Halutaan myydä
Hopeakorujen verkkokauppa

Tämä kohde on myyty tai poistettu myynnistä. Katso vastaavat kohteet myytävät yritykset sivulta.
Kohdenumero FK65906
Hintapyyntö 5 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Tilaisuus hankkia hopeakorujen verkkokauppa

Oletko intohimoinen korujen ja verkkoliiketoiminnan maailmassa? Nyt tarjolla on ainutkertainen mahdollisuus ottaa haltuun hopeakorujen verkkokauppa.

Kaupan kohteena on:

Verkkosivusto, joka on teknisesti hyvin optimoitu ja tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen sekä hakukoneissa että käyttäjien keskuudessa.
Noin 3000 euron arvoinen varasto, joka sisältää kattavan valikoiman tyylikkäitä ja aikaa kestäviä hopeakoruja. Mukaan myös Korurasioita yrityksen logolla.
Hyvin hoidettu asiakaskunta, joka arvostaa korkealaatuisia tuotteita ja palvelua.
Tämä verkkokauppa on ollut rakkaudella hoidettu harrastus, jolle en valitettavasti enää löydä riittävästi aikaa. Se tarjoaa loistavan mahdollisuuden yrittäjälle, joka etsii valmiiksi pystytettyä ja toimivaa liiketoimintaa.

Kauppaan sisältyy kattava perehdytys ja tarvittaessa tuki liiketoiminnan siirtymävaiheessa, jotta uusi omistaja voi jatkaa toimintaa saumattomasti ja hyödyntää sen täyden potentiaalin.

Älä ohita tätä erinomaista tilaisuutta. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja tee tarjous, joka voi olla askel kohti uutta menestyvää yritystarinaa.


Viesti lähetetty

Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Jännittävä mahdollisuus: tunnettu lemmikkitarvikkeiden verkkokauppa on myynnissä

Yrityksen liiketoiminta on myynnissä, johon kuuluu verkkokauppa, asiakaskunta, toimittajasopimukset, IG- ja FB-tilit. Toiminta tapahtuu WooCommerce-järjestelmässä, joka on paras ja nykyaikaisin verkkokauppa-alusta. Yrityksellä on vahva kokemus, laaja uskollinen asiakaskunta, monipuolinen valikoima ja merkittävä kasvupotentiaali. Se sopii erinomaisesti olemassa olevan yrityksesi laajentamiseen tai uudelle toimialalle siirtymiseen. ...

Katso lisätiedot

Pitkään toiminut kannattava kukkakauppa ja hautauspalvelu -liiketoiminta myynnissä

Pirkanmaalla hyvällä paikalla sijaitsevan pitkään toimineen kukka- ja hautauspalveluyrityksen liiketoiminta myynnissä eläköitymisen vuoksi.Ammattitaitoiset työntekijät ja hyvä asiakaspalvelu ovat synnyttäneet vuosien varrella laajan kanta-asiakaskunnan, jonka pohjalta liiketoimintaa on hyvä jatkaa ja kehittää edelleen.Nykyiset palvelut kattavat kaikki tarpeelliset hautaustoimiston palvelut sekä lisäksi kukkakauppa palvelee asiakkaita hautaustapahtumien lisäksi kivijalkaliikkeessä sekä verkossa.Vanha omistaj...

Katso lisätiedot

Myydään pääkaupunkiseudulla toimivan taksiliikenteen liiketoiminta

Yritys on erikoistunut esteettömiin kuljetuksiin ja yrityksen kautta hoituvat kaikki erityisjärjestelyjä vaativat kuljetukset. Palveluun kuuluu myös erityislasten koulukuljetukset.Yhtiö on tämän vuoden alusta alkaen terävöittänyt toimintaansa keskittymällä ydinliiketoimintaansa, joka on esteettömät kuljetukset. Tällä on ollut merkittävä vaikutus yrityksen kannattavuuteen. Yhtiö työllistää yhteensä n. 20 henkilöä, joista kaksi toimistossa ja yksi kuljetuksista vastaava esimies. Kuljettajat ovat suomenkielent...

Katso lisätiedot

Pitkään toiminut autopurkamo hyvällä sijainnilla myynnissä!

Myydään Turun talousalueella pitkään toiminut autopurkamo ja varaosamyyntiin keskittynyt yhtiö.Asiakaskunta koostuu sekä yksityisasiakkaista että yrityksistä (B2B myynnin osuus noin 90 %). Toiminta työllistää tällä hetkellä yrittäjän ja 2 muuta ammattitaitoista työntekijää. Yrityksen työntekijät jatkavat työtä mielellään myös uuden omistajan kanssa.Kauppahinta koostuu lähinnä kiinteistöstä sekä isosta vaihto-omaisuudesta. Lisäksi trukki, vaihtolavat, pumppukärryt, pyöräkuormaaja, työkalut ja muu irtaimisto ...

Katso lisätiedot