Halutaan myydä
Toimiva kodin sisustustuotteiden verkkokauppa

Kohdenumero FK63638
Hintapyyntö 10 000
Liikevaihto 40000
Taseen loppusumma 36000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 0-2
Myymme toimivan verkkokaupan kori.fi.
Myynti on toistaiseksi pientä (3 - 5 000 euroa / kk), mutta verkkokauppa on toimiva ja sivusto graafisesti tyylikäs. Verkkokaupassa on myynnissä vain tunnettuja laadukkaita brändejä. Myytäviä tuotteita on satoja. Tuotteet ovat kuluttajatuotteita kodin sisustus- ja hyötykäyttöön. Yhtiöllä on valmiit tilauskanavat ja yhteydet tavarantoimittajiin.
Verkkokaupalla on toimiva varastonhallintajärjestelmä ja oma verkkokauppa-alusta, jota pystyy kehittämään aina tarvittaessa. Yhtiöllä on 6 000 asiakkaan rekisteri, joille lähetetään uutiskirje viikoittain. Somessa on noin 3 000 seuraajaa.
Yhtiön haasteena on kassavirta. Varaston arvo on tällä hetkellä noin 15 000 euroa. Varastoa pitää kasvattaa, tuotevalikoimaa lisätä ja markkinointiin on sijoitettava nykyistä enemmän. Yhtiö etsii ostajaa, jolla on varaa investoida tulevaisuuteen. Kehitysmahdollisuudet ovat isot.
Yhtiön nykyiset omistajat auttavat markkinoinnissa, kirjanpidossa ja verkkokaupan päivittämisessä esim. ensimmäiset 6 kuukautta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kiinteistöosakeyhtiön enemmistö osakkeet Etelä-Pohjanmaan maakunnassa

Kiinteistöyhtiöllä on takanaan 20 vuoden historia. Yhtiön toimenkuvaan kuuluu asuntojen vuokraustoiminta sekä kahdeksan rivitalon yht. 48 asuinhuoneiston ammattimaisen tehokas hallinnointi. Vuokrausaste on ollut jatkuvasti yli 90 %.Yhtiö tunnetaan yhtenä suurimmista yksityisistä vuokranantajista paikkakunnalla. Yhtiöllä on vakiintuneet toimintatavat ja yhteistyökumppanit. Paikkakunnan vuokrahinnat ovat lähes Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskuksen tasolla. Yhtiötä on kehitetty vuosittain toimintaympäristön mu...

Katso lisätiedot

Tunnettu ja menestyksekäs kaihdinalan myyntiyhtiö Kaihdin Sampo Oy Tampereella

Tunnetut tuotemerkit, myös suunnittelu ja asennus....

Katso lisätiedot

Myydään Koskut Burgerin liiketoiminta kiinteistöineen Jalasjärveltä

Nyt myynnissä loistavalla sijainnilla olevan grillin liiketoiminta sekä kiinteistö tontteineen. Kiinteistö on kooltaan n. 180 m2 ja tontti 2 ha. Liikekiinteistöön on oma liittymä kolmostieltä.Grilli tarjoaa keittolounasta, grilliannoksia, virvokkeita ja tietenkin kahvia makean purtavan kera. Asiakaspaikkoja on sisätiloissa 50 henkilölle ja ulkona terassilta löytyy lisätilaa kymmenelle henkilölle.Tässä on erinomainen tilaisuus vaikkapa yrittäjähenkiselle pariskunnalle lähteä grilliyrittäjäksi. Nykyisellään t...

Katso lisätiedot

Oulun keskustassa myyntiään kasvattava Kino Grilli. Keskustan ainoa perinteinen grilli.

Kino Grilli on uniikki, Oulun keskustan paras ja ainoa grillikioski.  Grilli sijaitsee Oulun keskustassa olevan uuden tapahtumapuiston laidalla, uuden Rotuaarin päässä. Se on yksityisomisteinen, omalla konseptillaan ja nimellään toimiva.Halutessasi saat kehittyvän ja vahvasti laajentuvan Scanburger ketjun tuen. Myynti sisältää rakennuksen, vuokraoikeuden (jatkaminen pitkällekin onnistuu), kaikki laitteet, eli koko toiminta. Käyttökatteen ollessa tasolla 55 000 € vuodessa on kohteen hinta varsin edullinen  L...

Katso lisätiedot