Halutaan myydä
Pieni second hand lastentuotteiden verkkokauppa

Kohdenumero FK64843
Hintapyyntö 5 000
Liikevaihto 30000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 2
Myydään liiketoiminta toinensauma.fi second hand verkkokauppa.

Kauppaan kuuluu
- verkkokauppa shopify alustalla
- domainit
- google linkitykset
- meta pixel
- fb ja insta tilit
- sähköpostiautomaatiot ja verkkokaupan automaatiot
- 2000+ kontaktia rekisterissä joista hieman alle puolet uutiskirjeen tilaajia
- 100+ myyjän tavarat hyllyssä 3500 tuotetta julkaistuna myynnissä ja koko ajan kasvava tuotemäärä. Tuotteet myydään komissiokaupalla, siis yritys ei omista varastoa. Ei siis näin tarvitse sitoa pääomaa varastoon.
- Varasto irtaimisto ja pakkaustarvikkeet. Ei laitteita.


2020 lopulla avattu second hand lastentarvikkeisiin ja vaatteisiin suuntautunut verkkokauppa lähti liikkeelle opiskeluprojektina. Nyt yrittäjän aika ja resurssit kaupan kehittämiseen käyneet vähiin uusien projektien lomassa.

Näiden vuosien aikana toiminta on kasvanut pienestä n. 100% vuosi, parhaat myyntikuukaudet tähän mennessä 4500e.

Tavaroiden myyntiinlaitto vie suuren osan resursseista, se on tällä hetkellä ulkoistettu kevyt-yrittäjille. Hoidat vain tuotteiden kuvaamisen ja siirtämisen verkkokauppaan. Markkinointia kehittämällä ja optimoinnilla on hyvä mahdollisuus luoda tuottava kauppa. Ja tehdä jotain merkityksellistä kiertotalouden parissa.

Toiminta on pyörinyt toiminimellä, joten tarvitset yrityksen jolle toiminta myydään.

Olen valmis opastamaan käytännön asioissa, käytettävissä 1-2kk, sopimuksen mukaan niin että saadaan homma pyörimään. Voisi olla kiinnostus jatkaa sopimuksella verkkokaupan optimoinnissa. Moni asia neuvoteltavissa myös hinta. Tärkein olisi saada hyvä tyyppi jatkamaan toimintaa.

Ole rohkeasti yhteydessä, jutellaan!

[email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Asfaltti- ja kiinteistöalan erikoisosaaja, jolla on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus

Yhtiöllä on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus ja se tarjoaa samanaikaisesti useampaa eri palvelua samoille asiakkaille, joka lisää sen kilpailuetua ja luo konkreettista lisäarvoa asiakkaille.Nuorekas kasvuyritys saavuttaa meneillään olevana tilikautena kautta aikain suurimman liikevaihtonsa.Palveluihin kuuluvat mm. kiinteistöjen asfaltin ja kattojen korjaus- sekä huoltotyöt ja erilaiset vesieristystyöt.Yhtiö on innovatiivinen uudistaja ja alan edelläkävijä, jonka tavoitteena on tuottaa asiakkaille merkittäv...

Katso lisätiedot

Myydään tunnettu auto- ja konekorjaamo Länsi-Lapista

Auto- ja konekorjaamo tarjoaa laajan valikoiman palveluita niin henkilöautoille, työkoneille kuin moottorikelkoillekin. Yrityksen toimiala kattaa ajoneuvot ja koneet, mukaan lukien traktorit ja suuremmat maatalouskoneet. Pienkoneiden korjausta ei juurikaan tehdä.Yrityksen palvelutarjonta sisältää kaiken määräaikaishuolloista ja korjauksista vian etsintään ja varaosamyyntiin. Autojen osalta korjaamo huoltaa ja korjaa useita eri merkkejä ja malleja, mukaan lukien henkilö- ja pakettiautot sekä matkailuautot. P...

Katso lisätiedot

Erikoiskalustevalmistaja, jolla vuosien osaaminen ja jatkuva kannattava liiketoiminta

Yrityksellä on monipuolinen kone- ja laitekanta sekä osaava henkilöstö, joka mahdollistaa sen toteuttaa asiakkaittensa vaativimmatkin toiveet kalusteiden suhteen. Valmistettavat tuotteet ovat pääsääntöisesti asiakaskohtaisesti räätälöityjä ja ne vaativat aina erikoisosaamista ja/tai erikoiskoneita ja laitteita. Toimintaa on harjoitettu jo pitkään ja kannattavasti. Nyt omistaja on siirtymässä eläkkeelle ja toiminnalle etsitään jatkajaa. Kohde sopii erinomaisesti kalustealan osaajalle ja alan muulle toimijall...

Katso lisätiedot

Erikoistyökaluihin erikoistunut maahantuontia harjoittava yritys jolla oma toimiva verkkokauppa ja valmis jälleenmyyjäverkosto.

Erikoistyökaluja, jotka osittain maailman uutuuksia. Oma maahantuonti ja jakelu jälleenmyyjäverkostolle ja ammattilaisille....

Katso lisätiedot