Halutaan myydä
Maahantuoja-verkkokaupan toiminta tai loppuvarasto

Kohdenumero FK62752
Hintapyyntö 10 000
Liikevaihto -
Taseen loppusumma -
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Henkilöluku 1
Myydään Luuppitalo.com verkkokaupan maahantuonti- ja nettikauppatoiminta tai pelkkä loppuvarasto. Laadukkaita suurennuslaseja, suurennuslevyjä, luuppeja yms. Japanista ja Taiwanista.

Varastossamme on seuraavaa tavaraa:
- optiikkatuotteet, 70 eri tuotetta, yhteensä 1986 kpl
- henkilökohtaisia hälyttimiä sekä muita tuotteita alle 300 kpl
- pakkausmateriaalit kaupan päälle

Varastoluettelo (inventaariolista) saatavana pyynnöstä.

Loppuvarastomme kirjanpitoarvo on 13.890,27 euroa käsittelykuluineen ilman alv (ostohinnoilla), epäkurantit tai vanhentuneet tuotteet on tästä arvosta siivottu pois. Tuotteet ovat täysin uudenveroisia, siistissä myytävässä kunnossa omissa pakkauksissaan, valmiiksi laatikoihin pakattuna.

Tarjoamme tämän loppuvaraston hintaan 4000,00 eur alv 0% ex works.

Vaihtoehtoisesti koko toiminta on myynnissä liiketoimintakauppana, hintapyyntömme on 10.000 eur alv 0%, sisältäen varaston lisäksi asiakas- ja toimittajarekisterin, tuotetiedot, verkkokaupan tuotetekstit, kuvamateriaalit sekä verkkotunnuksen Luuppitalo.com. Tarvittaessa tarjoamme kaupan päälle konsultaatiota max 3 pv x 8 h.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kannattava metallirakenteiden valmistaja, jolla omat tuoteet ja omat toimitilat.

Kannattava metallirakenteiden valmistaja, jolla omat tuoteet ja omat toimitilat....

Katso lisätiedot

Kiinteistöhuolto yritys

Hyvällä asiakaskunnalla ja maineella varustettu kiinteistöhuoltoalan yritys varsinais-suomen alueella. Yritys työllistää noin kymmenen henkilöä ja on varmistanut vankan aseman alueella. Liikevaihto noin 650 000 euroa, toiminta kannattavaa ja kasvavaa.  Asiakaspalvelulla isorooli toiminnassa ja se on samalla yrityksen vahvuus. Hyvä ja laaja kone/laite kanta jolla hommat saadaan hoidettua nopeasti ja tehokkaasti tukevat toimintaa.  Tässä hyvä paketti alalla jo toimivalle joka hakee laajentumista tai alalle ry...

Katso lisätiedot

Johtava siivousliike Virossa

Vuonna 1993 perustettu kiinteistönhoidon täyden palvelun ammattiosaaja, johtava siivousliike Virossa....

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla toimiva ajoneuvojen monimerkkikorjaamo

Yritys on pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo, joka hoitaa ammat­titaidolla kaikki auton huollot ja korjaukset iästä tai merkistä riippumatta. Yritys on valmiina palvelemaan asiakkaitaan kaikissa ajoneuvoon liittyvissä ongelmissa. Se tekee asian­tuntevasti esimerkiksi määräaikais- ja vuosihuollot, katsastus­tarkastukset ja -käynnit, pakokaasu­mittaukset sekä lohko­lämmittimien asennukset. Yritys hoitaa myös kaikenlaiset auto­sähköön liittyvät työt, joita ovat esimerkiksi ...

Katso lisätiedot