Halutaan myydä
Hopeakorujen verkkokauppa

Tämä kohde on myyty tai poistettu myynnistä. Katso vastaavat kohteet myytävät yritykset sivulta.
Kohdenumero FK65906
Hintapyyntö 5 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Tilaisuus hankkia hopeakorujen verkkokauppa

Oletko intohimoinen korujen ja verkkoliiketoiminnan maailmassa? Nyt tarjolla on ainutkertainen mahdollisuus ottaa haltuun hopeakorujen verkkokauppa.

Kaupan kohteena on:

Verkkosivusto, joka on teknisesti hyvin optimoitu ja tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen sekä hakukoneissa että käyttäjien keskuudessa.
Noin 3000 euron arvoinen varasto, joka sisältää kattavan valikoiman tyylikkäitä ja aikaa kestäviä hopeakoruja. Mukaan myös Korurasioita yrityksen logolla.
Hyvin hoidettu asiakaskunta, joka arvostaa korkealaatuisia tuotteita ja palvelua.
Tämä verkkokauppa on ollut rakkaudella hoidettu harrastus, jolle en valitettavasti enää löydä riittävästi aikaa. Se tarjoaa loistavan mahdollisuuden yrittäjälle, joka etsii valmiiksi pystytettyä ja toimivaa liiketoimintaa.

Kauppaan sisältyy kattava perehdytys ja tarvittaessa tuki liiketoiminnan siirtymävaiheessa, jotta uusi omistaja voi jatkaa toimintaa saumattomasti ja hyödyntää sen täyden potentiaalin.

Älä ohita tätä erinomaista tilaisuutta. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja tee tarjous, joka voi olla askel kohti uutta menestyvää yritystarinaa.


Viesti lähetetty

Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Yritys myy omia patentoituja metallituotteita kasvavaan markkinatarpeeseen

Yritys myy omia talotekniikkatuotteita rakennus-, LVIS- ja sähköteollisuuden tarpeisiin. Yritys on saanut hyvän tunnettavuuden ammattilaisten keskuudessa tuotteidensa ja toimitusvarmuuden ansiosta. Tuotteet ovat ohutlevy-/metallituotteita, helppokäyttöisiä ja asentajien suosimia.Markkinoiden koko on kasvava linjasaneerauksien, putki- ja sähköremonttien sekä energiasaneerauksien mukaisesti. Asiakkaita yrityksellä on laaja-alaisesti ympäri Suomea. Pääasialliset asiakkaat ovat suuret ja pienet urakointialan yr...

Katso lisätiedot

Ikiruusujen tuonti- ja jakeluyhtiö

Brändin ovat luoneet kaksi yrityksen päivittäistä työtä tekevää sisarusta. Kaikki ruusulaatikot ja koostumukset ovat ainutlaatuisia ja käsintehtyjä. Tuotteiden pääraaka-aineena olevat ruusut tulevat Ecuadorista ja ne on jo käsitelty niin, että ne säilyvät olosuhteista riippuen 1-3 vuotta. Asiakkaita on kaiken ikäisiä, pääkohderyhmänä ovat 20-60-vuotiaat, sekä miehet että naiset, jotka haluavat lahjoittaa kauniita kukkia itselleen tai läheisilleen. Tuotteita myyvät myös Prisma-ketjun myymälät, ja tämän ketj...

Katso lisätiedot

Varsinais-Suomessa todella pitkään toimineen tunnetun rengasliikkeen liiketoiminta myynnissä

Vuosikymmenten saatossa asiakkaiden luottamuksen saanut rengasliike hyvällä sijainnilla etsii liiketoiminnalle uutta jatkajaa. Yritys myy, huoltaa ja korjaa renkaita sekä lisäksi yrityksellä on useita satoja vakituisia rengashotelliasiakkaita. Asiakkaina on sekä yksityishenkilöitä että yritysasiakkaita.Yritys sopii hyvin uudelle yrittäjälle tai laajentamista tavoittelevalle yritykselle. Liiketoiminta myydään eläköitymisen ja sairauden vuoksi....

Katso lisätiedot

Tuottava tamperelainen ruokaravintola nyt edullisesti

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, herkullisista tuotteista ja ystävällisestä asiakaspalvelusta....

Katso lisätiedot