Halutaan myydä
Unituotteiden verkkokauppa

Kohdenumero FK66230
Hintapyyntö 20 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Sukella poikkeukselliseen tilaisuuteen, kun etsimme uutta omistajaa viemään uinua.fi -verkkokaupan menestystä uusiin korkeuksiin unimaskien ja unituotteiden saralla!
Suomessa ja maailmalla unettomuus on kasvava ongelma, joka koskettaa yhä useampia ihmisiä. Unihäiriöiden kasvu on lisännyt ihmisten tarvetta löytää ratkaisuja näihin ongelmiin. Pelkästään unimaskeja haetaan Googlesta kymmeniätuhansia kertoja joka kuukausi. Uinua-verkkokauppa vastaa tähän kasvavaan kysyntään.

Olemme hoitaneet teknisen pohjatyön, mikä mahdollistaa sinulle nopean laajentumisen ja liiketoiminnan kasvattamisen. Tartu tilaisuuteen skaalata yritystäsi helposti ja tehokkaasti.
Nykyisillä omistajilla on pitkä kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja verkkokaupoista ja varmistamme kaupan yhteydessä, että sinulla on tarvittava tietotaito verkkokauppayrityksen käynnistämiseen ja ylläpitämiseen.

Uinua Nordicin resurssit:
-Shopify-alustalle rakennettu valmis verkkokauppa
-Verkkotunnukset: uinua.fi, uinua.se
-Valmiit sosiaalisen media kanavat Instagramissa ja Facebookissa
-Sosiaalisen median kanavat on integroitu Metan mainonnanjärjestelmiin, joten mainonnan aloittaminen on helppoa
-Valmis Google Ads-hakusanamainonnan tili ja kampanjat sekä Merchant Center; mainonnan aloittaminen on helppoa
-Valmiiksi perustetut asiakaspalvelun ja varaston tilausten sähköpostiosoitteet Google workspacen kautta
-Valmiiksi integroidut maksutavat verkkokaupassa: Paypal ja Paytrail
-Hakukoneoptimoitu sisältö (SEO)
-Hinta sisältää varaston arvon ja varaston myyntikate-arvo on n. 4200€. Varasto on pieni, joten verkkokaupan tuotevalikoimaa saa helposti päivitettyä omanlaiseksi.
-Uinuan unimaskit ovat saaneet erinomaiset arviot Kotilieden unimaskitestissä (https://kotiliesi.fi/terveys/unimaski/)
-Myynti joko liiketoiminta- tai osakekauppana.
-Uinua-verkkokauppa on valmis jatkamaan kasvuaan ja menestystään tulevina vuosina.

Kiinnostuitko seuraavasta askeleesta? Ota yhteyttä, jos sinua kiinnostaa loputtomat mahdollisuudet unituotteiden maailmassa!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Valtakunnallinen lattia- ja seinäpintojen myynti- ja asennusliike

Yli 40 vuotta toiminut yritys on erikoistunut lattian päällystykseen ja seinien verhoiluun. Yrityksen toimialueena on koko Suomi. Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta. Yrityksen liikevaihto muodostuu pääosin lattioiden ja seinien asennus- ja kunnostustöistä. Yrityksen asiakkaina ovatkin pääasiassa rakennusliikkeet, mutta myös kotitaloudet, kaupungit ja kunnat.Yritys työllistää 10 henkilöä aina työnjohdosta asentajiin. Tarpeen vaatiessa käyttää myös alihankkijoita asennustehtävissä. Työnte...

Katso lisätiedot

Tapahtumalaitteiden vuokraus ja myynti

Yrityksen päätoiminta on yritysinventaarion vuokraaminen, myynti ja asennus.Yhtiö vuokraa ja asentaa pääasiassa esiintymislavoja ja katsomoita erilaisiin ulkoilmatapahtumiin. Varastossa on myös telttoja. Yrityksen sesonkiaika on touko-syyskuussa, mutta kohteita on myös talvella.Viron markkinoilla on saavutettu vankka asema ja vuodesta 2022 lähtien on ollut kasvavaa kiinnostusta myös Suomen suunnasta. Yritys on hyvässä kunnossa. Kalusto on uuden veroista ja kanta-asiakaspiiri on muodostunut. Ensimmäiset asia...

Katso lisätiedot

Asiakkaidensa arvostama rakennuspeltien valmistaja ja toimittaja Pohjois-Pohjanmaalta

Yritys valmistaa ohutlevystä rakennuspeltituotteita asiakkaidensa tarpeiden mukaan.Liikevaihdosta 90 % muodostuu yritysasiakkaista, joista valtaosa on myös yrityksen valmistuotteiden jälleenmyyjiä. Yrityksen liiketoiminta on vakaalla pohjalla ja tulevaisuus näyttää hyvältä.Yritys tarjoaa loistavan mahdollisuuden toiminnan jatkajalle....

Katso lisätiedot

Yritys, jonka päätoimiala on lasisten rakenteiden tuottaminen ja myynti

Yhtiöllä on kokemusta tällä alalla vuodesta 2008 ja tuotanto on yksilöllistä ja ottaa huomioon asiakkaan toiveet. Yhtiön asiakkaita ovat kaikki suuret ja keskisuuret rakennusurakoitsijat Virossa. Yhtiön liikevaihto on 0,5 miljoonaa euroa vuodessa. Tällä hetkellä kaikki tarvittavat laitteet ovat käytettävissä eikä investointeja tarvita. Yrityksellä on etu kilpailijoihin nähden matriisiensa ja profiiliensa suhteen, sillä useimmat käyttävät jälleenmyyjäprofiileja ja riippuvaisia niiden toimitusajoista. Yrityks...

Katso lisätiedot