Halutaan myydä
Toimiva kodin sisustustuotteiden verkkokauppa

Kohdenumero FK63638
Hintapyyntö 10 000
Liikevaihto 40000
Taseen loppusumma 36000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 0-2
Myymme toimivan verkkokaupan kori.fi.
Myynti on toistaiseksi pientä (3 - 5 000 euroa / kk), mutta verkkokauppa on toimiva ja sivusto graafisesti tyylikäs. Verkkokaupassa on myynnissä vain tunnettuja laadukkaita brändejä. Myytäviä tuotteita on satoja. Tuotteet ovat kuluttajatuotteita kodin sisustus- ja hyötykäyttöön. Yhtiöllä on valmiit tilauskanavat ja yhteydet tavarantoimittajiin.
Verkkokaupalla on toimiva varastonhallintajärjestelmä ja oma verkkokauppa-alusta, jota pystyy kehittämään aina tarvittaessa. Yhtiöllä on 6 000 asiakkaan rekisteri, joille lähetetään uutiskirje viikoittain. Somessa on noin 3 000 seuraajaa.
Yhtiön haasteena on kassavirta. Varaston arvo on tällä hetkellä noin 15 000 euroa. Varastoa pitää kasvattaa, tuotevalikoimaa lisätä ja markkinointiin on sijoitettava nykyistä enemmän. Yhtiö etsii ostajaa, jolla on varaa investoida tulevaisuuteen. Kehitysmahdollisuudet ovat isot.
Yhtiön nykyiset omistajat auttavat markkinoinnissa, kirjanpidossa ja verkkokaupan päivittämisessä esim. ensimmäiset 6 kuukautta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tunnetun valmistajan ilmastointilaitteiden virallinen maahantuoja ja tuotemerkin edustaja Baltian maissa, Suomessa ja Georgiassa

Yhtiön päätoimiala on sähkölämmityslaitteiden (ilmalämpöpumput, sähkötakat jne.) tukkumyynti. Varasto sijaitsee Tallinnassa ja tullivarastot Riiassa, Klaipedassa, Chelmissa (Puola), Varnassa (Bulgaria). Tallinnassa on myös varaosavarasto sekä tekninen tuki ja insinöörejä. Yritys on toiminut 8 vuotta. Yrityksen yleinen kunto on hyvä, vuonna 2022 liikevaihdoksi suunnitellaan 8 miljoonaa euroa. Yhtiön osuus lämpöpumppumyyjistä Virossa on 21 %.Kaasun hintojen noususta johtuen ilma-vesilämpöpumppusektorin kysynn...

Katso lisätiedot

Kasvava ja perinteikäs ICT-alan yritys Pohjanmaalla

Internet-, tuki- ylläpitopalveluita tarjoava yritys, jolla on myös laite- ja ohjelmistomyyntiä....

Katso lisätiedot

Tuottava tamperelainen ruokaravintola nyt edullisesti

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, herkullisista tuotteista ja ystävällisestä asiakaspalvelusta....

Katso lisätiedot

Arvostettu, kansainvälisestikin toimiva laadukkaiden metalli- ja muoviosien valmistaja

Toiminta muodostuu metallin levyosatöistä ja koneistuksesta, sekä muovin ruiskupuristus- ja kokoonpanotöistä merkittäville suomalaisille ja kansainvälisille konevalmistajille. Yhtiöllä merkittävät toimittajasopimukset johtaviin alan asiakkaisiin....

Katso lisätiedot