Halutaan myydä
Hopeakorujen verkkokauppa

Tämä kohde on myyty tai poistettu myynnistä. Katso vastaavat kohteet myytävät yritykset sivulta.
Kohdenumero FK65906
Hintapyyntö 5 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Tilaisuus hankkia hopeakorujen verkkokauppa

Oletko intohimoinen korujen ja verkkoliiketoiminnan maailmassa? Nyt tarjolla on ainutkertainen mahdollisuus ottaa haltuun hopeakorujen verkkokauppa.

Kaupan kohteena on:

Verkkosivusto, joka on teknisesti hyvin optimoitu ja tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen sekä hakukoneissa että käyttäjien keskuudessa.
Noin 3000 euron arvoinen varasto, joka sisältää kattavan valikoiman tyylikkäitä ja aikaa kestäviä hopeakoruja. Mukaan myös Korurasioita yrityksen logolla.
Hyvin hoidettu asiakaskunta, joka arvostaa korkealaatuisia tuotteita ja palvelua.
Tämä verkkokauppa on ollut rakkaudella hoidettu harrastus, jolle en valitettavasti enää löydä riittävästi aikaa. Se tarjoaa loistavan mahdollisuuden yrittäjälle, joka etsii valmiiksi pystytettyä ja toimivaa liiketoimintaa.

Kauppaan sisältyy kattava perehdytys ja tarvittaessa tuki liiketoiminnan siirtymävaiheessa, jotta uusi omistaja voi jatkaa toimintaa saumattomasti ja hyödyntää sen täyden potentiaalin.

Älä ohita tätä erinomaista tilaisuutta. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja tee tarjous, joka voi olla askel kohti uutta menestyvää yritystarinaa.


Viesti lähetetty

Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Jännittävä mahdollisuus: tunnettu lemmikkitarvikkeiden verkkokauppa on myynnissä

Yrityksen liiketoiminta on myynnissä, johon kuuluu verkkokauppa, asiakaskunta, toimittajasopimukset, IG- ja FB-tilit. Toiminta tapahtuu WooCommerce-järjestelmässä, joka on paras ja nykyaikaisin verkkokauppa-alusta. Yrityksellä on vahva kokemus, laaja uskollinen asiakaskunta, monipuolinen valikoima ja merkittävä kasvupotentiaali. Se sopii erinomaisesti olemassa olevan yrityksesi laajentamiseen tai uudelle toimialalle siirtymiseen. ...

Katso lisätiedot

Korkealaatuisten naistenvaatteiden suunnittelu ja valmistus

Korkealaatuisia naistenvaatteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Yhtiöllä on kaksi tunnettua EU-rekisteröityä tuotemerkkiä. Kaksi kertaa vuodessa uudistuvat mallistot koostuvat tyylikkäistä ja laadukkaista käyttövaatteista arkeen ja juhlaan. Vaatteita myydään pääasiassa Suomessa, Virossa ja Ruotsissa.Massatuotanto valmistetaan vaatetusteollisuudessa alihankinnan muodossa. Lisäksi yrityksellä on myös muuta vaatealan maahantuontia.Yrityksen perusideana on valmistaa vaatteita, jotka istuvat hyvin, ovat yks...

Katso lisätiedot

Arvostettu, kansainvälisestikin toimiva laadukkaiden metalli- ja muoviosien valmistaja

Toiminta muodostuu metallin levyosatöistä ja koneistuksesta, sekä muovin ruiskupuristus- ja kokoonpanotöistä merkittäville suomalaisille ja kansainvälisille konevalmistajille. Yhtiöllä merkittävät toimittajasopimukset johtaviin alan asiakkaisiin....

Katso lisätiedot

Alueellisesti tunnettu pienpanimo

Yrityksellä on tarvittava kone- ja laitekanta ammattimaisen pienpanimotoiminnan harjoittamiseen.Yrityksellä on vuosien aikana kehitetty monipuolinen tuotevalikoima, josta se on saanut runsaasti myönteistä palautetta. Lisäksi yritys on kehittänyt ja kehittää uusia tuotteita saadun asiakaspalautteen pohjalta.Tällä hetkellä toiminta ei ole kokoaikaista, mutta mahdollisuudet volyymin kasvattamiseen ovat olemassa....

Katso lisätiedot