Halutaan myydä
Pieni second hand lastentuotteiden verkkokauppa

Kohdenumero FK64843
Hintapyyntö 5 000
Liikevaihto 30000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 2
Myydään liiketoiminta toinensauma.fi second hand verkkokauppa.

Kauppaan kuuluu
- verkkokauppa shopify alustalla
- domainit
- google linkitykset
- meta pixel
- fb ja insta tilit
- sähköpostiautomaatiot ja verkkokaupan automaatiot
- 2000+ kontaktia rekisterissä joista hieman alle puolet uutiskirjeen tilaajia
- 100+ myyjän tavarat hyllyssä 3500 tuotetta julkaistuna myynnissä ja koko ajan kasvava tuotemäärä. Tuotteet myydään komissiokaupalla, siis yritys ei omista varastoa. Ei siis näin tarvitse sitoa pääomaa varastoon.
- Varasto irtaimisto ja pakkaustarvikkeet. Ei laitteita.


2020 lopulla avattu second hand lastentarvikkeisiin ja vaatteisiin suuntautunut verkkokauppa lähti liikkeelle opiskeluprojektina. Nyt yrittäjän aika ja resurssit kaupan kehittämiseen käyneet vähiin uusien projektien lomassa.

Näiden vuosien aikana toiminta on kasvanut pienestä n. 100% vuosi, parhaat myyntikuukaudet tähän mennessä 4500e.

Tavaroiden myyntiinlaitto vie suuren osan resursseista, se on tällä hetkellä ulkoistettu kevyt-yrittäjille. Hoidat vain tuotteiden kuvaamisen ja siirtämisen verkkokauppaan. Markkinointia kehittämällä ja optimoinnilla on hyvä mahdollisuus luoda tuottava kauppa. Ja tehdä jotain merkityksellistä kiertotalouden parissa.

Toiminta on pyörinyt toiminimellä, joten tarvitset yrityksen jolle toiminta myydään.

Olen valmis opastamaan käytännön asioissa, käytettävissä 1-2kk, sopimuksen mukaan niin että saadaan homma pyörimään. Voisi olla kiinnostus jatkaa sopimuksella verkkokaupan optimoinnissa. Moni asia neuvoteltavissa myös hinta. Tärkein olisi saada hyvä tyyppi jatkamaan toimintaa.

Ole rohkeasti yhteydessä, jutellaan!

[email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Erinomaisen tuottava ja hyvin hoidettu muovituotteiden valmistaja Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, nopeasta toiminnasta, joustavuudesta ja luotettavuudesta....

Katso lisätiedot

Myynnissä veneiden, moottoreiden ja varusteiden kasvava erikoisliike

Yritys on keskittynyt uusien kalastusveneiden ja moottoreiden myyntiin sekä toimittamaan asiakkaiden toiveiden mukaisia valmiiksi varusteltuja kokonaisvenepaketteja. Yritys tarjoaa myös vaihtoveneitä sekä huoltopalveluja.Yritys on viime vuodet panostanut paljon liiketoimintansa kehittämiseen ja onkin poistanut turhat tuotteet valikoimastaan. Yritys on hyvässä kasvu ja tuloskunnossa. Kasvua tukee vahva brändi, erinomaiset yhteistyökumppanit sekä ammattitaitoinen henkilöstö. Yritys saa asiakkailtaan paljon po...

Katso lisätiedot

Korkealaatuisten naistenvaatteiden suunnittelu ja valmistus

Korkealaatuisia naistenvaatteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Yhtiöllä on kaksi tunnettua EU-rekisteröityä tuotemerkkiä. Kaksi kertaa vuodessa uudistuvat mallistot koostuvat tyylikkäistä ja laadukkaista käyttövaatteista arkeen ja juhlaan. Vaatteita myydään pääasiassa Suomessa, Virossa ja Ruotsissa.Massatuotanto valmistetaan vaatetusteollisuudessa alihankinnan muodossa. Lisäksi yrityksellä on myös muuta vaatealan maahantuontia.Yrityksen perusideana on valmistaa vaatteita, jotka istuvat hyvin, ovat yks...

Katso lisätiedot

Pitkään toiminut kannattava kukkakauppa ja hautauspalvelu -liiketoiminta myynnissä

Pirkanmaalla hyvällä paikalla sijaitsevan pitkään toimineen kukka- ja hautauspalveluyrityksen liiketoiminta myynnissä eläköitymisen vuoksi.Ammattitaitoiset työntekijät ja hyvä asiakaspalvelu ovat synnyttäneet vuosien varrella laajan kanta-asiakaskunnan, jonka pohjalta liiketoimintaa on hyvä jatkaa ja kehittää edelleen.Nykyiset palvelut kattavat kaikki tarpeelliset hautaustoimiston palvelut sekä lisäksi kukkakauppa palvelee asiakkaita hautaustapahtumien lisäksi kivijalkaliikkeessä sekä verkossa.Vanha omistaj...

Katso lisätiedot