Halutaan myydä
Hopeakorujen verkkokauppa

Tämä kohde on myyty tai poistettu myynnistä. Katso vastaavat kohteet myytävät yritykset sivulta.
Kohdenumero FK65906
Hintapyyntö 5 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Tilaisuus hankkia hopeakorujen verkkokauppa

Oletko intohimoinen korujen ja verkkoliiketoiminnan maailmassa? Nyt tarjolla on ainutkertainen mahdollisuus ottaa haltuun hopeakorujen verkkokauppa.

Kaupan kohteena on:

Verkkosivusto, joka on teknisesti hyvin optimoitu ja tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen sekä hakukoneissa että käyttäjien keskuudessa.
Noin 3000 euron arvoinen varasto, joka sisältää kattavan valikoiman tyylikkäitä ja aikaa kestäviä hopeakoruja. Mukaan myös Korurasioita yrityksen logolla.
Hyvin hoidettu asiakaskunta, joka arvostaa korkealaatuisia tuotteita ja palvelua.
Tämä verkkokauppa on ollut rakkaudella hoidettu harrastus, jolle en valitettavasti enää löydä riittävästi aikaa. Se tarjoaa loistavan mahdollisuuden yrittäjälle, joka etsii valmiiksi pystytettyä ja toimivaa liiketoimintaa.

Kauppaan sisältyy kattava perehdytys ja tarvittaessa tuki liiketoiminnan siirtymävaiheessa, jotta uusi omistaja voi jatkaa toimintaa saumattomasti ja hyödyntää sen täyden potentiaalin.

Älä ohita tätä erinomaista tilaisuutta. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja tee tarjous, joka voi olla askel kohti uutta menestyvää yritystarinaa.


Viesti lähetetty

Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Itä-Suomessa pitkään toiminut tuottava IV-yritys kaupan

Vuosikymmeniä toiminut hyvämaineinen yritys tekee IV-asennuksia ja -urakointia saneerauskohteissa sekä uudisrakentamisen puolella Itä-Suomessa. Lisäksi yritys tekee IV huoltotöitä sekä valmistaa omalla verstaalla tarvittavia osia kohteisiin. Osavalmistusta myydään myös muille alan toimijoille. Suurin osa asiakkaista on yrityksiä mutta jonkin verran töitä tehdään myös taloyhtiöille ja yksityishenkilöille sekä kaupungeille ja kunnille. Asiakasrekisteri on yrityksen pitkän historian, ammattitaitoisen henkilöst...

Katso lisätiedot

Puusepänliiketoiminta, jolla on kymmenien vuosien toimintahistoria

Puusepänliike valmistaa yksilöllisiä puusepäntuotteita vaativiin projekteihin. Puutuotteita valmistetaan asiakkaiden erikoistarpeisiin ja useimmiten arkkitehdin tai sisustussuunnittelijan suunnitelmien mukaan. Tuotteet ovat aina yksilöllisiä, varta vasten kohteeseen valmistettuja.Liiketoiminnan kannattavuus on hyvä ja se tarjoaa uudelle omistajalle vuosikymmenten aikana valmiiksi rakennetun toimivan kokonaisuuden, jolla on valmiiksi hyvä tunnettuus, kassavirta sekä hyvät asiakkaat.Myynnissä oleva puusepänli...

Katso lisätiedot

Upean merinäköalan ja upeita auringonlaskuja tarjoava ravintola yksityissatamassa lähellä Tallinnaa

Pieneltä näyttävä talo kätkee ravintolan lisäksi yksityistilaisuuksiin tarkoitetun salin jopa 40 hengelle, saunaosaston, 4 hotellihuonetta enintään 8 hengelle ja sikarihuone herroille.Vuokrasopimus on voimassa tammikuuhun 2024 asti.Vuokra on 30 000 euroa vuodessa. Hoitokulut yhteensä 30 000 euroa vuodessa....

Katso lisätiedot

Myydään puutuotteisiin ja piharakennuksiin erikoistunut yritys

Yhtiön päätoimialana on valmistaa puutuotteita vapaa-ajan käyttöön sekä erilaisia piharakennuksia. Yrityksellä on kaiken kaikkiaan kolme liiketoiminta-aluetta, jotka tukevat toinen toistaan. Osa tuotteista myydään Suomessa jälleenmyyjien kautta.Yrityksen tuotantolaitteisto ja oma tuotantohalli mahdollistavat liiketoiminnan merkittävän kasvattamisen. Tämä on tilaisuutesi ostaa yritys, joka on valmis seuraavaan kasvuvaiheeseensa. Valmis yrityskokonaisuus tarjoaa mahdollisuuden aloittaa yrittäjyys tai laajenta...

Katso lisätiedot