Halutaan myydä
Myydään kannattava Parashuolto.fi -liiketoiminta ja verkkokauppa

Kohdenumero FK55073
Hintapyyntö 3 500
Liikevaihto 5000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Pohjois-Karjala
Myydään Parashuolto.fi -liiketoiminta ja verkkokauppa


Myydään kannattava puhelinten huoltoliikkeen liiketoiminta varastoineen. Parashuolto.fi on vuodesta 2018 toiminut iskunkestävien puhelimien huoltoliike.

Päätuotteina liikkeellä on puhelimien korjaukset ja huollot sekä varaosien myynti verkkokaupassa.

Huollettaviin merkkeihin kuuluu mm. Oukitel, Blackview, AGM, Ulefone ja Doogee. Sivutuotteena huolletaan valtavirtamerkkejä, kuten Huawei, Samsung ja Apple.


Lisätietoja

Parashuolto.fi on kattava kokonaisuus, joka sisältää kaiken tarvittavan puhelinhuoltoliikkeen ja verkkokaupan pyörittämiseen sekä valmiin asiakaskunnan.

Toimintaa on pyöritetty sivutoimisena 0€ mainosbudjetilla. Liikevaihto on noin 3000 - 5000€ vuodessa. Kateprosentti varaosissa ja huolloissa on noin 60%.

Yleisesti kilpaillusta alasta huolimatta Parashuolto.fi toimii nichesegmentillä, jolla kilpailu on vähäistä.

Yrityksen kulut ovat alhaiset (tällä hetkellä ainoat juoksevat kulut ovat domain + hosting, alle 15€ kuukaudessa).

Sivusto on rakennettu edulliselle ja helposti ylläpidettävälle Wordpress-pohjalle, joka mahdollistaa sivukokonaisuuden helpon muokkaamisen haluamansa kaltaiseksi. Parashuolto.fi on hakukoneoptimoitu, mikä takaa hyvän näkyvyyden IP68-puhelimien huoltojen ja varaosien osalta. Domain sisältyy kauppaan.


Kauppaan sisältyy varasto, jonka arvo n. 1500€. Varasto sisältää työkaluja, näyttöjä, akkuja, latausportteja, panssarilaseja, pakkausmateriaaja ynnä muuta.

Kauppaan sisältyy myös laite, jolla voi tehdä itse suojakalvoja puhelimeen. Katso lisää: https://www.chinee.net/screen-cut-machine Laitteen arvo n. 2000€.





Liiketoiminnan kulut

Parashuolto.fi toiminnan juoksevat kulut ovat tällä hetkellä alle 20€ kuukaudessa.
Hostingpalvelun kautta sivuston ylläpito maksaa 9.90€ kuukaudessa ja domainin ylläpito noin 10-15€ vuodessa.


Jokaisesta sivuston kautta myydystä varaosasta tilitetään 1% komissio maksupalveluntarjoajalle (Bambora). Sivuston maksupalveluntarjoaja on kuitenkin vaihdettavissa.



Vaadittavat taidot puhelinhuoltoliikkeen ylläpitämiseen

Puhelinten huolto vaatii harjoittelua ja asiakkaat odottavat laadukasta lopputulosta. Jokaisen on kuitenkin mahdollista oppia puhelimien huollossa tarvittava tietotaito. Netissä on paljon ohjeita ja videoita, joiden avulla pääsee alkuun. Kaupassa tulee mukana ns. purkupuhelimia, joiden avulla erilaisia huoltoja voi harjoitella.


Muuta

Parashuolto.fi on toiminut Arlatec Oy:n alla. Parashuolto.fi liiketoiminta myydään koronaviruksesta aiheutuneiden haasteiden vuoksi, jotka liittyvät Arlatec Oy:hyn.


Hintapyyntö: 3500€ (alv 0) / tarjous


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä kalakauppa ja kalanjalostuslaitos yhdessä Lapin suosituimmista lomakohteissa

Kalakauppaa sijaitsee yhdessä Lapin suosituimmista lomakohteissa. Kalakaupasta löytää kaikki yrityksen itse valmistetut savukalaherkut, mutta myös tuoretta kalaa, erilaisia säilyketuotteita sekä kattavan lounastarjoilun. Lounaaksi tarjoillaankin aina kalakeittoa sekä muuta kotiruokalounasta. Yritys onkin tunnettu hyvästä laadusta, tuotteista sekä tuoreudesta. Yrityksen asiakkaita ovat kaupat, ravintolat, pitopalveluyrittäjät sekä yksityiset kuluttajat.Kalan valmistus tapahtuu omalla tuotantolaitoksella. Vuo...

Katso lisätiedot

Perinteikäs ja arvostettu puurotalkkunaliiketoiminta

Loistava mahdollisuus uudelle yrittäjälle jatkaa arvostetun tuotteen liiketoimintaa perinteitä kunnioittaen.Tarjolla on siis valmis konsepti sisältäen tuotemerkin, valmistusprosessin laitteineen ja olemassa olevat jakelukanavat.Tarjoaa hyvän mahdollisuuden uudelle innovatiiviselle liiketoiminnan jatkajalle vaikkapa laajentaa tai täydentää omaa tarjontaansa....

Katso lisätiedot

Hyvätuottoinen erikoisalojen sisustussuunnitteluun ja toteutuksiin erikoistunut yritys myynnissä!

Vuosikymmeniä toiminut erikoisalojen sisustussuunnitteluun, konsultointiin sekä ”avaimet käteen” -toteutuksiin erikoistunut asiantuntijayritys Etelä-Suomesta myytävänä. Yrityksen pitkän menestyksekkään historian, laadukkaiden palveluiden sekä asiakaspalveluhenkisyyden ansiosta asiakaspohja on erittäin laaja. Lähes kaikki asiakassegmentin yritykset tuntevat ja käyttävät ko. yhtiön palveluja.Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta helpottaa uuden omistajan alkutaivalta yhdessä nykyisen omistajan tarjoaman rii...

Katso lisätiedot

Yritys myy omia patentoituja metallituotteita kasvavaan markkinatarpeeseen

Yritys myy omia talotekniikkatuotteita rakennus-, LVIS- ja sähköteollisuuden tarpeisiin. Yritys on saanut hyvän tunnettavuuden ammattilaisten keskuudessa tuotteidensa ja toimitusvarmuuden ansiosta. Tuotteet ovat ohutlevy-/metallituotteita, helppokäyttöisiä ja asentajien suosimia.Markkinoiden koko on kasvava linjasaneerauksien, putki- ja sähköremonttien sekä energiasaneerauksien mukaisesti. Asiakkaita yrityksellä on laaja-alaisesti ympäri Suomea. Pääasialliset asiakkaat ovat suuret ja pienet urakointialan yr...

Katso lisätiedot