Halutaan myydä
Hopeakorujen verkkokauppa

Tämä kohde on myyty tai poistettu myynnistä. Katso vastaavat kohteet myytävät yritykset sivulta.
Kohdenumero FK65906
Hintapyyntö 5 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Tilaisuus hankkia hopeakorujen verkkokauppa

Oletko intohimoinen korujen ja verkkoliiketoiminnan maailmassa? Nyt tarjolla on ainutkertainen mahdollisuus ottaa haltuun hopeakorujen verkkokauppa.

Kaupan kohteena on:

Verkkosivusto, joka on teknisesti hyvin optimoitu ja tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen sekä hakukoneissa että käyttäjien keskuudessa.
Noin 3000 euron arvoinen varasto, joka sisältää kattavan valikoiman tyylikkäitä ja aikaa kestäviä hopeakoruja. Mukaan myös Korurasioita yrityksen logolla.
Hyvin hoidettu asiakaskunta, joka arvostaa korkealaatuisia tuotteita ja palvelua.
Tämä verkkokauppa on ollut rakkaudella hoidettu harrastus, jolle en valitettavasti enää löydä riittävästi aikaa. Se tarjoaa loistavan mahdollisuuden yrittäjälle, joka etsii valmiiksi pystytettyä ja toimivaa liiketoimintaa.

Kauppaan sisältyy kattava perehdytys ja tarvittaessa tuki liiketoiminnan siirtymävaiheessa, jotta uusi omistaja voi jatkaa toimintaa saumattomasti ja hyödyntää sen täyden potentiaalin.

Älä ohita tätä erinomaista tilaisuutta. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja tee tarjous, joka voi olla askel kohti uutta menestyvää yritystarinaa.


Viesti lähetetty

Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Somerolaisen Somertekno Oy:n tuotantotilat ja koneet, laitteet ja kalusto.

Somertekno Oy on valmistanut profilointikoneita oheislaitteineen, rainoitus- ja arkituslinjoja, käärintäkoneita sekä erilaisia kuljettimia. Toiminta on ollut jo muutaman vuoden keskeytyksissä, mutta niin tilat, koneet kuin tarvittava dokumentaatio mahdollistavat toiminnan uudelleen käynnistämisen nopealla aikataululla. Tuotantotilat ja -laitteet mahdollistavat toki myös muunlaisen konepajaliiketoiminnan....

Katso lisätiedot

Eksklusiivisten korujen (kulta, timantit) maahantuoja ja myyjä

Yksi Viron parhaista korukaupoista. Valikoimaan kuuluu vihkisormuksia, kihlasormuksia, timanttikoruja (kaulakoruja, rannekoruja, sormuksia, korvakoruja). Kaikki myytävät korut tulevat suoraan valmistajalta.Nykyään 90 % liikevaihdosta on Virossa. Etuna ovat täysin muokattavissa olevat tuotteet sekä täysi kustannuslinjan hallinta. Tuotanto on erittäin tehokasta ja laatu on erittäin korkea. Tällä hetkellä yrityksellä on erittäin korkea potentiaali johtuen laboratoriossa kasvatettujen timanttien määrän kasvusta...

Katso lisätiedot

Myydään Koskut Burgerin liiketoiminta kiinteistöineen Jalasjärveltä

Nyt myynnissä loistavalla sijainnilla olevan grillin liiketoiminta sekä kiinteistö tontteineen. Kiinteistö on kooltaan n. 180 m2 ja tontti 2 ha. Liikekiinteistöön on oma liittymä kolmostieltä.Grilli tarjoaa keittolounasta, grilliannoksia, virvokkeita ja tietenkin kahvia makean purtavan kera. Asiakaspaikkoja on sisätiloissa 50 henkilölle ja ulkona terassilta löytyy lisätilaa kymmenelle henkilölle.Tässä on erinomainen tilaisuus vaikkapa yrittäjähenkiselle pariskunnalle lähteä grilliyrittäjäksi. Nykyisellään t...

Katso lisätiedot

Kiinteistökehitys Tallinnan lähellä

Hyviä tontteja liike- ja tuotantorakentamiseen Tallinnan keskustan läheltä. Vapaita tontteja 7000 neliötä Tallinnan kehätien ja Tabasalun teknologiakylän vieressä. Erinomainen mahdollisuus kiinteistökehittämiseen. ...

Katso lisätiedot