Halutaan myydä
Unituotteiden verkkokauppa

Kohdenumero FK66230
Hintapyyntö 20 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Sukella poikkeukselliseen tilaisuuteen, kun etsimme uutta omistajaa viemään uinua.fi -verkkokaupan menestystä uusiin korkeuksiin unimaskien ja unituotteiden saralla!
Suomessa ja maailmalla unettomuus on kasvava ongelma, joka koskettaa yhä useampia ihmisiä. Unihäiriöiden kasvu on lisännyt ihmisten tarvetta löytää ratkaisuja näihin ongelmiin. Pelkästään unimaskeja haetaan Googlesta kymmeniätuhansia kertoja joka kuukausi. Uinua-verkkokauppa vastaa tähän kasvavaan kysyntään.

Olemme hoitaneet teknisen pohjatyön, mikä mahdollistaa sinulle nopean laajentumisen ja liiketoiminnan kasvattamisen. Tartu tilaisuuteen skaalata yritystäsi helposti ja tehokkaasti.
Nykyisillä omistajilla on pitkä kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja verkkokaupoista ja varmistamme kaupan yhteydessä, että sinulla on tarvittava tietotaito verkkokauppayrityksen käynnistämiseen ja ylläpitämiseen.

Uinua Nordicin resurssit:
-Shopify-alustalle rakennettu valmis verkkokauppa
-Verkkotunnukset: uinua.fi, uinua.se
-Valmiit sosiaalisen media kanavat Instagramissa ja Facebookissa
-Sosiaalisen median kanavat on integroitu Metan mainonnanjärjestelmiin, joten mainonnan aloittaminen on helppoa
-Valmis Google Ads-hakusanamainonnan tili ja kampanjat sekä Merchant Center; mainonnan aloittaminen on helppoa
-Valmiiksi perustetut asiakaspalvelun ja varaston tilausten sähköpostiosoitteet Google workspacen kautta
-Valmiiksi integroidut maksutavat verkkokaupassa: Paypal ja Paytrail
-Hakukoneoptimoitu sisältö (SEO)
-Hinta sisältää varaston arvon ja varaston myyntikate-arvo on n. 4200€. Varasto on pieni, joten verkkokaupan tuotevalikoimaa saa helposti päivitettyä omanlaiseksi.
-Uinuan unimaskit ovat saaneet erinomaiset arviot Kotilieden unimaskitestissä (https://kotiliesi.fi/terveys/unimaski/)
-Myynti joko liiketoiminta- tai osakekauppana.
-Uinua-verkkokauppa on valmis jatkamaan kasvuaan ja menestystään tulevina vuosina.

Kiinnostuitko seuraavasta askeleesta? Ota yhteyttä, jos sinua kiinnostaa loputtomat mahdollisuudet unituotteiden maailmassa!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään huippuluokan liimapuutehdas. Erikoispilarit, -aihiot ja -hirret. Yritys on merkittävästi vientipainotteinen.

Myydään huippuluokan liimapuutehdas. Vahvasti vientipainotteinen yritys.Tarjolla perheyrityksen pyörittämä tehdas, joka on erikoistunut kotimaisen männyn ja kuusen jalostukseen. Laatu, joustavuus ja perinne yhdistyvät tässä ainutlaatuisessa liimapuutehtaassa. Olipa kyse erikoispilareista, -aihioista tai mastoista purjelaivoille, tämä tehdas vastaa monenlaisiin tarpeisiin, taaten samalla korkean laadun ja kestävät tuotantoperiaatteet....

Katso lisätiedot

Myynnissä kalakauppa ja kalanjalostuslaitos yhdessä Lapin suosituimmista lomakohteissa

Kalakauppaa sijaitsee yhdessä Lapin suosituimmista lomakohteissa. Kalakaupasta löytää kaikki yrityksen itse valmistetut savukalaherkut, mutta myös tuoretta kalaa, erilaisia säilyketuotteita sekä kattavan lounastarjoilun. Lounaaksi tarjoillaankin aina kalakeittoa sekä muuta kotiruokalounasta. Yritys onkin tunnettu hyvästä laadusta, tuotteista sekä tuoreudesta. Yrityksen asiakkaita ovat kaupat, ravintolat, pitopalveluyrittäjät sekä yksityiset kuluttajat.Kalan valmistus tapahtuu omalla tuotantolaitoksella. Vuo...

Katso lisätiedot

Ikiruusujen tuonti- ja jakeluyhtiö

Brändin ovat luoneet kaksi yrityksen päivittäistä työtä tekevää sisarusta. Kaikki ruusulaatikot ja koostumukset ovat ainutlaatuisia ja käsintehtyjä. Tuotteiden pääraaka-aineena olevat ruusut tulevat Ecuadorista ja ne on jo käsitelty niin, että ne säilyvät olosuhteista riippuen 1-3 vuotta. Asiakkaita on kaiken ikäisiä, pääkohderyhmänä ovat 20-60-vuotiaat, sekä miehet että naiset, jotka haluavat lahjoittaa kauniita kukkia itselleen tai läheisilleen. Tuotteita myyvät myös Prisma-ketjun myymälät, ja tämän ketj...

Katso lisätiedot

Kiinteistöalan palvelut

Yritys aloitti liiketoimintansa siivouspalvelujen tarjoajana. Myöhemmin, liiketoiminnan kehittyessä, yritys alkoi laajentaa palveluvalikoimaansa ja tarjoaa nyt laajan valikoiman toimintoja kiinteistönhallinnasta lumenpoistopalveluihin sekä viheralueiden suunnitteluun ja ylläpitoon. Yhtiö toimii kansallisella tasolla ja asiakasportfolioon kuuluu yrityksiä kaikista suurimmista alueellisista keskuksista. Tavalliset asiakkaat ovat suuryrityksiä....

Katso lisätiedot