lasikangastiivisteet. Liikevaihto maittain: Viro 65 %, Suomi 26 %, Ruotsi 9 %. Yrityksellä on tuotantoon tarvittavat laitteet/koneet, ammattitaitoinen työvoima sekä hyvässä kunnossa oleva rakennus. Yhtiö on taloudellisissa vaikeuksissa. Myyntityöhön pitäisi panostaa enemmän....

Katso lisätiedot

Menestyvä kuljetusliike eteläisessä Suomessa

Yritys on pitkään toiminut perheyritys, joka on vuosien mittaan kasvanut nykyiseen kokoonsa. Markkinat antavat mahdollisuuden edelleen kasvattaa volyymia kannattavasti. Toiminnan tukena on ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö sekä erinomaiset asiakassuhteet. Yrityksellä on useita merkittäviä ja monipuolisia asiakkaita. Toiminta on keskittynyt eteläiseen Suomeen, jossa yrityksellä on useita toimipaikkoja. Kaikki yrityksen toimitilat ovat vuokratiloja ja ne soveltuvat nykyiseen toimintaan hyvin. Ajoneuvo...

Katso lisätiedot

Kahden ajoneuvon menestyvä taksiyritys kehittyvässä kaupunkikeskuksessa

Yrityksellä on kaksi taksiajoneuvoa, joilla se palvelee asiakaskuntaansa sen toiminta-alueella. Asiakkuudet perustuvat perinteiseen tilausjärjestelmään, mutta myös sopimusasiakkuuksiin. Yrityksen omistaja, yrittäjä, ei enää osallistu ajotehtäviin kokoaikaisesti vaan kuljettajaresurssi muodostuu kolmesta työntekijästä, joiden kunkin osalta on sovittu yksilöllinen työskentelymäärä. Yritys on alueellisesti hyvin tunnettu ja sille on vuosien mittaan kertynyt hyvänkokoinen joukko "kanta-asiakkaita", joista joide...

Katso lisätiedot

Menestyvä taksiyritys

Kohdeyritys on asiakaslähtöinen taksiyritys, joka palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita kaikissa tilausajo- ja invakuljetuksissa.Sen ajoneuvokalusto on ajanmukaista ja sen oma työsuhteessa oleva henkilöstö ammattitaitoista ja sitoutunutta.Yrityksellä on merkittäviä sopimuksia useiden asiakkaiden kanssa, jotka ovat jatkuneet jo vuosia osoittaen asiakastyytyväisyyttä yhtiön palveluihin....

Katso lisätiedot