Halutaan myydä
Hopeakorujen verkkokauppa

Tämä kohde on myyty tai poistettu myynnistä. Katso vastaavat kohteet myytävät yritykset sivulta.
Kohdenumero FK65906
Hintapyyntö 5 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Tilaisuus hankkia hopeakorujen verkkokauppa

Oletko intohimoinen korujen ja verkkoliiketoiminnan maailmassa? Nyt tarjolla on ainutkertainen mahdollisuus ottaa haltuun hopeakorujen verkkokauppa.

Kaupan kohteena on:

Verkkosivusto, joka on teknisesti hyvin optimoitu ja tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen sekä hakukoneissa että käyttäjien keskuudessa.
Noin 3000 euron arvoinen varasto, joka sisältää kattavan valikoiman tyylikkäitä ja aikaa kestäviä hopeakoruja. Mukaan myös Korurasioita yrityksen logolla.
Hyvin hoidettu asiakaskunta, joka arvostaa korkealaatuisia tuotteita ja palvelua.
Tämä verkkokauppa on ollut rakkaudella hoidettu harrastus, jolle en valitettavasti enää löydä riittävästi aikaa. Se tarjoaa loistavan mahdollisuuden yrittäjälle, joka etsii valmiiksi pystytettyä ja toimivaa liiketoimintaa.

Kauppaan sisältyy kattava perehdytys ja tarvittaessa tuki liiketoiminnan siirtymävaiheessa, jotta uusi omistaja voi jatkaa toimintaa saumattomasti ja hyödyntää sen täyden potentiaalin.

Älä ohita tätä erinomaista tilaisuutta. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja tee tarjous, joka voi olla askel kohti uutta menestyvää yritystarinaa.


Viesti lähetetty

Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Varsinais-Suomessa todella pitkään toimineen tunnetun rengasliikkeen liiketoiminta myynnissä

Vuosikymmenten saatossa asiakkaiden luottamuksen saanut rengasliike hyvällä sijainnilla etsii liiketoiminnalle uutta jatkajaa. Yritys myy, huoltaa ja korjaa renkaita sekä lisäksi yrityksellä on useita satoja vakituisia rengashotelliasiakkaita. Asiakkaina on sekä yksityishenkilöitä että yritysasiakkaita.Yritys sopii hyvin uudelle yrittäjälle tai laajentamista tavoittelevalle yritykselle. Liiketoiminta myydään eläköitymisen ja sairauden vuoksi....

Katso lisätiedot

Hotelli-ravintola Kauhavan keskustassa

Myydään toiminnan vaatima kalusto sekä vuokrataan liiketila keskeiseltä paikalta Kauhavan keskustasta juna-aseman läheisyydestä ja 20 minuutin ajomatkan päästä Powerparkista (Kauppatie 71, Kauhava). Liiketila ollut ravintola-, yökerho- ja majoituskäytössä. Vuokrattavaa tilaa yhteensä lähes 1700 m²: katutasossa yhteensä 417,0 m², toisessa kerroksessa 769,5 m² sekä alakerrassa/ kellarissa 501m².Kiinteistössä kolme valmiiksi kalustettua ravintola-osastoa 600 hengelle, kaksi terassia, iso keittiö (valmis keitti...

Katso lisätiedot

Euroopassa ja Skandinaviassa tunnustettu massiivipuuhuonekalujen valmistaja

Yrityksen päätoimiala on massiivipuuhuonekalujen (mänty ja tammi) suunnittelu ja valmistus. Myös tuotenäytteiden valmistus ja uusien materiaalien/teknologioiden testaus.Suurin osa tuotevalikoimasta on massiivipuisia ruokailu-, olohuone- ja makuuhuonekalusteita.Yhtiön yhteistyökumppaneita ja myyntikanavia ovat suuret huonekaluliikkeet Saksassa ja Skandinaviassa (Tanska, Norja, Ruotsi). Myyntityö Saksassa ja Skandinaviassa järjestetty agenttien kanssa.Yhtiö omistaa nykyaikaiset tuotantorakennukset, lisäinves...

Katso lisätiedot

Voittoa tavoitteleva hammaslääketieteen yritys

Yhtiö on perustettu vuonna 2006 ja sen päätoimiala on hammaslääketieteen kokonaispalvelujen tuottaminen. Kokeneiden hammaslääkäreiden, potilasystävällisten hintojen ja keskeisen sijainnin ansiosta noussut yhdeksi suosituimmista hammasklinikoista, josta saa apua kaikkiin hammasongelmiin. Kaikki tilat, kalusteet ja koneet ovat tällä hetkellä moitteettomassa kunnossa ja niitä huolletaan jatkuvasti. Työntekijöiden keskuudessa vallitsee myönteinen asenne viime vuosien kehitykseen nähden (työolojen parantaminen s...

Katso lisätiedot